Otthoni bizományos értékesítéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata vagy véleménye, esetleg infója hogy jogilag hogy is működik ez?
Nagyon hálás lennék.
Magyar Vöröskereszt számára keresünk gazdasági vezetőt Csongrád megyébe.
http://www.hradvise.hu/hu/gazdasagi-vezeto-csongr
ad
Anikó, aki nekem írt e-mailt! Nem tudok válaszolni, mert címet nem küldtél! A lenti meló egyelőre tárgytalan, már vettek fel emberkét!
az előbb lemaradt az email cím:
erdos@mail.datanet.hu
5 munkatársat keresek kozmetikai termékek, divatcikkek, kiegészítők forgalmazásához.
A tevékenység tanulás, főállású munka mellett is végezhető kellemes elfoglaltság és pénzkereseti lehetőség egyben.
Előnyök:
-3 hetente megjelenő katalógus
-ingyenes regisztráció
-15% -35% vagy akár 80% -os árengedmény
- új tanácsadóknak 6 kampányon keresztül ajándék program
- kiváló minőségű termékek elérhető áron, melyekhez korábban hozzájuthat, mint vásárlóként
- kötetlen munkaidő
- képzési lehetőség, karrier lehetőség
- rendelés leadás gyorsan, egyszerűen, egy napos szállítási határidővel minimális rendelési összeg nélkül
-14 napos fizetési határidő
- ingyenes házhozszállítás
- kedvezményes mobiltelefon díjcsomag
Érdeklődni a 0620/456-1537 telefonszámon lehet
http://www.clubregatta.hu/marketing
angolul tudo marketingest várnak Budapestre
http://www.sziren.hu/karrier.html
http://www.aboldoggyermekkor.sokoldal.hu/munka
Budapesti munkák azonnali kezdéssel!!
Nem ügynöki munka, nem értékesítés!
Most kivételesen jó pénzkereseti lehetőséget kínál az Avon!
Ha érdekel és Nógrád megyei vagy, keress meg priviben!
PR Manager-t keresnek!
"Internetes portáljaim teljes körű menedzseléséhez keresek internetes marketingben jártas PR Manager-t az ország teljes területéről.
Feladatok:
- helyzetfelmérés és egyeztetés után;
- partneri kapcsolatok kialakítása, ápolása
- szponzorációs kérelmek ügyintézése
- a marketing anyagok elkészítése
- a portálok reklámfelületeinek értékesítése
Portáljaim:
- Ootz.org - Játssz és Nyerj játékportál
- Küldetés.com - az első reality játékoldal
- NapiSz*x.com - felnőtt tartalmú videó portál
Fizetés:
- Megegyezés alapján, jutalékos formában
Előnyök:
- Szakmai tapasztalat
- Meglévő marketinges kapcsolatok
- Ismeretségi kör üzleti életben
- A portáljaink ismerete
Jelentkezni e-mailben a munka@ootz.org címen lehet. A levélben rövid szakmai önéletrajzot és a területen végzett munkáról kérnék leírást.
Ha TE vagy egyik ismerősöd megfelel a fentieknek kérlek jelentkezz! "
Soprontól kb. 30km-re keresek valakit éjszakai kávézóba. Ausztria.
Autód jó ha van.
Magyarországon új, nemrégiben indult pénzügyi cég budapesti irodájába keresek 3 főt, pénzügyi elemző pozícióra.
Amit kínálunk:
- magas, teljesítményarányos bérezés
-gyors karrierlehetőség
- magas színvonalú képzések
- teljesítményarányosan vállalati gépkocsi, egyéb juttatások
- kiépített infrastruktúra, saját adatbázis
Amit elvárunk:
- Sikerorientáltság
- magas kommunikációs képességek
- minimum középfokú végzettség
előny de nem feltétel:
- Angol nyelvtudás
- Pénzügyi területen szerzet tapasztalat
Feladat:
- Új ügyfelek felkutatása, ide tartozik a belső adatbázisunkon belüli ügyfelek is
- Pénzügyi elemzések készítése
Önéletrajzokat , és kérdéseket, a következő email címre lehet küldeni: bszonyi@gmail.com
Maximálisan megbízható bébiszittert keresünk Pest megye északi részén közel Bp.-hez heti 5 napra, hosszú távra SÜRGŐSEN.
valaki esetleg nem tudna külföldön munkát?? anglia előnyben
Szeretnél heti 1 óra ráfordítással havi 20.000,- Ft-ot keresni?
(persze, ha több időt szánsz rá, akkor ennek többszörösét

" alt="

"> )
Ez nem átverés!
Munka mellett v. gyesen/gyeden lévők v. munkanélküliek is csinálhatják.
Aki akar és képes tenni azért, hogy életminősége jobb legyen, keressen meg priviben!
http://www.aboldoggyermekkor.eu/ingyenes
Találtam egy oldalt, ahol a hálózat építéséért fizetnek.
Nem kell eladni semmit, nem kell venni semmit, csak kiépíteni egy hálózatot.
A saját Regisztrációd után is azonnal jóváír a Te irodádban 10 dollár regisztrációs bónuszt, és minden csatlakozód után 10 dollár jár. 100 dollártól fizet.
Jaj-ja,ezt én is olvastam.Áll a hátamon a szőr,amikor az MLM rendszert meghallom!
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=270197
Utazási iroda és gyémánt kereskedő ellen is tett rendőrségi feljelentést a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF)
Egy remek dolgot szeretnék megmutatni! Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, mert nagyon sok pénz van benne.
Az egész mögött egy magyar cég áll, a neve Be Diamonds. Briliáns márkanéven olyan termékeket gyárt, amelyek csúcsminőségűek, és nagyon kedvező az áruk.
Vezetőket keresek!
Részletek priviben...
Hírlevélben kaptam:
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Könyvtára pályázatot hirdet raktárosi munkakör betöltésére.
Főbb feladatok:
* Dokumentumok kérésre való kiszolgálása, majd eredeti helyükre történő visszaosztása, valamint az ezzel kapcsolatos adminisztratív teendők ellátása a könyvtár épületében lévő, illetve az azon kívül elhelyezkedő raktárakban.
* Részvétel a könyvtár raktárait érintő minden tevékenységben, mint pl. állomány-ellenőrzésben, revízióban, raktárrendezésben, átcsoportosításban, raktári rend, tisztaság fenntartásában stb.
Pályázati feltételek:
* középfokú végzettség
* büntetlen előélet
* magyar állampolgárság
A pályázat elbírálásánál előnyben részesülnek:
* szakmai gyakorlattal rendelkezők
Pályázathoz csatolandó:
* szakmai önéletrajz
* motivációs levél
* erkölcsi bizonyítvány
Foglalkoztatás jellege: 10-20 óra között 8 órás munkaidő
Közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Illetmény és juttatások: KJT szerint
Munkavégzés helye: ELTE Egyetemi Könyvtár, 1053, Ferenciek tere 6. Tájékoztató és Dokumentumszolgáltató Osztály
A pályázat elbírálásának módja: Jogszabályokban és az Egyetem belső szabályzataiban meghatározott rend szerint.
A pályázatot a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK) internetes oldalán történő megjelenéstől számított 15 napon belül kell benyújtani az Egyetemi Könyvtár főigazgatójához (Dr. Szögi László, ELTE Egyetemi Könyvtár. 1053 Budapest, Ferenciek tere 6. vagy elektronikus úton az titkarsag@lib.elte.hu e-mail címre).
A munkakör legkorábban 2010. március 8. napjától tölthető be.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások