szalika
Amikor készíted a krumplisat, nyugodtan reszelj bele 1-2 gerezd fokhagymát.
Jó lesz.
szalika
a krumplisat bedörzsölöd fokhagymával

" alt="

">
Töltött karfiol
Töltött karfiol
1 karfiol,/ kb. 1 kilós /, 50 deka darálthús, 1 hagyma, 1 tojás, 2 ek. paradicsompüré, só, bors, 3 ek. petrezselyem.
A karfiol torzsáját óvatosan levágtam, úgy, hogy még egybe maradjon a karfiol. Forrásban lévö vízben 5 percig föztem.
A darálthúst a hagymával, tojással, többi hozzávalóval összegyúrtam. A karfiolt lecsepegtettem és lehütöttem, majd a hús felét beletömködtem a résekbe, úgy, hogy megint kerek formája legyen / lásd fotó/.
A másik felét a húsnak egy nagy, bevajazott alufóliára raktam és erre ültettem a karfiolt. Kicsit megsóztam még, majd lazán becsomagoltam és a 180 fokos sütöben, 1 órát sütöttem.
Besamelszószt föztem hozzá, amibe medvehagymát kevertem. Vízben fött krumplival tálaltam.
fokhagymás prósza receptet nem tud valaki? a múltkor ettem és nagyon ízlett. a neten krumplisat találtam, ma egyet kipróbáltam, de nem a legjobb.
pite
Küldtem egy e-mailt!
Tiszta idegbeteg lettem.. fatörzset sütöttem volna ..erre szétszáradt töredezik a piskóta .én már másodjára sütötem 8 tojásos piskótát,de most utoljára!ez nekem nem megy..a ráma sütigyárba ,a mindmegettén sem találtam szimpi receptet és vagy 5 szakácskönyv mir most ezt találtam,de még a krém sem izlik

" alt="

">lett belőle úszósziget

" alt="

">
Legjobb cukrászdák:
Soltvadkert: Szent korona
Érd: Pataki (Tavaly a Pataki cuki tulaja lett a nemzetközi cukrásszövetség vezetője. Japánban volt a választás.)
Szívesen mindkettőtöknek!

" alt="

">
bányász étel receptek.hu
itt találsz!
trendy, köszi

" alt="

">)
Bányász ételrecepteket keresek.
Aki tud, priviben írjon!
trendy!
igaz,hogy nem én kérdeztem,de nagyon jó,hogy beírtad,köszönöm

" alt="

">
krida!
Van egy lehetőség,hogy ne folyjon ki a kakaó,vagy ha egy picit igen,akkor sem az aljára fog ragadni:
http://kiprobaltrecik.extra.hu/edessutik.htm#kako
scsiga
Akinek meglenne a sütés nélül készíthető piramis süti receptje (lakodalmas süti, régen citromfacsarón készítették) az küldje már el nekem. Köszönöm. Valahová eltüntettem az enyémet.
beton lesz a kifolyt égett cucc az alján és perfekt extraérzékeny a fogam az édesre (elmex mellett megéreztem)

" alt="

">
akkor marad a kevesebb

" alt="

"> köszi

" alt="

">
Nórika
norbiupdate.lap.hu----itt találsz
Imádtam, amikor odaégett a kakaó az aljára. Anyu nem használt sütőpapírt, akkor még nem is igen volt. Nekem már van, de kakaóscsigát még nem csináltam.
krida
ne tegyél annyi kakaóscukrot,de ha kifolyik attól még finom!
jojó, van alatta sütőpapír, anélkül nem sütök

" alt="

">
kifolyik és ráég a csiga aljára, pedig nem sütöm sokáig, mert kicsi csiguk
Evcsy87 Hozzászólás - 2010. augusztus 28. :: 17:34
http://receptek.vilaga.hu/
Ezt nézzétek meg, szerintem nagyon jó! És nem is nehéz!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások