Tőtögetés előtt mindig nézzük meg a Nyertesek topicot.
Mindig.
főleg úgy hogy , én meg 3:30 kor töltöttem fel az aldit szóval

" alt="

">
Vágási 2.0!
Nem akarsz inkább aludni hajnalban? Az összes nyereményt elviszed előlünk

" alt="

">
Milka 999Ft-os blokk feltöltés működik most nektek?
Valami “váratlan hibát ír ki” és nem küldi el a pályázatot.
Mobilról több böngészőből is próbáltam,de ugyanazt írja ki.
Eddig jó volt,ma is már küldtem be.
Qeen cola nyereményt vár még vki ?
timotka
bocsi, rosszul emlékeztem de most megnéztem Neked. 03. 04.-én váltottam bookline-t és netflixet és 03.10-én jött meg. A tárgynyereményeket még nem küldték.
Agi80 köszi!
Az elég sok idő

" alt="

">
Van 1 jegyem nemsokára lejár, mellé szerettem volna.

" alt="

">
Ha már Lindt:
Tapasztaltatok olyat, hogy nem jött e-mail-ben visszaigazolás a feltöltéstől? (Spam-be, promóciókba sem). Nálunk 1 biztosan elmaradt.
Érdekes egyébként, hogy a Lidl-Mogyi játékról sem jön visszaigazoló e-mail. Úgy emlékszem, hogy korábbi ilyen jellegű játékoknál (ezen a játékfelületen) jött a feltöltés után rögtön egy e-mail.
agi80!
Tavaly így jártam ahogy te és így is tettem, de csak azért mert utolsó nap volt és már nem volt időm rákérdezni, hogy mit tudok tenni.
Viszont nem kaptam meg a nyeremény társasjátékot, hogy ezért, vagy másért, sosem tudtam meg, mert többszöri levélírásra sem válaszoltak.
Ha valaki nyer(t) a KitKat-tel F1 bérletet, az írja meg plíz, hogy azonnal jött róla infó vagy napokkal később jött a nyertesértesítő elektromos levél.
Merszibokú.
Sziasztok
Lindt nyuszi játéknál feltöltöttem a blokkot és azt írja ki hogy már fel van töltve. Valószínű időpont egyezőség van, de ilyenkor mi a teendő? Írjak a másodperchez 01-et?
Köszi Vágási 2.0!
Nestlé mikor küldi ki a digitális ajándékokat beváltás után?
Al Dee csoki:
Ha nyertél, rögtön megtudod.
Akinek nem ugrik fel az adatmegadós képernyő, az már csak a pótnyertességben reménykedhet, már ami a napi tízezreket illeti.
bocsánat, nem olvastam alaposan

" alt="

">
aldi milka ha az előző játékaikból indulok ki, ha nyertél rögtön megtudod a felugró ablakból...(hiába írta, hogy csak e-mailben értesít), de majd írjon olyan aki már nyert ... nekem eddig csak a külön e-mailben értesítünk a nyertességről ablak ugrott fel.
Köszi weber a pontositást és fozo.gabi a választ!
Az Aldi napi nyertesekre gondoltam.
Mármint a húsvétira gondolok.
Az nem a sima Milka játéknál van csak úgy?
timotka
hétfőn délutánonként értesíti az előző heti nyerteseket. Először kimennek a gratuláló e-mailek, aztán később küldözgetik a bár nem nyertél, de tart még a játék e-maileket. Mindegyik pályázatra egyenként
Aldi Milka mikor értesít?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások