Rákaptam a rejtvény fejtésre, viszont nem tudom, hogy melyik újságokat érdemes venni nyereményjáték szempontjából. Kérhetnék egy kis segítséget a rutinosoktól? Köszi

" alt="

">
Köszi a segítséget így utólag itt is

" alt="

">
Meglepetés konyha&rejtvény 2015/3 Öttusa megfejtésében tudna valaki segíteni? Egyszerűen nem tudok rájönni milyen ételre gondolhatnak a betűkből...:/
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A héten megvettük a Kis Füles Vakáció számát. A gyerkőcöm szeretné beküldeni a 9. oldalon lévő pályázatot, de sajnos ahhoz a 2015/23. heti Füles 33. oldalán lévő "varázsgépre" is szükség lenne.
Sajnos az újságot sehol nem tudtam megszerezni.
Ha valaki megírná mi látható a képen, sokat segítene.
Köszönöm előre is.
Szép estét!
Vera
Szeretnék segítséget kérni a Meglepetés konyha rejtvényéhez!
Sziasztok!
Tud valaki segíteni a Füles 16. számában megjelent "Othello" megfejtésben? Priviben várom a segítséget. Köszi
én sem tudom elküldeni a keresztrejtvény megfejtését. kérek segítséget
A Meglepetés K&R Betűcserebere megfejtésében tudna segíteni valaki?
Olgi65
cím: megfejtes@patikatukor.hu
tárgyba: Rejtvény 2014/12
szövegbe a megfejtést, neved és a pontos címed
sok sikert!

" alt="

">
A Patika Tükör 2014 / 12 -es szám megfejtett keresztrejtvényét hogyan küldjem vissza a megfejtes@patikatukor.hu e-mail címen belül ? Köszönöm a választ !
A meglepetés konyha és rejtvény 2014/6-os számához szeretnék segítsége kérni. 44.oldal spórolós megoldások, ezzel nem tudok megbirkózni. Köszi
A Terefere évkönyv 13.pályázatának megfejtését tudja valaki esetleg? Lehet hogy könnyű matek, de soha nem volt az erősségem

" alt="

">
köszönöm!

" alt="

"> így fogok szerintem én is tenni
oszieva
Én levelezőlapon szoktam beküldeni, az összeset ráírom és ráragasztom a három szelvényt. Biztos, hogy elfogadják, mert nyertünk már előfizetést az újságra.
A Kiskegyed újság 3 rejtvényének megfejtését egy borítékban, egy lapra felírva a megfejtéseket, a 3 szelvényt felragasztva mellé fel lehet adni? Vagy mindet külön-külön kell feladni? Vagy egy borítékban 3 külön lapon? Köszönöm!

" alt="

">
A 41.heti poénvadászat egyik rejtvényében tudna valaki segíteni? Ami közös a fülessel. Előre is köszi!

" alt="

">
Sziasztok!
Tud valaki segíteni a Füles 40. számában megjelent "Othello" megfejtésben? Priviben várom a segítséget. Köszi
Sziasztok! Segítséget kérnék a Füles 40. számában megjelent "Othello"
pályázat megfejtése érdekében. Köszi
Szeretnék segítséget kérni a blikk nők rejtvénymellékletéhez.A Füles 35.oldali rejtvényhez és a rejtvénkoktél 2014/8.sz.33.oldal megfejtéséhez.Köszönöm
Meglepetés mostani számában tud valaki segíteni? 3102 és 3104
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások