Az nincs.
Nem kap tőlük mindig mindenki értesítést a játékokról, de ha közülünk csak egy is kap, elöbb-utobb mindegyikönkhöz eljut az info.
Engem még nem hívtak. Már csak 2 napjuk van....
Szám nélkül hívtak, vagy kijelzett vmilyen számot? Kb 1 órával ezelőtt hívott vki szám nélkül. Csak remélni tudom,h este 9-kor nem az interjú miatt hívtak
Wodehouse
de vmilyen szempontok alapján szelektálni kell,h ki nyerjen. talpraesettség, jó angoltudás, egyéb emberi tulajdonságok. A Marlboronál ha volt ilyesmi játék, ott mindig volt kiválasztás.Fizikai erőnlét is fontos volt, pl a trophynál.
légyszi segítsetek,..már regisztrálva vagyok a malbinál,mégse küldtek a játékról értesítést,Reklamálni akarok,küldjétek el már légyszi a mail címüket....köszi
Ezt nem értem, mi értelme van egy játéknál egy álláspályázathoz hasonló kiválasztási folyamatot végigvinni? A játék az játék, az állás az állás.
Általános kérdések voltak, pl. szeretem-e, részt vettem-e, nézem-e, stb.
c-boy: úgy tudom, hogy csak Ausztriában lehet szervízelni, talán Bécsben. Régebben ugyanezen a topicon belül ment róla egy hosszabb beszélgetés. Mi lett a baja?Sokat használtad amúgy?
sziasztok! en nem tudok angolul,a Párom a játekos,s ô beszel..csak minden játekra az Anyáek címe van megadva,mert Ôk mindig otthon vannak..Mondanál pl. egy motoroskerdest? Altalános volt,vagy konkret?
Ja, és a második forduló 20 embere 10 pályázót és kísérőjét jelenti.
Egy nagyon kedves hölggyel beszélgettem 17 percet. Kezdetben nyitott kérdédei voltak (motorsportok), volt egy kis személyiségteszt is (kb. 15 kérdés). Nagyon ideges voltam, alig jutottak eszembe szavak, pedig ennél sokkal jobban beszélek angolul. Nope.

Most hívtak a Marlbitól... Túl lehet élni!

almondeye
Az kapott, aki nevezett a fődíjra.
ha vkit majd felhívnak telefonon in English

akkor majd írja már be ide,h mit kérdeztek

Ma volt nálunk a futár,nem hívott,hogy jön,nem voltunk itthon.Oda adta Anyunak,de még neki állt feljebb,hogy mi az,hogy nem vagyunk itthon.Mit képzelt,hetekig itthon ülünk és várjuk?

Mennyi lett volna neki telefonálni?

almondeye: a postán jött rovatban van,hogy kik kaptak,pl. mia,pappocs,birka7,gida3310 stb.
Sziasztok,
kaptam ma egy levelet a MArlboro-tól, hogy aug.14-18. között fel fog valaki hívni, 10perces beszélgetés lesz, angolul fog zajlani...a MOTOX2-es portugáliai utazással kapcsolatos....
más is kapott ilyet? kit hívtak már fel? egyáltalán fel fognak hívni, vagy csak lehetséges?
Vagy ilyen levelet mindenki kapott?
Hello Mindenki... En 1 Ducati dzsekit nyertem es L-est rendeltem de 1 kicsit nagy es szeretnek inkabb 1 M-est.... ha valakit erdekel a csere lecci irjon...
Koszi
holnap hozzák a DUcatti kollekciót,tényleg ide csörögtek!
Holnap hozzák a PDA-t is,tök szupi, a tesóm már nagyon várja,az ővé lesz,ha megfelel majd neki!

Kb.1- 2 éve lehetett nyerni a Marlboro cigi játékán viharlámpát. azok segítségét kérném, aki szintén nyert ilyet és megvan hozzá a használati leírása. Sajnos eddig nem volt módunk használni, most úgy alakult, hogy lenne, viszont sehol sem találom a használati útmutatóját, ha valakinek megvan kérem jelezze. Köszönöm előre is a segítséget, üdv
köszi,sada.Akkor kb a miénk is aktuális lenne mostanában,a 3.héten nyertünk.De még a Multis MP3 sem ért ide,azt mondta a csaj még várjunk egy hetet és he nem jön szóljunk neki,most már utánanéz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások