Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 2007 oldal |
És még mindig nem megy az oldal Kinder nél 🤬🤬
Kinder-hez picit visszakanyarodva:
anno a Sport szelet volt az a játék, amivel én csak az egyik áramszünet után tudtam nyerni (és csak 1x). De szerintem ennek nem így kéne lennie (mint ami most a Kindernél van). A nyerteseket szintén nem csodálom, hogy még nem látjuk, azzal is el fog telni még pár nap, hogy feldolgozzák a - szerintem is csak akadozva beérkező - adatokat.
Sajnálom, mert amúgy a gyerekek eszik (ennék) a Kinder csokit, de így nem nagyon lesz itthon. Kár érte!
anno a Sport szelet volt az a játék, amivel én csak az egyik áramszünet után tudtam nyerni (és csak 1x). De szerintem ennek nem így kéne lennie (mint ami most a Kindernél van). A nyerteseket szintén nem csodálom, hogy még nem látjuk, azzal is el fog telni még pár nap, hogy feldolgozzák a - szerintem is csak akadozva beérkező - adatokat.
Sajnálom, mert amúgy a gyerekek eszik (ennék) a Kinder csokit, de így nem nagyon lesz itthon. Kár érte!
Ez majd 1 óra volt.
Nálunk meg áramszünetet van.
Pénteken is volt.
" alt="
">
Pénteken is volt.

Írni sem lehet
kinderfarsang@kinder.hu
Kapcsolatból sem
" alt="
">
kinderfarsang@kinder.hu
Kapcsolatból sem

Nekem sem engedi a Kindert feltolteni hiaba probalom delutan ota…koszonom a kedves kommentelonek de a mobilrol chrome-bol sem engedi inkognito modbol pedig jo lett volna :/
Sajnos nekem sem tölti fel.Vissza ugrik😡😡
Így sem tölti fel . Egyből visszaugrik a kitöltött adatokhoz 🤬🤬🤬
telefonon chrome inkognitó módban sikerült, innen a főoldalon a játékot megnyitottam https://www.kinder.com/hu/hu/xp/kinderfarsang/ picit várni kell ,míg hajlandó a kódfeltőltést betőlteni
" alt="
">
hátha ez segít nektek, de ezért a heti díjat kérem
" alt="
"> már mint tőlük
" alt="
">

hátha ez segít nektek, de ezért a heti díjat kérem

Az oldal most nekem is betölt de nem küldi el a blokk adatokat
most újra próbáltam a saját gépen. Pedig nem telt el sok idő az előző próbálkozásaim óta. 3 böngészőn is fut a játék, a telefonomon is végre betölt.
Pályázatot még nem töltöttem fel.
Ha később nem működik, mindenképpen írok nekik
Pályázatot még nem töltöttem fel.
Ha később nem működik, mindenképpen írok nekik
Kérlek szépen akinek nem megy szintén mint nálam írjon nekik
kinderfarsang@kinder.hu
Nekem nem hiszik el hogy nem megy és ahogy látom elég sokan vagyunk így . Köszönöm hátha így már lesznek oly szívesek intézkedni
Köszönöm
kinderfarsang@kinder.hu
Nekem nem hiszik el hogy nem megy és ahogy látom elég sokan vagyunk így . Köszönöm hátha így már lesznek oly szívesek intézkedni
Köszönöm
weber
Nálam egyik gépen az oldal bejön = minden grafikai elem a helyén. De feltölteni nem enged. A másikon még ezt sem látom (igaz, másik böngészővel) hibaüzenet.
Nálam egyik gépen az oldal bejön = minden grafikai elem a helyén. De feltölteni nem enged. A másikon még ezt sem látom (igaz, másik böngészővel) hibaüzenet.
Most bejön az oldal Chrome ba de nem küldi el visszaugrik az adatokra
Azta! Akkor tényleg nem tudom mi van. Pedig nyilván kizárt hogy csak nálam legyen jó.
Én laptomomon 3 böngészőn nem megy
Telefonomon sem megy
Facebook hirdetésből megnyitva sem megy
Férjem laptopján 3 böngészőn kipróbálva ugyancsak nem megy.
Szerintem ennek nem kéne így lennie...
Telefonomon sem megy
Facebook hirdetésből megnyitva sem megy
Férjem laptopján 3 böngészőn kipróbálva ugyancsak nem megy.
Szerintem ennek nem kéne így lennie...
Itt most sem megy!
Most megint jó, chrome-ból nézem laptopon. Nézd meg, hátha.
Én már mindenhogy is próbáltam . Ha az informatikus tesóm is azt mondja az oldallal van baj én el hiszen neki . Laptopon nem jó több böngészőből sem se telefon több böngészőből sem. Töröltem én már a jó istent is mindenhonnan és frissítettem az oldalt de így sem. Teflon próbáltam asztali verzió módban az sem jött be. De váltig állítják hogy mennek be pályázatok és én vagyok béna meg gondolom minden eszközön is . Hát nagy kalap ..... az egész úgy ahogy van . És miért nincsenek még nyertesek sem ???? 2 napja megy a játék vagyis mégsem mert folyamat hibás az egész tegnap csináltam valamit akkor sikerült 1 blokkot töltenem azóta megint semmi
Na most már nálam sem jó.