Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 2010 oldal |
Nem írtam oldalakat és csak olyankor kritizálok amikor szerintem jogos. Téged se kényszerít senki ,hogy elolvasd már csak azért sem mert nem lettél személyesen megszólítva. "Vasorrú"!
Hát szerencsére senki sem kényszerít, hogy bármelyik játékkal játsszunk. Lehet szelektálni!
(Van ami nem tetszik, de nekem eszembe sem jut erről oldalakat írni.)
(Van ami nem tetszik, de nekem eszembe sem jut erről oldalakat írni.)
Kinek minek a 3 perces Gyermelyi? Idáig sem okozott gondot,hogy 8-12 perc alatt ki lehetett főzni bármelyik tésztát. nem ezen múlik a vasárnapi húsleves. Nem rejtem véka alá ,hogy nekem végtelenül ellenszenves a Screvo. Egy manipulatív társaság. Most is 3 kisnyereménynél már nem veszel részt a fődíjsorsoláson. Azt hiszik- és sajnos be is tudják etetni ezzel a megbízót-,hogy ettől rohannak az emberek és vásárolnak. Jelentős számban biztosan nem. Nálam azt érték el,hogy egy darabig nem veszek Gyermelyit már csk azért sem mert az csoda 3 percest nem is találtam
Ok, de hol van 459-ért ?
Spárban - 20% 623 Ft
Mármint az árában "nyertem", a játékban sajna nem.
Én 799-ért vettem az Auchan-ban. Én nyertem.
Ki is próbáltam. Háát, a spagetti tészta annyira vékony, mint egy cérnametélt. De valóban megfő 3 perc alatt.
Ki is próbáltam. Háát, a spagetti tészta annyira vékony, mint egy cérnametélt. De valóban megfő 3 perc alatt.
Én is csak a Sparban tudtam venni 779 ft-ért.
Hol kapod 459-ért ? Nálunk van ahol nem lehet kapni, ahol van ott 700 Ft felett van az ára...
Gyermelyi Express tészták
" alt="
">
egyik üzlet 779 Ft
másik üzlet 459 Ft / így is van haszon ,akkor valójában mennyi is az ára ?
" alt="
">

egyik üzlet 779 Ft
másik üzlet 459 Ft / így is van haszon ,akkor valójában mennyi is az ára ?

Danon játék résztvevő termékeit jól megszervezték
" alt="
"> 1 db-os termék nem játszanak
" alt="
">

Sportszelet feltöltés behalt másnak is? Recaptcha kódot kér, de nincs is ilyen mező a feltöltésnél.
Lidl-Kinley . Az egy milliós Spirit hotel utalvány teljesen rendben van . nem Ipanéma papucs és nem bagoly idomítás. Ennek ellenére jobb lett volna készpénz. A napi nyeremény, ajándékcsomag + 20 000 es Lidl utalvány . Napinak super! Balra nézek és ott van super levente napija a szentkirályitól- egy rongy szatyor. Tehát idáig jó, de jön a heti nyeremény és ,hogy "mire gondolt a költő?" Kóstoló menü a Budapesti MAK etteremben amit 19 órától lehet igénybe venni. Egy vidékinek ez cirka 400 km es utazás. A többit nem írom mert kitalálható. Jó, összelehet kötni egy város nézéssel .bérelhető egy szállodai szoba sőt lehet venni bármit akár fél kiló aranyat is ha már ott vagyunk-saját költségen. Ennél a nyereménynél még sem érezném,hogy különösebben MÁK om lenne. Teljesen etikus a sajátköltség amikor egy autó átvételéről vagy más nagy értékű nyereményről van szó. Viszont egy vacsora vagy egy egy éjszakás voucher az ország másik részén lévő 3 csillagos szállodában már nem annyira vonz az utazásra.
Lépj ki, zárd be a korábban megnyitott ablakokat és kezd újra!
Nálam működik
ha már töltöttél ,bejelentkezel és máris töltheted
ha már töltöttél ,bejelentkezel és máris töltheted
Lidl - Bords Eve játékán csak egyszer sikerült vásárlást feltölteni! Több böngészön is próbáltam utána, visszadobja! Segítsetek, mi ennek az oka?
Én is belefutottam a Coop - P&G játékba... 😡 még a közelben sincs ilyen coop ami játszós bolt 😅 Nem elég,hogy már több mint 1 éve sehol semmi nagyobb nyeremény,most még 6e Ft-om is ugrott... ebből így sose lesz nyeremény...😡
lindababa: Másik böngészőből próbáld meg.
Merci napi nyereményekben nem igazán bővelkedik
" alt="
">

A Nestlé jatéknál a profilomnál át akartam irni a tartozkodási helyemről a címet, mert a parom halála miatt visszaköltöutrm Ózdra, de nem engedi a rendszer.