Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 26 oldal |
Engem sem enged be mindíg azt írja hogy helytelen a jelszó
nem csak nálatok nem megy hanem nálam sem és a többi ismerőseimnél sem lehet elkezdeni a pályát
Nem működik a dolog rendesen, valami gond van! Nem nálatok a hiba, hanem a játékban!
Nektek elfogadja a madárfogó kert olasz nevét??? Nekem nem, nem tudok bemenni 

a talált számra nem reagál!
kérem, hogy valaki segítsen mail-ben!
előre is köszönöm!

előre is köszönöm!

Ti tudtatok játszani?, Nekem nem jön be az oldal. Vagy csak vmi átmeneti hiba?
Itt az Orvvadász játék
A honlapon olvasható:
"Kedves Játékosok! A fokozott érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk az egyes pályák teljesítésének határidőit. A küldetések 5 hétig érhetőek el éles üzzemmódban. Ezen időszakokban lehet játszani az ajándékokért. A következő pálya december 12-én indul. A feltüntetett időszakokon kívül is lehet játszani a pályákon, de azok az időszakok nem számítanak bele a pontgyűjtésbe."
"Kedves Játékosok! A fokozott érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk az egyes pályák teljesítésének határidőit. A küldetések 5 hétig érhetőek el éles üzzemmódban. Ezen időszakokban lehet játszani az ajándékokért. A következő pálya december 12-én indul. A feltüntetett időszakokon kívül is lehet játszani a pályákon, de azok az időszakok nem számítanak bele a pontgyűjtésbe."
Többen játszottunk, mert egy ismerősöm már nem tudta megcsinálni a pályát az első 1500-ban, legalábbis ezt az emilt kapta.
Ezek szerint összesen nem játszottunk ezzel a játékkal 1500-an, vagy maximum ennyien

Nekem is összejött a póló, pedig csak annyit csináltam hogy bementem az első nemzeti parkba
Sajnos az nem derül ki sehonnan! A honlapon írtak szerint már majdnem vége lenne, pedig még el sem kezdődött! Jól elcsúsztak, de legalább mégis lett belőle valami! Én már azt hittem, hogy kamu az egész! 

Tudja valaki, mikor indul a következő forduló?
Nekem is egy póló. 

oppá...most olvasom, hogy az egyik nevünkkel mégis sikerült bentlenni az 1500ben, szóvl azért én is kapok pólót:9...akkor se fogok játszani a 2. körben

én meg ma kaptam, hogy nem kerültem be az első 1500 közé...
csalódás...azt hittem, hogy ennyien részt se fognak venni...
na mind1...ilyen hülye játékot biztos, hogy nem fogok mégegyszer végigcsinálni egy plüssállatért...majd esetleg a 3. fordulót...
csalódás...azt hittem, hogy ennyien részt se fognak venni...
na mind1...ilyen hülye játékot biztos, hogy nem fogok mégegyszer végigcsinálni egy plüssállatért...majd esetleg a 3. fordulót...
Én is ma kaptam értesítést, hogy bekerültem a nyertesek közé, postázzák a pólót.
Sikerült a madaras póló. 

Sziasztok!
Mit tudtok az rvvadász fogó játék folytatásáról?
Üdv:Mikimanó
Mit tudtok az rvvadász fogó játék folytatásáról?
Üdv:Mikimanó
Ma kaptam:
Kedves Viktória,
a nyertesek nevét ezen a héten közöljük a következő pálya jövő hét végén fog elindulni, reményeink szerint.
Kedves Viktória,
a nyertesek nevét ezen a héten közöljük a következő pálya jövő hét végén fog elindulni, reményeink szerint.