Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 50 oldal |
20db fölötti multi kódos dobozom van,mid van érte cserére?
hahó! multis kódomat cserélném pallmall-esre!
Köszönöm a választ!

Aki sms-ben küldött kódot, annak a levélben beküldött kódjai nem vesznek részt a sorsoláson.
Köszönöm a választ..
tehát ha valaki papíron gyűjti össze az összes kódot, az nem sms-ezhet.. Értem!!
Nagyon köszönöm!!
Akkor Multi kódok vannak cserére, ha valakit érdekel...
tehát ha valaki papíron gyűjti össze az összes kódot, az nem sms-ezhet.. Értem!!
Nagyon köszönöm!!
Akkor Multi kódok vannak cserére, ha valakit érdekel...
Jól érted.
Egy héten csak egy módon játszhatsz: vagy így- vagy úgy.
Egy héten csak egy módon játszhatsz: vagy így- vagy úgy.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...
aki játszik sms-ben, az nem játszhat gyűjtőlapon...??
Jól értettem a leírást?
Lenne egy kérdésem...
aki játszik sms-ben, az nem játszhat gyűjtőlapon...??
Jól értettem a leírást?
Jerry Lee!
Gratulálok!
Nagyon jó arányban nyernek szerintem a fórumon, he-he!
Gratulálok!
Nagyon jó arányban nyernek szerintem a fórumon, he-he!
DVD felvevő kamerát
és
MP3-s napszeműveget nyertem és ma meg is kaptam őket !
JÓK !
és
MP3-s napszeműveget nyertem és ma meg is kaptam őket !
JÓK !
Hát ez az,a napszeműhöz,nincs se gari,se haszn. uti.
És sehol se szerepel rajta,hogy milyen gyártmány,de 99%,hogy made in chaina... és még szériahibás is!
És sehol se szerepel rajta,hogy milyen gyártmány,de 99%,hogy made in chaina... és még szériahibás is!

Hát engem a kutya se hívott, csak becsöngettek a nyereménnyel 

krysztasz
hívnak telefonon hogy mikor felel meg neked a szállítás
hívnak telefonon hogy mikor felel meg neked a szállítás

erka70
Köszi szépen a válaszodat. Ha én se kapok garancialevelet, akkor én is jelezni fogom. A webkamerával is leráztak, hogy fogják postázni.
Köszi szépen a válaszodat. Ha én se kapok garancialevelet, akkor én is jelezni fogom. A webkamerával is leráztak, hogy fogják postázni.
krysztasz
az óra sztem klassz db, timex ffi karóra, pár napja volt már róla szó ebben a topicban. A gond csak az vele, h "elfelejtettek" hozzá garancialevelet mellékelni.
Másnál is hiányzott?
Jeleztem már a multinak, többször is hívtam őket, de még nem értek rám..
az óra sztem klassz db, timex ffi karóra, pár napja volt már róla szó ebben a topicban. A gond csak az vele, h "elfelejtettek" hozzá garancialevelet mellékelni.
Másnál is hiányzott?
Jeleztem már a multinak, többször is hívtam őket, de még nem értek rám..

találtam egy oldalt, angol leírással és képpel a napszemüvegről.
http://www.sz-wholesale.com/promotional-products/
23413-Sunglasses%20MP3%20Player.html
ma a páromé is megérkezett, ugyanúgy a madzagon lóg a jobb oldali "hangszóró", tuti, h szériahibás, ahogy mondjátok.
A gagyi mivoltát az is bizonyítja, h nincs a dobozán semmi utalás a gyártóra, származási helyre, stb. És nincs benne magyar nyelvű használati utasítás sem..
http://www.sz-wholesale.com/promotional-products/
23413-Sunglasses%20MP3%20Player.html
ma a páromé is megérkezett, ugyanúgy a madzagon lóg a jobb oldali "hangszóró", tuti, h szériahibás, ahogy mondjátok.
A gagyi mivoltát az is bizonyítja, h nincs a dobozán semmi utalás a gyártóra, származási helyre, stb. És nincs benne magyar nyelvű használati utasítás sem..

Én is beszéltem velük szemüveg ügyben 2-3 hét mulva igértek vissza hivást
A multinál telefonon még hívnak, vagy egyszerűen kihozzák az ajándékot és kész?
Én múlt héten délután 2 után küldtem az smst, és 11 körül jött a nyertes sms, és általában mindig így van, több óra alatt ér ide.Többmindent nyertem és csak napközben
úgylátszik mindenki éjjel akar próbálkozni 
úgylátszik mindenki éjjel akar próbálkozni 
hofi
Köszi!
Vajon ez az óra mennyire lesz használható?
Andi81
Én is olvastam, de azért azt nem akarom elhinni, hogy nincs valaki felelős, aki bólintott, hogy jók lesznek postázásra ezek a szemüvegek? Vagy volt egy fotójuk, rábolítottak, hogy jó lesz ajándéknak, csukott szemmel érkezett a céghez és csukott szemmel is csomagolták? Ez nonszensz!
Köszi!
Vajon ez az óra mennyire lesz használható?
Andi81
Én is olvastam, de azért azt nem akarom elhinni, hogy nincs valaki felelős, aki bólintott, hogy jók lesznek postázásra ezek a szemüvegek? Vagy volt egy fotójuk, rábolítottak, hogy jó lesz ajándéknak, csukott szemmel érkezett a céghez és csukott szemmel is csomagolták? Ez nonszensz!

Bocsi!krysztasz így akartam!