Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 393 oldal |
Auchan csütörtöktől: Vásárolj 1.499 Ft felett Milka terméket és kapsz egy uzsis dobozt. (l. rú.19. old.)
IS csütörtöktől: Vásárolj min. 3ezerért Frosch termékeket és kapsz egy bevásárló táskát. (l. IS rú 19. oldal)
Vásárolj 2019. október 28. és december 8. között 18.000 Ft felett Mastercard® kártyáddal vagy mobiloddal a Douglas üzleteiben, és egy Douglas Make-up 8 részes szemhéjpalettát kapsz ajándékba!
2019.11.07. csütörtökön lesz.
Folyamatosan terítik az újságokat, abban majd megnézheted.
Folyamatosan terítik az újságokat, abban majd megnézheted.
Most lehet megint én vagyok a vaksi de nem találok errol a tanyerrol kepet. 😓
"Vásárolj az Interspar áruházakban egyidejűleg 1450 forintért bármilyen Heinz terméket és vidd haza a Villeroy&Bosch tányérok egyikét ! " 2019.11.07.Interspar reklámújság,tányérokat vinni kell a kasszához
Gondoltam h. nem markolot osztogatnak hanem vmi ajit... 😜 markoloval lehet markolgatni ajandekokat? Megy vki?
Nem markolót osztogatnak, hanem lesz felépítve ha jól rémlik vmi markoló.
Ami tuti, sok ajit ígérnek.
Ami tuti, sok ajit ígérnek.
Nov. 4én a Westendben a Rádió1 onnan ébreszti az embereket. Lesz vmi ajándékmarkoló. Forrás: Insta
Azt nem tudom mit takar az ajándékmarkoló, lehet osztogatnak, lehet h. lesz vmi játék nyereményekkel stb...
Azt nem tudom mit takar az ajándékmarkoló, lehet osztogatnak, lehet h. lesz vmi játék nyereményekkel stb...
2db Vénusz olajhoz adnak a prímában egy iskolaszettet, tolltartó, hegyező stb... forrás: fb
Bp. Klinikák metróállomásnal belul van egy pékség 10 nescafe elfogyasztása utan adnak egy bögrét v. rongyszatyrot. Bélyegeket kell gyűjteni v. pecsetelnek. Van meg ajándék.
https://www.nyerjanestlevel.hu/ Mikulás Promóció, Interspár!
Köszi!
Ez jó hír!
Paintuci: az Auchanban nem tudom, hogy mihez adják. De az Intersparban 4 Tuc keksz vásárlásánál kapsz egy tálat.
Megvan 4db tuc utan adjak. 😎
Az Auchanban lattam a tuc kekszeknel egy tuccos nagy műanyag tálat. Viszont azt nem lattam hogy hogyan lehet megszerezni. Újságban sem. A penztarnal a lelki békém érdekében nem probalkoztam. A vevoszolgalatra lusta voltam elgyalogolni. Tud errol vki vmit? 😖
Auchanban október 17-30 között 1.000Ft feletii kinder termék vásárlásához Halloween zsák ajándék
facebook csoportba töltöttem fel képeket
facebook csoportba töltöttem fel képeket
Interspar: 2 db Belvita 300 grammos kekszhez müzlis kerámiatálka jár.
https://www.continentalgondoskodas.hu/continental
Téligumi vásárlás estén garantált Lego ajándék!
Téligumi vásárlás estén garantált Lego ajándék!