Nagy nehezen én is a végére értem... De nem kérdezte meg tőlem, hogy ki lehet a tettes?! Vagy megint elszúrtam valamit... :-)
De azt írta, hogy a játék végére értem és töltsem ki a tesztet, ajándékokat nyerhetek... Ez gondolom, már mindenkinek ismerős.
Akkor ki is a tettes? És miért nem kell tippelni rá? Vagy hogy is van ez? Jó volt ez a játék, de ha nem kell megmondani, ki a tettes, akkor mi az értelme?
Bocs, ma lehet, hogy nehéz a felfogásom. És lehet, hogy nemcsak ma? :-)))
Minya
Én detó így jártam
Én végig csináltam, de nekem nem derült ki, hogy ki lopta el a dobozt. Ilyenkor mi van ? Ha tudja valaki írja már meg, mert kiváncsi vagyok

Én is a végére értem még reggel.

De ha nem csinálsz meg mindent 1 hónap múlva se enged a végére.

Reácska: nem kellett volna leírni, hogy mit kell csinálni. Akkor én sem látnám értelmét a játéknak. Csak azt nem értettem, hogy lehet, hogy valaki már a végére ért, én meg tovább sem tudok lépni. Mert ugye itt már nincsenek nyilak semerre, stb.
A többieknek meg köszönöm a segítő célzatú hozzászólásokat. :-))
Szerinted mit kellett volna odaírniuk?

Hogy mit kell csinálni? Mert akkor értelmetlenné vállik a játék...
dandi: nemcsak vissza kell vinni a ruhát, hanem amit találtál kis cimkét (már nem emlékszem hol volt, talán a liftnél) azt meg kell mutatni a ruhakölcsönzőbe.
dandi: szerintem nem csináltál meg mindent azért nem kapod meg a végét.
hát, nem tudom, akkor mi a bib, mert a jegyzetelésen kívül mindent egyformán csináltam. És nekem sem megy tovább az egyik játék (kettővel már rég kész vagyok).
Másrészt azt írja, bármikor bekapcsolódhatsz a játékba, és mégsem megy tovább...

Én csak itt-ott jegyzeteltem hülyeségeket, hogy mégis írjak valamit... Viszont nincsenek fehér nyilak visszafele, mint előzőleg. Tehát visszalépni sem tudok...
A kölcsönzőben jártam, le is tettem az alsó csíkba a ruhát, utána ha visszamentem, nem tudtam csinálni semmit. Áron meg nem ér rá. Ennyi!
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok a hülye, de leírhatták volna, hogy nem tudom folytatni a játékot vagy nem tudom befejezni, ha ez+az van...
és ha visszavittem és még ígysem jött meg a mail...:S

Én nem jegyzeteltem egyszer sem, és végig tudtam csinálni. Tehát nem ez miatt. Valami kimaradt akkor.
dandi, és a többiek.
Valószínű nem jegyzeteltetek az előző pályán, így nem fejeztétek be a játékot (vagy pl. nem vittétek vissza a ruhát a kölcsönzőbe). Én is jártam így az egyik családtagommal.
Sajnos, így nem érkezett meg a 2 mail, ami kell a harmadik pályához, no meg valóban nem is enged továb...
Sziasztok! Érdekes, hogy valaki már a végén jár, én még "csak" Áronig jutottam, és onnan nem is enged tovább... Hogy lehet ez? Bocs, ha korábban volt, de nem volt időm visszanézni a beírásokat. :-)
f.judit!
Szerinted melyik a válasz?
Sziasztok! Nekem azt írja, hogy a játék végére értem, töltsem ki a tesztet, de hol a teszt?! Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.

a játék folyamán egy poharat sikerült megszereznem és bevizsgáltatnom,innét elakadtam. tud valaki e-mailban segíteni,köszönöm előre is!
Most mi van?
Nekem minden ua mint régen,csak az új kérdések vannak.semmit nem tudok csinálni.Segítsen valaki légyszi légyszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások