Hahó utazók!
Mi már voltunk Porecben, illetve Horvátországban még csak ott jártunk.
Hajóval mentünk onnan Velencébe, Triesztbe. Rovinj is ott van a közelben, csodaszép hely. Akkor volt a fenekünk alatt kocsi, most kicsit macerásabb lesz a helyváltoztatás anélkül. Ha az ember kirándulást tervez, nem is érdemes az ebédet kiváltani.
Az európai egészségbiztosítási kártya érvényes oda, nem tudjátok?
Minden, ami Porec
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 20 oldal |
pálma irtam
az M5-ös mentén lakom Erzsébeten
winner ott mered hagyni 8 napra?igaz fél óra alatt is eltünhet
két főt és a kocsijukat be tudom vállalni.
Minket a fiam visz ki majd a találkozóra és két személy befér a kocsiba. az autó meg maradhat az udvarunkon.
Minket a fiam visz ki majd a találkozóra és két személy befér a kocsiba. az autó meg maradhat az udvarunkon.
zsu21
Te vagy az egyetlen, akit kérés nélkül fenn vagy a listámon!
Te vagy az egyetlen, akit kérés nélkül fenn vagy a listámon!

Én arra gondoltam, hogy talán a Hősök terénél a Felvonulási téren kellene hagyni a kocsit. Az nem fizetős rész. Jó lenne egy helyre tenni, hogy ne egyedül árválkodjon ott. 

nekem az a gondom hogy Pesten hol hagyjam az autót .
Busszal szeretnénk menni de Pestig jó lenne a kocsi .Ti mit csináltok?

sada én azt gondoltam jelentkezés nélkül is kapok

Még csak 5-en jelentkeztek kitűzőre.
Most jöttem haza ceglédtől egy találkozóról ezért tegnap du mentünk. Igy egy egész napot potolok az olvasással.
Van köztettek olyan aki autóval megy? mert eddog úgy néz ki, hogy mi igen. A lányomat is vinnénk még választ nem kaptam rá. persze fizetősen!
Van köztettek olyan aki autóval megy? mert eddog úgy néz ki, hogy mi igen. A lányomat is vinnénk még választ nem kaptam rá. persze fizetősen!
Hát ahogy én a szállodák honlapját néztem, ott 1 ággyal pótágyazhatók a szobák, nekem meg két lurkóm van.Nem szeretném, ha külön kapnának szobát, pláne nem másik emeleten. A levélben szereplő 4 ágyas szoba, meg úgy fél oldallal a családtag előtt van., Használhatja mindenki, nem csak aki 2-3-at nyert?
Esetleg visz valaki magával fizetős utitársat? (3., 4. főt)
Esetleg visz valaki magával fizetős utitársat? (3., 4. főt)
Van egy kérdés a levélben, ami arról szól, akarsz-e magaddal vinni fizetős 3. v. 4. személyt!
Nem tudja valaki, hogy a két főn felül, vihető még családtag? Persze pénzért. Nem igazán tudom, hogy a levélben írt 4 fős szoba azoknak szól, akik több helyet nyertek, vagy azoknak akik esetleg vinnék a gyerekeiket. Sajnos senkivel nem sikerült sem tegnap, sem tegnapelőtt konzultálnom az irodából.
Oké!
Csak nem én megyek, és nem akartam, hogy mégis csalódjanak a családtagok.
Egyébként nagyon szép tiszta város Porec, sok program van, animációk, stb., és emlékeim szerint a Delfinben is minden este volt vmi, koncert vagy vetélkedő, stb. Angolt akkoriban nem nagyon beszélték, valamicskét a németet.

Csak nem én megyek, és nem akartam, hogy mégis csalódjanak a családtagok.
Egyébként nagyon szép tiszta város Porec, sok program van, animációk, stb., és emlékeim szerint a Delfinben is minden este volt vmi, koncert vagy vetélkedő, stb. Angolt akkoriban nem nagyon beszélték, valamicskét a németet.
1 nyeremény az 2 személyes. Csak a + dolgokért (ebéd, fakultatív) kell fizetni.
tényleg jó ötlet a topic, a cég is tájékozódhat innen.
Én nem megyek, de azért jó lesz olvasgatni az élménybeszámolókat, néhány sort majd írjatok! 

zsike12,
én voltam már Porecben, ha jól emlékszem, pont a Delfinben.
Szép hajókirándulásokat lehetett tenni, volt a környéken egy nagy óceáni akvárium, hajóval lehetett menni megnézni, illetve ugyanígy kalózbarlangokat megnézni.
A strandon vadásznak a turistákra ezekkel a kirándulási ajánlatokkal.
Nyugtassatok meg, tudom, hogy túl bizalmatlan vagyok, de a nyertes+1 fő ingyen megy, ugye?
én voltam már Porecben, ha jól emlékszem, pont a Delfinben.
Szép hajókirándulásokat lehetett tenni, volt a környéken egy nagy óceáni akvárium, hajóval lehetett menni megnézni, illetve ugyanígy kalózbarlangokat megnézni.
A strandon vadásznak a turistákra ezekkel a kirándulási ajánlatokkal.
Nyugtassatok meg, tudom, hogy túl bizalmatlan vagyok, de a nyertes+1 fő ingyen megy, ugye?

szuper ötlet, küldöm
Ha gondoljátok, írjátok meg a
nic neveteket
keresztneveteket
meg neveteket és
csinálok mindenkinek kitűzőt.
Nos?
nic neveteket
keresztneveteket
meg neveteket és
csinálok mindenkinek kitűzőt.
Nos?