Rolazs
Örülök, h örülsz, és örülj is!
De a szervezők részéről ez nagyon nincs rendben.
Vagy komolyan veszik a jsz-t mindenkinél, v senkinél.
Volt már, aki egy kihagyott / jel miatt bukta a nyereményét.
Én is buktam már el nyereményt a bénázásom miatt.
Bármennyire játék is a nyereményjáték, komolyan kell venni, s csak annak szabad átadni a nyereményt, aki mindenben megfelelt a feltételeknek.
Különben kiszúrnak azokkal, akik ott vették, azt vették és jól is töltötték fel.
Rolazs, én örülök a nyereményednek . Mindenkivel előfordul, hogy nagy igyekezetében elnéz valamit. Rendesek voltak a szervezők, elfogadták a magyarázatod kivételesen, mert igaz volt. Engem az fáraszt inkább, hogy ha - bár megteheti - valaki valamiből többszázat vesz. Ezt sem azért nem szeretem, mert sajnálom tőle a nyereményét, hanem azért, mert így pont a játék jellege vesz el a dolognak, amiért pedig legtöbben itt vagyunk.
Csak ennyit szerettem volna szép csendben Nektek mondani így Karácsony közeledtével, Sadának köszönöm, amit ezért az oldalért tesz, Pappocsnak pedig szívből gratulálok, övé idén az igazi főnyeremény.
rolazs, grautálok! igen, máskor tényleg jobb ilyenkor csendben örülni, mert ez annyira nem pozitív mindenkinek

" alt="

">
több mint 10 éve volt egy játék ahol talán 100 vasaló volt a nyeremény. Nem jött össze a három pályázatomból egy sem, aztán egyszer csak jelezték, hogy mindhárom pályázatom nyert gondolom mint pótnyertes. Beírtam ide, de jogosan volt pár negatív hozzászólás, hisz nagy valószínűséggel nem akartak nagy körültekintéssel pótnyertest választani, így csak hozzám "vágták" a vasalókat mert így kevesebb volt a macera (vagy mitomén

" alt="

">)
Mi is írunk ha vmit eltolunk nem is válaszolnak... A4C régebben törölt rossz beküldést, most már azt sem...
Igazad van, kár volt beírnom..
Gondoltam segítség lehet valakinek ha úgy jár mint én..
Rendelkeztem érvényes pályázattal, tévedésből rossz adatokat adtam meg, nem jeleztem azonnal az oldalukon hogy cseréljék ki..
Ezt fogadták most el
Egyre jobb... 😁 Szóval kari ide vagy oda a pótnyertesnek is kari lenne vagy lehetne... De rolazs ez nem ellened szól.
Ha jól emlékszem jó termékeket vásárolt, csak rossz helyen..
Azért engem inkább ne húzzanak ki pótnyertesnek a reál mostani játékában. Nem hinném, hogy le tudnám nyomni a torkukon a tévedésből 3 és nem 5 kötelező termékes blokkom 😁
Szerintem ilyet legközelebb ne írj be, lehet rosszul értelmezem de annyit jelent volt egy rossz blokk feltöltötted, írtál nekik hogy bocsi egy másik blokkot akartam. Van olyanom is. Aztán elfogadták.
Hatalmas Pirospont az Unilever-nek!
Ecofamily -Globus játékon rossz blokkot töltöttem fel, persze kihúzták nyertesnek..
Emailben vettem fel velük a kapcsolatot először, nagyon kedvesen válaszoltak, utána néztek a dolgoknak, telefonon is egyeztettünk.
Rugalmasságuknak, és vevőközpontúságuknak következtében elfogadták az érvényes blokkomat, így elmondhatom magamról hogy megnyertem életem első Fődíját egy X-Boxot. :-))))))
Nagyon korrektek, játsszatok velük sokat a jövőben is :-)
Bár a Negatív topikban kezdődött, de itt folytatódik!

" alt="

">
Nagy piros pont a BradoLife-nak. Válaszoltak a levelekre, és villámgyorsan intézték közvetlenül a választott termékek kiküldését. Plusz még ajándékot is mellékeltek a kellemetlenségek miatt. Nagyon örülünk, hogy nem csalódtunk, mert egyébként is használjuk és elégedettek voltunk eddig is a termékekkel, így tényleg érdemes volt játszani velük.

" alt="

">
Kinek lehetne olyat eladni??? 20ezer ft-s is azt tudja.
Egy olyan "kütyü" százezer forint.
Látom Loreál is meggyógyult, kér blokk fotót, remélem azt is nézik egyszer menjen be.

" alt="

">
Bár azért a 3 kütyüért nem feltétlen érdemes mozgolódni.
Írtunk a Shopmark Mikulásnak...
Kovács P. vagyok nem kérek semmit, de ha létezel írj egy emailt kedves Mikulás.
Jött is az email, Karácsony Miklós néven ma.

" alt="

">
(Szóval elolvassák a leveleket...

" alt="

"> )
Csak kíváncsi voltam.
Ceres óriási pirospont,mégse kellett Győrbe utazni az ajándékutalványért,kihozta a területi képviselő

" alt="

">
Le a kalappal az Unilever előtt!
Igaz, hogy nem küldtek visszajelzést róla, de elfogadták a lepecsételt-aláírt nyugtamásolatot.
(Persze azért küldtem be, mert ebben reménykedtem)
Megjött a Sencor vízforraló ((Tesco/Delikát)).
A "Negatívba" nov. 11-12-én beírtakhoz kapcsolódóan: ma jött levélben a Lidl-től 2 db kaparós

" alt="

"> Igaz mindkettőben kód van és így már csak a fődíjért tölthetem, de hátha pont ezek közül valamelyikkel....

" alt="

">
Betája
Igen! Akár egyszerre is megcsinálhatod a 15 ezres pályázatot.

" alt="

">
Az is pozitív, hogy javította a Gyermelyi a nyeremények számát. Tegnap még összesen 55 db-ot írtak. Jeleztem, hogy nem stimmel. Mára már 255 db nyeremény van.
Gyermelyi kér nyugtaszámot ,piros pont !

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások