Húúúúúúúú
Nekem csak franciául jön be, nem találom az angolt...
A kaparósok a JEUX-ra katt, alatta apró szürke sávban van, asszem DETIS vagy mi.....
VárszegiViki: bocsi, a férjem simán adta fel a levelet, előtte meg a nagyfiam szedte szét... " alt="">
Bocsi " alt="">
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 303 oldal |
Reacska: én végül bezártam az egész ablakot. Nincs kilépőgombom. A kaparósok nem a lakatnál vannak? Lakatra katt. Én sem látom semmi értelmét játszani vele ha nem lehet ajikhoz hozzájutni sehogyan sem. Akkor meg felesleges időpocsékolás az egész oldal.
nekem sem tetszik.
Kalap sz*r ez az oldal. " alt="">
Alig mozog, egy csomót kell várni mire bejön valami. Nincsenek meg a gyémántjaim és a kaparósok sem. " alt="">
Alig mozog, egy csomót kell várni mire bejön valami. Nincsenek meg a gyémántjaim és a kaparósok sem. " alt="">
Hát hülyét kapok, nekem ott nincs semmi. " alt=""> Na mindegy örökre bentmaradok.
először én sem láttam.
na most sikerült.
az óra alatt van, a rang felett.
az óra alatt van, a rang felett.
Nekem nincs a rangjelzés felett kilépőgomb. " alt="">
Viki,én is nehezen találtam meg" alt="">" alt="">
most nem tudok belépni,de az óra alatt a nick felett kell legyen valahol.
most nem tudok belépni,de az óra alatt a nick felett kell legyen valahol.
Húú de kutyulék lett ez. Nem találom a kilépőgombot sem. " alt="">
Merre vannak az extra kaparósok? " alt="">
Az új prizeen hol van a butik? Nem lehet ajándékokra jelentkezni?
Sziasztok!
Azt nem tudjátok hova lettek a gyémántjaim a Prizee-n? Eddig még megvoltak, mióta új az oldal nem találom.
Azt nem tudjátok hova lettek a gyémántjaim a Prizee-n? Eddig még megvoltak, mióta új az oldal nem találom.
jelica
A prizze-n a DÉFIS-t keresd ott vannak a fizetős játékok
A prizze-n a DÉFIS-t keresd ott vannak a fizetős játékok
kriszta1
" alt=""> Nagyon köszi, már kifolyt a szemem.
" alt=""> Nagyon köszi, már kifolyt a szemem.
Se Déconnecter (a rangjelzés felett van)
Hol kell kilépni a prizee-nél, nem találom sehol, franciául meg nem tudok.
jelica
Most nézem az nem az, azok a kaparós aji játékok, akkor passz nem tudom.
Most nézem az nem az, azok a kaparós aji játékok, akkor passz nem tudom.
jelica
Nem azok, ahol vannak a rendes játékok, felette van egy lakat, arra klikk, és ott vannak még játékok. De ebben a keskeny csíkban nem igazán ismerem fel őket.
Nem azok, ahol vannak a rendes játékok, felette van egy lakat, arra klikk, és ott vannak még játékok. De ebben a keskeny csíkban nem igazán ismerem fel őket.
a fizetős játékok hová lettek a prizeen? az is megszűnt.....?