Majóka
Az a keksz nagyon finom is volt.
Valami sajtos, vagy öblítős játék már igazán lehetne.
Nivea vk-ossal egyetértek!!!
v Mam vonalkódos is jól jönne!
Nivea vonalkódos lehetne...rengeteg van és csak gyűlik.....
Emlékeztek, tavaly milyen jó Valentin-napi játék volt a tesco-val? Sütit lehetett küldeni a kedvesünknek-párunknak. Kis semmi kekszecske volt, de a férjem nagyon örült neki. Jó lenne most is valami hasonló.
Elfogyott a kiskondás a mélyhűtőből?
" alt="
">
A pezsgő szezonnak vége, s nem volt játék, a sör még soká jön. Előbb a mínusz sok.
Az internet feltöltős manipulálható. Nem tetszik.
A férjem most kezdte el doboz szám falni a kocka sajtokat, hogy nincs játék vele..
" alt="
">
Szalámi, sonka, sajt, kutyakaja, ásványvíz, kávé, sör, pezsgő!
Blokk internet feltöltőset, de egy blokkon, több termék kelljen, ne a blokkbúvárok nyerjenek!!! Ásványvíz esetén 2 karton+1!
A vk-os játékok ideje lejárt. Szvsz. Sajnos.
" alt="
">
Orbit, Friskies, Tihany, Tibi, Dove vonalkódos. Medve mobil feltöltős.
Cerbona, tic-tac, Somat, Vademecum, Blend-a-med vkódgyűjtős játéknak nagyon örülnék
" alt="
">
Réges régen az Uncle Ben's® is indított játékokat.
Lehetne már Kitekat vonalkód beküldős, jóreggelt beküldős. Knorr vonalkód beküldős...
Már igen régen volt maggi pontbeküldős!
Milkával. Lehetne olyan, hogy a változatosság kedvéért nem a vonalkódot, hanem a kannákat, vagy a kivágott bocikat vagy a Milka feliratot kellene beküldeni. Sokat egy borítékban
" alt="
">
Valami mosóporos ,Colgate
Egyáltalán: A Tchibon kívül egyik kávé sem játszik.
Bár a tök azóta csak megsült.....mi a nehezen sülőket lefóliázzuk amíg meg nem puhul, utána fólia le és pirulhat.
Nem a Nivea kézkrémre gondoltam, de pl: szappan vonalkódom van egy csomó....ezek szerint minek is? Dobom kifelé.
Lehetne játék Camembert sajttal, Omnia kávéval is.
Öntöttél a tök alá egy kis vizet? Párában gyorsabban puhul.
Susa
Az oviban a német csoportosok 11-én Martin napot ünnepeltek sok-sok tökkel, libával. Mivel nem tudták kifaragni egyben maradt és haza hoztam. Szétosztogattuk és egy része a sütőben van már 2 órája, de nem akar puhulni. Szeretnénk megenni, de lehet mégsem a pocakunkban köt ki, hanem...
A kézkrémen én sem a kerek dobozt értettem, hanem a tubusost ...
" alt="
">
Abból az óriási tökből vajon mi készült?
Pedig én mindig olyat veszek, az gyermekkorom emlékeit idézi fel.
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások