Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 244 oldal |
Az Unilever okt 4.jatekan ahol Mercedes volt a fodij es kulondijsk boltokkrnt a mai napig nincs nyerteslista v latott valaki ilyesmit Megkerdeztem Oket es melle beszeltek. Azert egy 14 millios autonal keves h ertesitve lett a nyertes
Igen, ők azok (Unilever), akik már pár ezer ft-os nyereménynél is postán kérik az eredeti blokkot. S most egy főnyereményt, meg ugyanazzal a blokkal egy napi nyereményt is csak úgy odaadnak az Ecofamily helyett Auchanban vásárolt Globus termékért. Ez nonszensz, hogy Ecofamily játéknál Auchan blokkal lehessen nyerni!
Karácsony ide vagy oda, ez nem pozitív és nem piros pont, hanem negatív és fekete pont az Unilevernek.
" alt="
">((((
Karácsony ide vagy oda, ez nem pozitív és nem piros pont, hanem negatív és fekete pont az Unilevernek.

Én is csodálkozom, hogy elfogadták. Úgy emlékszem, hogy korábban írta itt valaki, egy perccel elírta az időt, és amiatt bukott el egy nyereményt, pedig valami kis nyereményről volt szó, talán kulacs.
Én nemrég egy kancsót nyertem náluk, szerintem pótnyertesség lehetett, mert sokára jött az értesítő, kb. tízezer forint, és még amiatt is bekérték postán az eredeti blokkot.
Amúgy gratulálok a nyereményhez! 😊
Én nemrég egy kancsót nyertem náluk, szerintem pótnyertesség lehetett, mert sokára jött az értesítő, kb. tízezer forint, és még amiatt is bekérték postán az eredeti blokkot.
Amúgy gratulálok a nyereményhez! 😊
Akár... 😄
Zöld pont, mert karácsony van
" alt="
">

Elég sok hibázási lehetőség van a játékoknál... Sajnos mindenki belefuthat ebbe abba és sajnos nem hivatkozhatunk, hogy de Kiss Bélának elfogadták így. Unilever egyébként vaskalapos. Akár csak A4C nem is értem őket most. Úgyhogy ez csak egy zöld pont az is jóindulattal.
Unileveren én is csodálkozom. Pont ők azok,akik szinte minden játékhoz bekérik postán az eredeti blokkot a nyertestől. Vagy ez csak régebben volt és arra emlékszem?
Még hozzátenném hogy sajnos olyan is volt unilevernel hogy egy nap elírás volt és úgy se adták meg a nyereményt
Azért ez tényleg elég gáz 😔😔 én amikor a delikat játékokhoz vettem termékeket véletlenül a coop helyett realhoz töltöttem elbuktam egy Tefal kuktat . Nem igazán voltak elnézőek pedig azért ott egymás alatt voltak az ugyanolyan játékok és hát igen sajnos belefutottam ilyenbe és abszolút nem voltak se elnézőek se jó fejek. Itt pedig egy abszolút már üzlet más blokkjával nyerni ráadásul fődíjat azért az elég gáz és sokat elmond így az unileverről. Nem sajnálom a nyereményt tőled de ez így tényleg abszolút jogtalan nyeremenyszerzés
Rolazs
Örülök, h örülsz, és örülj is!
De a szervezők részéről ez nagyon nincs rendben.
Vagy komolyan veszik a jsz-t mindenkinél, v senkinél.
Volt már, aki egy kihagyott / jel miatt bukta a nyereményét.
Én is buktam már el nyereményt a bénázásom miatt.
Bármennyire játék is a nyereményjáték, komolyan kell venni, s csak annak szabad átadni a nyereményt, aki mindenben megfelelt a feltételeknek.
Különben kiszúrnak azokkal, akik ott vették, azt vették és jól is töltötték fel.
Örülök, h örülsz, és örülj is!
De a szervezők részéről ez nagyon nincs rendben.
Vagy komolyan veszik a jsz-t mindenkinél, v senkinél.
Volt már, aki egy kihagyott / jel miatt bukta a nyereményét.
Én is buktam már el nyereményt a bénázásom miatt.
Bármennyire játék is a nyereményjáték, komolyan kell venni, s csak annak szabad átadni a nyereményt, aki mindenben megfelelt a feltételeknek.
Különben kiszúrnak azokkal, akik ott vették, azt vették és jól is töltötték fel.
Rolazs, én örülök a nyereményednek . Mindenkivel előfordul, hogy nagy igyekezetében elnéz valamit. Rendesek voltak a szervezők, elfogadták a magyarázatod kivételesen, mert igaz volt. Engem az fáraszt inkább, hogy ha - bár megteheti - valaki valamiből többszázat vesz. Ezt sem azért nem szeretem, mert sajnálom tőle a nyereményét, hanem azért, mert így pont a játék jellege vesz el a dolognak, amiért pedig legtöbben itt vagyunk.
Csak ennyit szerettem volna szép csendben Nektek mondani így Karácsony közeledtével, Sadának köszönöm, amit ezért az oldalért tesz, Pappocsnak pedig szívből gratulálok, övé idén az igazi főnyeremény.
Csak ennyit szerettem volna szép csendben Nektek mondani így Karácsony közeledtével, Sadának köszönöm, amit ezért az oldalért tesz, Pappocsnak pedig szívből gratulálok, övé idén az igazi főnyeremény.
rolazs, grautálok! igen, máskor tényleg jobb ilyenkor csendben örülni, mert ez annyira nem pozitív mindenkinek
" alt="
">
több mint 10 éve volt egy játék ahol talán 100 vasaló volt a nyeremény. Nem jött össze a három pályázatomból egy sem, aztán egyszer csak jelezték, hogy mindhárom pályázatom nyert gondolom mint pótnyertes. Beírtam ide, de jogosan volt pár negatív hozzászólás, hisz nagy valószínűséggel nem akartak nagy körültekintéssel pótnyertest választani, így csak hozzám "vágták" a vasalókat mert így kevesebb volt a macera (vagy mitomén
" alt="
">)

több mint 10 éve volt egy játék ahol talán 100 vasaló volt a nyeremény. Nem jött össze a három pályázatomból egy sem, aztán egyszer csak jelezték, hogy mindhárom pályázatom nyert gondolom mint pótnyertes. Beírtam ide, de jogosan volt pár negatív hozzászólás, hisz nagy valószínűséggel nem akartak nagy körültekintéssel pótnyertest választani, így csak hozzám "vágták" a vasalókat mert így kevesebb volt a macera (vagy mitomén

Mi is írunk ha vmit eltolunk nem is válaszolnak... A4C régebben törölt rossz beküldést, most már azt sem...
Igazad van, kár volt beírnom..
Gondoltam segítség lehet valakinek ha úgy jár mint én..
Rendelkeztem érvényes pályázattal, tévedésből rossz adatokat adtam meg, nem jeleztem azonnal az oldalukon hogy cseréljék ki..
Ezt fogadták most el
Gondoltam segítség lehet valakinek ha úgy jár mint én..
Rendelkeztem érvényes pályázattal, tévedésből rossz adatokat adtam meg, nem jeleztem azonnal az oldalukon hogy cseréljék ki..
Ezt fogadták most el
Egyre jobb... 😁 Szóval kari ide vagy oda a pótnyertesnek is kari lenne vagy lehetne... De rolazs ez nem ellened szól.
Ha jól emlékszem jó termékeket vásárolt, csak rossz helyen..
Azért engem inkább ne húzzanak ki pótnyertesnek a reál mostani játékában. Nem hinném, hogy le tudnám nyomni a torkukon a tévedésből 3 és nem 5 kötelező termékes blokkom 😁
Azért engem inkább ne húzzanak ki pótnyertesnek a reál mostani játékában. Nem hinném, hogy le tudnám nyomni a torkukon a tévedésből 3 és nem 5 kötelező termékes blokkom 😁
Szerintem ilyet legközelebb ne írj be, lehet rosszul értelmezem de annyit jelent volt egy rossz blokk feltöltötted, írtál nekik hogy bocsi egy másik blokkot akartam. Van olyanom is. Aztán elfogadták.
Hatalmas Pirospont az Unilever-nek!
Ecofamily -Globus játékon rossz blokkot töltöttem fel, persze kihúzták nyertesnek..
Emailben vettem fel velük a kapcsolatot először, nagyon kedvesen válaszoltak, utána néztek a dolgoknak, telefonon is egyeztettünk.
Rugalmasságuknak, és vevőközpontúságuknak következtében elfogadták az érvényes blokkomat, így elmondhatom magamról hogy megnyertem életem első Fődíját egy X-Boxot. :-))))))
Nagyon korrektek, játsszatok velük sokat a jövőben is :-)
Ecofamily -Globus játékon rossz blokkot töltöttem fel, persze kihúzták nyertesnek..
Emailben vettem fel velük a kapcsolatot először, nagyon kedvesen válaszoltak, utána néztek a dolgoknak, telefonon is egyeztettünk.
Rugalmasságuknak, és vevőközpontúságuknak következtében elfogadták az érvényes blokkomat, így elmondhatom magamról hogy megnyertem életem első Fődíját egy X-Boxot. :-))))))
Nagyon korrektek, játsszatok velük sokat a jövőben is :-)
Bár a Negatív topikban kezdődött, de itt folytatódik!
" alt="
">
Nagy piros pont a BradoLife-nak. Válaszoltak a levelekre, és villámgyorsan intézték közvetlenül a választott termékek kiküldését. Plusz még ajándékot is mellékeltek a kellemetlenségek miatt. Nagyon örülünk, hogy nem csalódtunk, mert egyébként is használjuk és elégedettek voltunk eddig is a termékekkel, így tényleg érdemes volt játszani velük.
" alt="
">

Nagy piros pont a BradoLife-nak. Válaszoltak a levelekre, és villámgyorsan intézték közvetlenül a választott termékek kiküldését. Plusz még ajándékot is mellékeltek a kellemetlenségek miatt. Nagyon örülünk, hogy nem csalódtunk, mert egyébként is használjuk és elégedettek voltunk eddig is a termékekkel, így tényleg érdemes volt játszani velük.

Kinek lehetne olyat eladni??? 20ezer ft-s is azt tudja.