Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 48 oldal |
De én már akkor is látom a legyőztük a vírust 2022s plakátokat. 👀
Hát kíváncsi leszek.... Mert most azért ütik az asztalt ami karban tartásához még home officehez kiszolgáló egységek az legyen nyitva, szóval ez érinti a barkács áruházat és a lakberendezésit, azaz ikea, jysk stb.
Ikeába az emberek imádnak járni szabadidejükben, és tudjuk mi volt ott tavaly, meg a barkácsokban. Szóval adunk a 💩 nak egy pofont csak a másik oldalról.
Na és hát középiskolásoknál ahol szakmai tantárgyak tömkelege van onilne oktatás egy szakmai öngyilkosság mondjuk harmadik, negyedik osztályban. Csak úgy belegondolok ha nekünk az lett volna.
Kisebb gyerekes témához nem értek, csak el tudom képzelni.
Ikeába az emberek imádnak járni szabadidejükben, és tudjuk mi volt ott tavaly, meg a barkácsokban. Szóval adunk a 💩 nak egy pofont csak a másik oldalról.
Na és hát középiskolásoknál ahol szakmai tantárgyak tömkelege van onilne oktatás egy szakmai öngyilkosság mondjuk harmadik, negyedik osztályban. Csak úgy belegondolok ha nekünk az lett volna.
Kisebb gyerekes témához nem értek, csak el tudom képzelni.
Detto.
Szépen megfogalmaztad.
Valahogy én is azt érzem, sosem lesz vége..
Mimdig mutálódik majd...mindig lesznek betegek.....
Valahogy nem látom, hogy ez bármikor befejeződik....
Szépen megfogalmaztad.
Valahogy én is azt érzem, sosem lesz vége..
Mimdig mutálódik majd...mindig lesznek betegek.....
Valahogy nem látom, hogy ez bármikor befejeződik....
jelica - sajnálom az egyetemisták, de sajnálom
a számolni, írni tanuló kicsiket
a gyerekeket akiknek a családja szetszakadt (majdnem 1 éve nem láttuk az unokahugomat)
de a családokat is akiket munkanélkülive tett a vírus és ugye sokan a hitelt sem fizetik - sztem abból is összeomlás lesz, ha újra kell majd fizetni
Szóval tudnám sorolni 1 ideig. Nekem délután jött át az infó, mert kerülöm a médiát, elég rosszul érintett. Olyan mintha soha nem lenne vége. Elegem van.
" alt="
">
a számolni, írni tanuló kicsiket
a gyerekeket akiknek a családja szetszakadt (majdnem 1 éve nem láttuk az unokahugomat)
de a családokat is akiket munkanélkülive tett a vírus és ugye sokan a hitelt sem fizetik - sztem abból is összeomlás lesz, ha újra kell majd fizetni
Szóval tudnám sorolni 1 ideig. Nekem délután jött át az infó, mert kerülöm a médiát, elég rosszul érintett. Olyan mintha soha nem lenne vége. Elegem van.
" alt="
">
Betája, én 18.53-kor kaptam sms-t a szombati oltásról.
Köszi az infót!
Megkezdődött a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése. Az üzeneteket a Vakcinainfo küldi.
74 ezer SMS nem megy ki 5 perc alatt.
74 ezer SMS nem megy ki 5 perc alatt.
A versenyek, edzések, szabadtéri sport mehet.
Egy ismerősöm ma 17 órakor kapta az sms-t.
Kimentek már az sms-ek a hétvégi oltásra? Több ismerősöm várja, de nem jött nekik sajnos.
Áhhhh....
Újraindítjuk, egyszer biztosan.....
De mikor ?
2 hetet mondanak a boltokra, ki fogad velem, hogy hosszabbítva lesz ?
Nekem nagyobb szívfájdalmam az online oktatás....
" alt="
">
A normál oktatáshoz képest semmit sem ér, és nem találkozhatnak, nincsenek programok, nem mennek országjáró kirándulásra és órákig folytathatnám....
Aki volt egyetemista gondolom érti, mire gondolok az "egyetemi élet" alatt, sajnálok mindenkit aki ebből mind kimarad....
Most ha még holnap bejelentik, hogy a sportolók se sportolhatnak, zártkapuk mögött se.......
" alt="
">
Újraindítjuk, egyszer biztosan.....
De mikor ?
2 hetet mondanak a boltokra, ki fogad velem, hogy hosszabbítva lesz ?
Nekem nagyobb szívfájdalmam az online oktatás....
" alt="
">
A normál oktatáshoz képest semmit sem ér, és nem találkozhatnak, nincsenek programok, nem mennek országjáró kirándulásra és órákig folytathatnám....
Aki volt egyetemista gondolom érti, mire gondolok az "egyetemi élet" alatt, sajnálok mindenkit aki ebből mind kimarad....
Most ha még holnap bejelentik, hogy a sportolók se sportolhatnak, zártkapuk mögött se.......
" alt="
">Szórjál morzsákat magad után, hogy haza találj vacsit főzni!
Ha pedig két hétre mégsem zárnak be, akkor ugyanaz lesz mint tavaly. De az a lényeg a vírus olyan üzletbe nem jár. Hiszen oda lehet menni, és csoportosan és nem betartva az 1,5m, és stb...
Mindent csak következetesen...
Na megyek világgá, ki jön?
Mindent csak következetesen...
Na megyek világgá, ki jön?
Biztos istentelen roham lesz a hétvégén.
A sok agyamentnek vmi biztosan nagyon kell majd.
S ha már mennek, akkor viszik a kicsit, meg az anyóst, meg a sarki újságost is magukkal.
" alt="
">
A sok agyamentnek vmi biztosan nagyon kell majd.
S ha már mennek, akkor viszik a kicsit, meg az anyóst, meg a sarki újságost is magukkal.
" alt="
">Na a viccet félre téve egyelőre úgy néz ki bezárnak, és most hétvégén mindenki berendelve mert roham lesz.
Lehet fertőzni a vírusnak megnövekedett emberforgalomban. Akár csak tavaly tavasszal, mert ez így logikus, és következetes.
Elvekben a webshop mehetne.
De szerintem minden vasárnap este, vagy hétfő reggel fog kiderülni.
" alt="
">
Lehet fertőzni a vírusnak megnövekedett emberforgalomban. Akár csak tavaly tavasszal, mert ez így logikus, és következetes.
Elvekben a webshop mehetne.
De szerintem minden vasárnap este, vagy hétfő reggel fog kiderülni.
" alt="
">
Semmilyen bizalmas információt nem feltétlen szeretnék megosztani ha nem muszáj.
Na párat mégis...
" alt="
">
Nem tudni egyelőre mi lesz.
Azt tudom kétségbe esett nem fogja látni 2-3 kedvenc kolléganőjét, majd elrohant vért adni, és mondta csináljak vmi kaját estére, és vesz sparban chipset.
Na párat mégis...
" alt="
">
Nem tudni egyelőre mi lesz.
Azt tudom kétségbe esett nem fogja látni 2-3 kedvenc kolléganőjét, majd elrohant vért adni, és mondta csináljak vmi kaját estére, és vesz sparban chipset.
Paintuci
Most, hogy a boltok 2 hétig zárva lesznek, P-nek vajon be kell mennie dolgozni (pl. leltározni, pakolni, takarítani, mit tudom én), v maradhat otthon erőt gyűjteni a húsvéti rohamra?
Most, hogy a boltok 2 hétig zárva lesznek, P-nek vajon be kell mennie dolgozni (pl. leltározni, pakolni, takarítani, mit tudom én), v maradhat otthon erőt gyűjteni a húsvéti rohamra?
sada: a googleban keressél már rá a mostani dolgozó munkásosztály generációjának azon problémájára miből fog megélni. Mondjuk a következő hónapban.
Vagy adjál tanácsot. Ne nekem, úgy általában. Mert gondolom a tartalékok ha voltak már igencsak elfogytak.
Az emberek most majd az Auchanban, Tescoban, Intersparokban fognak tömörülni. Csak úgy...
Vagy adjál tanácsot. Ne nekem, úgy általában. Mert gondolom a tartalékok ha voltak már igencsak elfogytak.
Az emberek most majd az Auchanban, Tescoban, Intersparokban fognak tömörülni. Csak úgy...
Sajnos még nincs, bár nem tudom, hogy a kerületi önkormányzat mit szólna a lakótelep közepén egynek
" alt="
">
" alt="
">sada, minden vírusnak van mutációja, nem csak ennek.
Ennek a statisztikának nem hiszek, mert azokat is beleszámolják ha meghalnak, akik egyszer produkáltak egy pozitív tesztet. Ezt maga Nyunyóka mondta
Ennek a statisztikának nem hiszek, mert azokat is beleszámolják ha meghalnak, akik egyszer produkáltak egy pozitív tesztet. Ezt maga Nyunyóka mondta