// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 110 oldal |
Messze nem akarok igazságot tenni, de egyszer én is voltam nagyon beteg (persze a kölckök által hazahozott vírustól), hogy alig éltem, az egyes cserepartnereknek nem is bírtam írni (akkor is nagy matrica csere-bere volt) csak ide a fórumra írtam, ki, hogy bocsi... Senki se zúgolódott, megértették, hogy közbejött valami (szerencsére 5 nap alatt túl voltam a nehezén) " alt="">
Paint - ez most kicsit olyan, mintha Ritát védenéd....
Ma pl. hamarabb hirdetett a fórumon, mintsem megküldte a cseréjét, amiből nekem az jön le, hogy másra van ideje, energiája.
Szerintem senki sem szereti, ha csak ígérgetésekben van része. Persze magamból indultam ki - én nem szeretek tartozni, és ha kell a wc-be öntöttem volna a joghurtokat, csak legyenek meg a kódok amire a másik számít.
A mai napig nem is tudtam mellesleg a gyermekáldásról...
trita - 2 hónapig rossz napjai?
persze lehetnek, de néma gyereknek....
Ma pl. hamarabb hirdetett a fórumon, mintsem megküldte a cseréjét, amiből nekem az jön le, hogy másra van ideje, energiája.
Szerintem senki sem szereti, ha csak ígérgetésekben van része. Persze magamból indultam ki - én nem szeretek tartozni, és ha kell a wc-be öntöttem volna a joghurtokat, csak legyenek meg a kódok amire a másik számít.
A mai napig nem is tudtam mellesleg a gyermekáldásról...
trita - 2 hónapig rossz napjai?
persze lehetnek, de néma gyereknek....
Én sem bele locsizni szeretnék,de ugy érzem meg kell védenem Rita21-et,sokat cseréltem vele,mindig korrekt volt és gyors,és mindenkinek lehetnek rossz napjai,emberek vagyunk,tévedhetünk.
Bocsánat h. bele locsi fecsi, de miután 2009ben volt vkivel cserém, és apám rosszul lett, és mentőautóval kórház, vhogy megszünt létezni a világ körülöttem, még a nem feladott cserék is megszüntek egyik cserepartner aki ismertebb fórumos azt mondta ez csak kifogás...
Szóval Rita senkit nem érdekel még az sem ha elütött a busz... nem árt ha nálad van a csere a végrendeletet mellé tűzve, h. kinek kell feladni...
Szóval Rita senkit nem érdekel még az sem ha elütött a busz... nem árt ha nálad van a csere a végrendeletet mellé tűzve, h. kinek kell feladni...
Kedves zshajni!
igazad van amit leirtál. tènyleg nagyon elhuztam a dolgot de csak azèrt mert az utóbbi idõkben összecsaptak a dolgok amit nem akartam nagy dobra verni. voltak rossz dolgok ès mindeközben egy örömteli is kosbabát várok. sajnos elèg rosszul viseltem ès mèg viselem is az elsõ idöszakot. semmihez sem volt kedvem de ugyanakkor dolgozok ès a 2 ès fèl èves kiafiamat is el kell látnom.
ezt most csak azèrt irom le mert sokan akikkel már jopárszor cserèltem tudják hogy mindig igyekszem hamar letudni a cserèimet ès nem huzom.
Tõled nem tudok mást kèrni csak elnèzèst ès megèrtèst. ma elküldöm a hiányzo kodotert lemaradt a multkor.
Rita21
igazad van amit leirtál. tènyleg nagyon elhuztam a dolgot de csak azèrt mert az utóbbi idõkben összecsaptak a dolgok amit nem akartam nagy dobra verni. voltak rossz dolgok ès mindeközben egy örömteli is kosbabát várok. sajnos elèg rosszul viseltem ès mèg viselem is az elsõ idöszakot. semmihez sem volt kedvem de ugyanakkor dolgozok ès a 2 ès fèl èves kiafiamat is el kell látnom.
ezt most csak azèrt irom le mert sokan akikkel már jopárszor cserèltem tudják hogy mindig igyekszem hamar letudni a cserèimet ès nem huzom.
Tõled nem tudok mást kèrni csak elnèzèst ès megèrtèst. ma elküldöm a hiányzo kodotert lemaradt a multkor.
Rita21
Rita21 az én "jelöltem". Nem egy csaló, de nem is jó cserepartner.
Lehet, hogy nagyok az elvárásaim, és nem is voltam elég alapos amikor leegyeztettük a cserét (elég volt számomra a mielőbb, hamarosan jelző a küldés fixálásakor)
Április 24.-én küldtem neki 38 pöttyös kódot, amiért activiát ígért mielőbb.
Május 7-ig nem is írt, így aznap írtam neki és kértem, hogy május 14-ig küldje a kódokat.
Május 12.-én ismét a türelmemet kérte, amire kifakadtam, erre 15.-én küldött 18, május 16.-án 3 kódot.
Majd ismét a türelmemet kérte.
Június 4.-én ismét elfogyott a türelmem amit jeleztem felé. 3 nappal később meg is érkezett 8 kód.
Egyben megkérdezte, hogy mennyivel tartozik még. Amikor megírtam, hogy ezt tényleg csak nekem kell számon tartanom, akkor ezt a választ kaptam:
"Èn is kb ennyit számoltam csak biztosra akartam menni tán már az is baj? "
pl. nekem ez a hozzáállás érthetetlen. 2 hónapja húzza az időt és sűrű elnézések helyett még sértődött is.
Most már csak 1 kódot nem küldött, de gondoltam leírom, hátha vki nem szeretne belefutni egy ilyen hosszan elhúzódó, kellemetlen cserébe (tulajdonképpen én érzem már rosszul magam, hogy kérem a kódokat, nem beszélve a témára szánt időről)
Lehet, hogy nagyok az elvárásaim, és nem is voltam elég alapos amikor leegyeztettük a cserét (elég volt számomra a mielőbb, hamarosan jelző a küldés fixálásakor)
Április 24.-én küldtem neki 38 pöttyös kódot, amiért activiát ígért mielőbb.
Május 7-ig nem is írt, így aznap írtam neki és kértem, hogy május 14-ig küldje a kódokat.
Május 12.-én ismét a türelmemet kérte, amire kifakadtam, erre 15.-én küldött 18, május 16.-án 3 kódot.
Majd ismét a türelmemet kérte.
Június 4.-én ismét elfogyott a türelmem amit jeleztem felé. 3 nappal később meg is érkezett 8 kód.
Egyben megkérdezte, hogy mennyivel tartozik még. Amikor megírtam, hogy ezt tényleg csak nekem kell számon tartanom, akkor ezt a választ kaptam:
"Èn is kb ennyit számoltam csak biztosra akartam menni tán már az is baj? "
pl. nekem ez a hozzáállás érthetetlen. 2 hónapja húzza az időt és sűrű elnézések helyett még sértődött is.
Most már csak 1 kódot nem küldött, de gondoltam leírom, hátha vki nem szeretne belefutni egy ilyen hosszan elhúzódó, kellemetlen cserébe (tulajdonképpen én érzem már rosszul magam, hogy kérem a kódokat, nem beszélve a témára szánt időről)
Semmi baj, ez csak egy ötlet volt... mert pl akivel felesben játszottunk volna, ő mondta h. gika megbízható... igen a gika, az eredeti gika, nem a gika25... ennyi...
Szóval én sem szeretnék Paintuci84-t látni v. akármit...szívesen... mert ne...
Szóval én sem szeretnék Paintuci84-t látni v. akármit...szívesen... mert ne...
Paintuci: valóban lehettem volna kreatívabb is a névválasztással kapcsolatban. Remélem ez volt az első és egyben utolsó alkalom h ilyen kérdésben felmerül a nevem.
A fb-on is van már csoportosulás a különböző weboldalakon felbukkanó csalók ellen.
https://www.facebook.com/SvindlerekListaja
https://www.facebook.com/SvindlerekListaja
http://www.boon.hu/lezart-ugyek-internetes-csalas-ozd
i-szalakkal/2286876
Csak a miheztartás végett, egy fazon szintén pénzt szedett be, hogy majd a reklámokból fizet, végül többen feljelentették, végül: "az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben a nyomozást befejezte, lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal az Ügyészség számára megküldte."
Igaz, a fazon cselekedete 2010-ben indult, 2011-ben elégelték meg a pénzt adók a nagy semmit, most 2013 van, lassan őrölnek a bíróság kerekei, de egyszer csak elkezdett forogni.
Szóval, csak el kell indulni, mert ha egy megússza, akkor kezdi a többi i s.
i-szalakkal/2286876
Csak a miheztartás végett, egy fazon szintén pénzt szedett be, hogy majd a reklámokból fizet, végül többen feljelentették, végül: "az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben a nyomozást befejezte, lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal az Ügyészség számára megküldte."
Igaz, a fazon cselekedete 2010-ben indult, 2011-ben elégelték meg a pénzt adók a nagy semmit, most 2013 van, lassan őrölnek a bíróság kerekei, de egyszer csak elkezdett forogni.
Szóval, csak el kell indulni, mert ha egy megússza, akkor kezdi a többi i s.
Paintuci! Teljesen igazad van a névvel kapcsolatban. Múltkor láttam az enyémhez hasonlót, csak nagybetűvel kezdve és évszám hozzáírva. Remélem, hogy nem fognak összekeverni vele.
Amúgy gondolom az megoldható lenne ha vkinek a nick neve xy54 akkor más ne használhassa h. pl. xy56, hanem akkor xy az csak xy ne lehessen "ragozni..."
pl nekem nagyon zavaró a magdi22, és magdi23... bár mindkető megbízható fórumos hírében áll, de zavaró néha nekem, összekeverem...
meg az elején mindig kevertem törpit, meg törpillát... de igyekszem figyelni... szóval gika nevét egy kis csaló befeketítette... nem szép dolog...
De ha bajban van és fél szemére vak stb... meg egyebek, lehet szólni... volt már h. fórumosok segítettek bajbajutott fórumostárson... nem csalni kell, megy az másképp is...
pl nekem nagyon zavaró a magdi22, és magdi23... bár mindkető megbízható fórumos hírében áll, de zavaró néha nekem, összekeverem...
meg az elején mindig kevertem törpit, meg törpillát... de igyekszem figyelni... szóval gika nevét egy kis csaló befeketítette... nem szép dolog...
De ha bajban van és fél szemére vak stb... meg egyebek, lehet szólni... volt már h. fórumosok segítettek bajbajutott fórumostárson... nem csalni kell, megy az másképp is...
Anyám borogass... én csak Velencébe szerettem volna utazni aztán mi lett az ügyből... utálom a calgont...!
Ez azért nem kis dolog...
Én is új voltam, mégis kedvesen fogadtatok, köszönet érte!
Más oldalon nekem is tűnt el kuponom, de én sajnos nem felejtek, így mikor itt is ugyanazok érdeklődtek a cserék iránt, akkor már válaszra sem méltatom.
Azt lehetne esetleg tenni, hogy a cserék/vásárlásoknál írni egy kis értékelést vagy legalább pipát rakni, hogy minden rendben ment, így ha jelentkezik valaki a hirdetésére, akkor a jelentkező is láthatja, hogy új eladóról van szó. Így az új embernek kéne előre postáznia.
Azzal pedig minden kivédhető, hogy újaknak senki nem postáz előre vagy egyszerre és kérjetek telefonszámot is!
Bizalmatlanság, de a mai világban érthető.
Én is új voltam, mégis kedvesen fogadtatok, köszönet érte!
Más oldalon nekem is tűnt el kuponom, de én sajnos nem felejtek, így mikor itt is ugyanazok érdeklődtek a cserék iránt, akkor már válaszra sem méltatom.
Azt lehetne esetleg tenni, hogy a cserék/vásárlásoknál írni egy kis értékelést vagy legalább pipát rakni, hogy minden rendben ment, így ha jelentkezik valaki a hirdetésére, akkor a jelentkező is láthatja, hogy új eladóról van szó. Így az új embernek kéne előre postáznia.
Azzal pedig minden kivédhető, hogy újaknak senki nem postáz előre vagy egyszerre és kérjetek telefonszámot is!
Bizalmatlanság, de a mai világban érthető.
Kedves Törpi,Fórumosok!
Most olvastam a történetet, köszönöm, hogy megvédtetek, természetesen én vagyok az igazi gika....Egyszer fordult elő velem is, hogy egy Brendon utalványokat kínáló fórumos átvert, azóta én is óvatos vagyok. Ismeretlen fórumossal csak személyes átvétellel érdemes cserélni, vagy venni valamit, akkor nem lehet csalódás a vége. Persze, minden hibából tanulunk....
Most olvastam a történetet, köszönöm, hogy megvédtetek, természetesen én vagyok az igazi gika....Egyszer fordult elő velem is, hogy egy Brendon utalványokat kínáló fórumos átvert, azóta én is óvatos vagyok. Ismeretlen fórumossal csak személyes átvétellel érdemes cserélni, vagy venni valamit, akkor nem lehet csalódás a vége. Persze, minden hibából tanulunk....
Olvasgattam a beírásokat,most ritkábban vagyok.Ez nem semmi,már ide is beférkőzőtt a maffia?Tényleg zavaró,idegesítő,hogy a becsületes játékosokat ilyen "szépen " átverik.Nem csoda ha a bizalmatlanság nagyobb lesz.Azért ilyen dologhoz elég vastag bőröcskének kell lenni.
" alt="">
De egyébként ez is ő volt más nick-en:
Tim26
Elcserélném vagy eladnám.
2 kappa kupon füzett 20-20 matricával.
15 db kubu kód.
560 gyermelyi pont.
1 pocak báb.
Tim26
Elcserélném vagy eladnám.
2 kappa kupon füzett 20-20 matricával.
15 db kubu kód.
560 gyermelyi pont.
1 pocak báb.
Ide nézzetek mit találtam az egyik weboldalon:
Kiss Tímea [ 2013-06-01 17:52 ]
Kedves segítségkérők.
3 embernek tudnék adni kölcsön 300.- ezer forintott,kamatmentesen 2 évre.
Olyanok jelentkezését várom akik betudják válalni.
Kérem önöket hogy írják meg részemre lakcí,szuletési hely és idő,édesanyja neve és személyi igazolvány szám.
És telefonszám.
Ügyvédem leelenőrzi az adatokat,és ha minden rendben van akkor felkeressük önt othonukban.
Várom a kedves jelentkezőket.
kistimea77@gmail.com
Kiss Tímea [ 2013-06-01 17:52 ]
Kedves segítségkérők.
3 embernek tudnék adni kölcsön 300.- ezer forintott,kamatmentesen 2 évre.
Olyanok jelentkezését várom akik betudják válalni.
Kérem önöket hogy írják meg részemre lakcí,szuletési hely és idő,édesanyja neve és személyi igazolvány szám.
És telefonszám.
Ügyvédem leelenőrzi az adatokat,és ha minden rendben van akkor felkeressük önt othonukban.
Várom a kedves jelentkezőket.
kistimea77@gmail.com
trendy értem én, csak próbáltam ironizálni... " alt="">