Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 320 oldal |
Kedves Fortuna ! Autót szeretnék nyerni !!!
Dodi
Neeeee..... Nagyon komolyan megírtad! Értem is az okot, csak mert ezt a topicot annyira én sem értem....
Na de így......ezentúl gyakrabban oszthatnál ide hasonló szősszeneteket.....
" alt="
">
Neeeee..... Nagyon komolyan megírtad! Értem is az okot, csak mert ezt a topicot annyira én sem értem....
Na de így......ezentúl gyakrabban oszthatnál ide hasonló szősszeneteket.....
" alt="
">dodi54!
" alt="
"> baromi sz@r délutánom van! bearanyoztad ezzel az estémet
" alt="
"> Dalmi
" alt="
"> baromi sz@r délutánom van! bearanyoztad ezzel az estémet
" alt="
"> DalmiKedves Fortuna, mint tudod sokszor nevezlek hutlen,repedtsarku,kancsal strichelo rosszlanynak nem ok nelkul. Kinek adtad Pl a 90millio euros jackpot fonyeremenyt? Valami gazdag genyanak? Miert nem Nekem Aki -mint jol tudod-legalabb a felet jotekony celokra forditottam volna Na nem uj utoket a golf cluboknak Hanem penz vakvezeto kutyakepzesre,gyermekgyogyaszatra Tehat szed ossze Magad a parnasszuson es kuldj Nekem rendes nyeremenyt Ui:A hutomagneseidet tartsd
meg Magadnak!
meg Magadnak!
Kedves Fortuna ! Nagyobb pénznyereményt , autót szeretnék nyerni !!! Köszönöm az eddigi nyereményeket és a segítséged is .
A sparral szeretnék nyerni, eddig 5 szelvénnyel játszunk, remélem 1 nagyobb nyeremény összejön!
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna!
El romlott az autónk 😞Kérlek segíts nekem, hogy nyerjek a családomnak egy újat!
El romlott az autónk 😞Kérlek segíts nekem, hogy nyerjek a családomnak egy újat!
hofi: jó lenne, de most az egészségem a tét...
" alt="
">
" alt="
">Mostanában semmit sem nyertem, pedig rengeteget játszottam. A férjem nagy szeretné nyerni valamit, legyen mondjuk egy autó. De bármilyen főnyeremény lehetne. Mondjuk a születésnapjára.
myrjam08
Csak nem blokk keresés van valami nagy nyereményhez?
" alt="
">
Csak nem blokk keresés van valami nagy nyereményhez?
" alt="
">Na, most segíts igazán!!!
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna!
Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál, és sikerült nyerni egy TV-t! Már használjuk is, szuper!
" alt="
"> ( (a kisebb nyereményekért is nagyon hálásak vagyunk!)
Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál, és sikerült nyerni egy TV-t! Már használjuk is, szuper!
" alt="
"> ( (a kisebb nyereményekért is nagyon hálásak vagyunk!)Kedves Fortuna!
Ideje lenne már találkozni újra! Gyere vissza hozzám!
Ideje lenne már találkozni újra! Gyere vissza hozzám!
Kedves Fortuna ! A segítségedet szeretném kérni , most nagy szüksége van a családomnak Rád . Nagyobb pénznyereményt , autót és a mostani problémáink jó irányba oldódjanak meg .
Kocsi, laptop, penz
" alt="
">
" alt="
">Fényképezőgépet, kérlek.
" alt="
">
" alt="
">A Tv-t is koszonom. Meglepett. :-)
Tv utazás
" alt="
"> ♡
" alt="
"> ♡Köszönöm,h velem vagy...Maradj is még sokáig...♡♡♡
Kedves Fortuna! Köszönöm a sok apróbb nyereményt de kérlek segits hozzá,hogy mostmár az értékesebb nyeremények is rámtaláljanak.... Köszönöm