Sziasztok!
Van 2 jegyem ma estére a Duna Plazába 20.00 az Idegölőre.
Aki el szeretne menni írjon!
Mozi
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 39 oldal |
bocs, Fáreó, igazad van!
nana...nem minden muszlim arab,és nem minden muszlim lövöldözős, terrorista stb. ,akármilyen nemzetiségű is de,ebbe ne vigyük már bele a rasszizmust,politikát,muzulmán ellenességet,ez csak 1 film volt,és már ebből is mire lukadunk ki.
Bocsi,ha nem ide tartozik,lehet törölni! 

Most látom a hozzászólásaitokat, mert este, mint aki jól végezte dolgát, aludni tértem
Ditke, valóban nem vagyok muszlim - talán ezért nem kezdtem lövöldözni a nézőtéren ...
Minya, Metro újságos mozi volt - a könyvet nem olvastam, így "belefért" Russel Crowe a képbe

Ditke, valóban nem vagyok muszlim - talán ezért nem kezdtem lövöldözni a nézőtéren ...
Minya, Metro újságos mozi volt - a könyvet nem olvastam, így "belefért" Russel Crowe a képbe

Nem.
Nálam fordítva szokott lenni.
Előbb a film aztán a könyv. (nem minden esetben)
Így fokozom az élményt.
Nálam fordítva szokott lenni.

Így fokozom az élményt.

Most azt nem tudom, de gondolkozom rajta. Egy kicsit fáradt vagyok, mert több mint 2 órán keresztűl mentettem embereket a vízből Kevin Costner-rel és Ashton Kutcher-rel
. Te is olvastad a Bor, mámor, Provence-t ?

Naigen. A főszereplő választás nagyon fontos, hogy milyennek képzeled el.
Mondjuk szerintem se illik bele ebbe a szerepbe Russel Crowe.
Kit tudnál elképzelni?

Kit tudnál elképzelni?

Rea, én is ettől tartok. Azért nem is akarom megnézni, mert szerintem nem tudok elvonatkoztatni a könyvtől. Eleve már a főszereplőt sem Russel Crow tipúsnak képzeltem.
Minya: nagyon ritka az a mozi ami visszaadja az olvasott élményt.
Úgy érdemes nézni mintha "új" filmet néznél.
Úgy érdemes nézni mintha "új" filmet néznél.
ildicc, nyerted rá a jegyet ? Én félek megnézni, mert olvastam könyvben és úgy tetszett.
ildicc
Még csak most látom mit írtál az "Amin a muszlmok nevetnek"-ről: biztos azért nem találtad viccesnek, mert nem vagy muszlim...
(Nem láttam a filmet, szóval csak a címből kiindulva....
)
Még csak most látom mit írtál az "Amin a muszlmok nevetnek"-ről: biztos azért nem találtad viccesnek, mert nem vagy muszlim...

(Nem láttam a filmet, szóval csak a címből kiindulva....

...azt hiszem, felcsapok a Fórum "pármondatos kritikus"-ának
Most jövünk a Bor, mámor, Provence vetítéséről - aranyos romantikus film. Nem gyerekeknek való vígjáték, de mi felnőttek jól szórakoztunk, a táj meg varázslatos a filmben

Most jövünk a Bor, mámor, Provence vetítéséről - aranyos romantikus film. Nem gyerekeknek való vígjáték, de mi felnőttek jól szórakoztunk, a táj meg varázslatos a filmben

Ennél már csak a neó-primitív festészet jobb. 

Festészetben is így van
Azért naív festő,a naív festő mert azt hiszi magáról hogy tud festeni
Szegénykém meg azt hitte tud filmet csinyálni

Azért naív festő,a naív festő mert azt hiszi magáról hogy tud festeni

Szegénykém meg azt hitte tud filmet csinyálni

Aki nyert mozijegyet, és nem tud elmenni, az írjon nekem...szívesen elmegyek helyete:-)
Köszönöm!
Köszönöm!
Fáreó, lehet, hogy az én művészeti érzékem kevés, de sz*r volt... Se humoros, se tanulságos nem volt, és szerintem művészi sem...
ildicc,és nagyon rossz volt a film,gáz volt?
" alt="
">

Aki nem jutott ma el az Amin a muszlimok nevetnek - vagy miatúróra - az igazán ne sajnálja
Ez egy olyan film, amit a főszereplő magának írt, rendezett - gondolom, mert senki más nem volt hajlandó pénzt ölni bele...

Ez egy olyan film, amit a főszereplő magának írt, rendezett - gondolom, mert senki más nem volt hajlandó pénzt ölni bele...