Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 9363 oldal |
Mondjuk nyerőidőpontos játék esetén nem sok értelmét látom.
Érkezett válasz a 7days játékkal kapcsolatban. 31-én meghibásodott a bekúldési felület, a játék 4-én éjfélig meghosszabbítva.
A Márka sem jó...
A Rexona,Axe, Dove oldalon se működik a feltöltés!
A "Nyerj a Nestlével!" oldala gyakorlatilag behalt, nem működik a kódfeltöltés.
Benne van a listában
fozo.gabi
Csak 2 érdi bolt játszik.
Jsz-ban a lista.
Csak 2 érdi bolt játszik.
Jsz-ban a lista.
fozo.gabi
Igen, de nekem is úgy kellett kérnem….
Ezzel kapcsolatban kérdeznék én is, ha valaki nyer azt egyből kiírja vagy utólag jön e-mail ?
Igen, de nekem is úgy kellett kérnem….
Ezzel kapcsolatban kérdeznék én is, ha valaki nyer azt egyből kiírja vagy utólag jön e-mail ?
aki játszik a cba-príma-privát játékon, a pénztárnál elvileg kapni kellene sorsjegyet 5000Ft feletti vásárlásnál? Az érdi Prímában a pénztáros semmit nem tud a játékról...
Weber
Igen, én is ezen csodálkozom. Máskor nem tart ilyen sokáig....
Igen, én is ezen csodálkozom. Máskor nem tart ilyen sokáig....
A screvo mostanában mikor hagyja jóvá a nyertes blokkokat? Oké hogy hétvégén nyertem, de eddig már hétfőn ilyenkor jóváhagyták.
Pityes megerősítem. 200 pontom odalett, de már csak sorsjegyekre tudtam volna beváltani.
Valaki esetleg nem ellenőrizte, hogy meddig érvényesek a Cappy játékon nyert Feldoboz kényeztetés csomagok?
Berci27, pontosan így van ahogy írod mennyire érdekes és ...
Ide is megjött a sport szeletes utalás,csak érdemes volt e mailt írni mindenkinek.......
nekem átutalták a sport szeletes játék nyereményét
Sziasztok! Most akkor a Monster Energy Yamaha "1. helyezett" kevesebbet kap, mint a "2. helyezett"?
Sziasztok! Lidl applikációs Lays, Doritos játékról tud valaki valamit? Az akciós újságban szombaton még benn volt (le is fotóztam), most már ott nincs (módosították azt az oldalt) és a Lidl appban sincs nyoma.
chandler most kaptam. Sportszelet 150.000 utalás
Kedves játékos!
Köszönjük a leveled és az észrevételt!
Minden Floriol termék játszik a Floriol nyereményjátékon!
Sok Sikert!
Üdv
A Screvo csapata
Köszönjük a leveled és az észrevételt!
Minden Floriol termék játszik a Floriol nyereményjátékon!
Sok Sikert!
Üdv
A Screvo csapata