Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 232 oldal |
Nyertem egy pendrivet, de nem jött róla email. Más is járt már így?
a vipmail-re nem kaptam, a citromail-re azonnal
Várjak még vagy mit tegyek ?
Várjak még vagy mit tegyek ?
A t-online-s címemre az első nap óta nem jött a megerősítő email a regisztrációhoz. A freemailra rögtön megkaptam (az a t-online-re van átirányítva
" alt="
">

Kevesen tudják, hogy még egy folyószámlával is tízezreket lehet megpsórolni...
Egyébként még én sem nyertem a snickers játékán.
" alt="
"> De sosem szabad feladni!
Egyébként még én sem nyertem a snickers játékán.

Egy olcsó promóciós ajándékon ne veszekedjetek, ez egy jó közösség, ne törjétek meg. Komolyan, én egy pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozom. Aki megengedi, hogy díjtalanul segítsek, megnézzem mi van neki, és ajánljak egy jobbat, amivel többet nyer, vagy spórol meg, annak adok egy pendrive-ot. Nekem megmarad a munkám. Nyer vele, mert díjtalan és többet spórol meg, vagy épp jobban jár, ha vált, vagy nem CHF, vagy HUF alapú hitelt vesz fel, ráadásul adok mellé egy pendrive-ot is!
" alt="
">

A snickers holnapján regisztráltam az én számommal is, de a postafiókomba még most sem jött a megerősítő e-mail.
Anyának meg tudtam erősíteni a regisztrációt, neki küldték.
Így is küldözgethetem az sms-t a sajátomról?
Anyának meg tudtam erősíteni a regisztrációt, neki küldték.
Így is küldözgethetem az sms-t a sajátomról?
Marcsi-35! Találd ki addig mit kérnél érte! Köszi
Ámen!!!
Berni ,lesz egy retro táskám cserére ,nike helyett az adtak ma nekem
" alt="
">
Mi a fenét vitatkoztok ,mikor olyan sok megnyerhető aji van ,mint máshol sehol .Kitartás ,bár én már tegnap éjszaka nem bírtam fentmaradni .
Játszon csak mindenki és nyerjen jó sokat . Végre nem kell pénzt költeni meg hízni
" alt="
">
Lola ,írd meg kridának mi bajod vele , ne itt veszekedjetek .

Mi a fenét vitatkoztok ,mikor olyan sok megnyerhető aji van ,mint máshol sehol .Kitartás ,bár én már tegnap éjszaka nem bírtam fentmaradni .
Játszon csak mindenki és nyerjen jó sokat . Végre nem kell pénzt költeni meg hízni

Lola ,írd meg kridának mi bajod vele , ne itt veszekedjetek .
Lola! Miért fáj az neked, ha valaki szerencsésebb, kitartóbb meg talpraesettebb, mint Te??? Az irigységnél szánalmasabb dolog nincs is... Megérdemelnéd, hogy Te ne nyerj semmit se...
" alt="
">

ninike: IGÉREM!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

na beléptem én is, nekem is kell száz db
" alt="
">
" alt="
">

jaari
Igérd meg Te is velem együtt, hogy a játék végén a sok-sok száz utalványból (mert addigra annyi lesz, ugye?) fel ajánlunk egyet Lolának. Szerinte egy utalvány bőven elég, és ooooolyan sok mindent tud majd venni belőle.
Igérd meg Te is velem együtt, hogy a játék végén a sok-sok száz utalványból (mert addigra annyi lesz, ugye?) fel ajánlunk egyet Lolának. Szerinte egy utalvány bőven elég, és ooooolyan sok mindent tud majd venni belőle.
na én is így gondolom. majdcsak betelik nike sportcipővel a fórum és akkor lesz esélyem
" alt="
">

Soha nemadom fel!Egyszer úgyis rám kerül a sor!!!
én se nyertem semmit, pedig nyomom, de nem fogok másnak anyakára lépni ezért. majd csak lesz valami nekem is
" alt="
"> remény hal meg utoljára.

hát azért a pallmall-es retró táskának jobban örültem volna...
bernie, ne add fel!
" alt="
">

gyors kivágás
" alt="
">) vicces
" alt="
">

jaari! Én semmit (ezen), de már csak röhögök magamon, hogy azért még mindig próbálkozok...