Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 181 / 255 oldal |
A, I, N, T, K danonino mágnes cserére
VarszegiViki
már más is jelezte, hogy szeretné kiegészíteni a saját készletét. Gyűjtöm az igényeket, s utána megyek megint a fenymasoloba a következő betűkkel. kb. 100 ft/db árra jon ki.
már más is jelezte, hogy szeretné kiegészíteni a saját készletét. Gyűjtöm az igényeket, s utána megyek megint a fenymasoloba a következő betűkkel. kb. 100 ft/db árra jon ki.
Gondolom ez Budapesten van, én meg sajnos vidéken. Egyelőre megérdeklődöm van-e nálunk ilyen nyomtatási lehetőség. Színes fénymásolás reklámját láttam valahol. Köszönöm!
VarszegiViki
És megkérdezhetem, mennyi pénzbe került egy ilyen A4-es oldal?
VárszegiViki
tényleg le vagyok maradva... igaz mostanában nem netezek annyit mint régen.
na meg lassan kezdődik a meló is ezerrel
köszi, ha átküldöd.
tényleg le vagyok maradva... igaz mostanában nem netezek annyit mint régen.
na meg lassan kezdődik a meló is ezerrel
köszi, ha átküldöd.
nyul
ez nem 'csak' egy fénymásoló: dvd-re nyomtatnak, polora vasalnak, posztert nyomtatnak - elég profin csinálják. A hűtőmágnes lapot is ők adták, arra megszerkesztve rányomtatták, és laminálták. Szerkesztés azért kell, mert a fileban 6x4-es méretűek a képek, s nem szerkeszthetők. Egy másik programba kellett átmásolni a képeket, módosították a dpi adatát, és kicsinyítettük, hogy megfeleljen az eredeti méretnek.
ez nem 'csak' egy fénymásoló: dvd-re nyomtatnak, polora vasalnak, posztert nyomtatnak - elég profin csinálják. A hűtőmágnes lapot is ők adták, arra megszerkesztve rányomtatták, és laminálták. Szerkesztés azért kell, mert a fileban 6x4-es méretűek a képek, s nem szerkeszthetők. Egy másik programba kellett átmásolni a képeket, módosították a dpi adatát, és kicsinyítettük, hogy megfeleljen az eredeti méretnek.
Várszegi Viki:
csak az ürge lett szögletes /azért, mert ha valaki kéri, majd ő kivágja úgy, ahogy szeretné, vonal mellett vagy szegéllyel, nekem mindegy. Volt, aki azt mondta, ő szeretné kivágni, egy kicsit bíbelődni vele, szeret ilyeneket csinálni./, a cica, írisz, stb. a vonal mentén vágtam. Ha a képre kattintasz, nagyobb lesz! /Bar az íriszes elég homályosra sikerult, nem tudok közeli éles képet készíteni/. Az írisz jó vacakolós, utóbb jutott eszembe, hogy pl. az űrdínó eredetileg is fehér szegéllyel készült, lehetett volna az írisz vonalait is így egyszerűsíteni.
csak az ürge lett szögletes /azért, mert ha valaki kéri, majd ő kivágja úgy, ahogy szeretné, vonal mellett vagy szegéllyel, nekem mindegy. Volt, aki azt mondta, ő szeretné kivágni, egy kicsit bíbelődni vele, szeret ilyeneket csinálni./, a cica, írisz, stb. a vonal mentén vágtam. Ha a képre kattintasz, nagyobb lesz! /Bar az íriszes elég homályosra sikerult, nem tudok közeli éles képet készíteni/. Az írisz jó vacakolós, utóbb jutott eszembe, hogy pl. az űrdínó eredetileg is fehér szegéllyel készült, lehetett volna az írisz vonalait is így egyszerűsíteni.
Sziasztok!
Megkaphatnám én is képeket emilben? Tényleg megcsinálják ezt nekem bármelyik fénymásoldában? És a mágneslapot honnan veszem?
Köszi!
Megkaphatnám én is képeket emilben? Tényleg megcsinálják ezt nekem bármelyik fénymásoldában? És a mágneslapot honnan veszem?
Köszi!
Ja igen, néhányból van több felesleges is, mivel célszerű volt az A4-et telerakni. Különben jó drága lett volna darabonként.
PenSzi: nem vettük észre, de a kép is elég kicsi, bár biztosan jól sikerült. Van cserére Neked? Szépen sikerült kivágni? Négyzetesre vágtad nem?
Sziasztok,
az írisz, őz, újhagyma nem került forgalomba. Elmentem a szomszed fenymasoloba, s csináltattam néhányat. /amennyi az A4-es oldalra ráfért/. Laminált hűtőmágnes lap, s én vágtam ki a formákat. Az ürgét azért raktam rá, hogy össze lehessen hasonlítani, egyik a nyomtatott /a szögletes/, másik az eredeti. Ami a képen 'utángyártott': Cica, Írisz, Újhagyma, Őz, Viziló, és a szögletes ürge. A többit nem vettétek észre, hogy utángyártott, ugye? Csak tudjátok, hogy pl. az ő, ó, í égen-földön nincs eredeti...
az írisz, őz, újhagyma nem került forgalomba. Elmentem a szomszed fenymasoloba, s csináltattam néhányat. /amennyi az A4-es oldalra ráfért/. Laminált hűtőmágnes lap, s én vágtam ki a formákat. Az ürgét azért raktam rá, hogy össze lehessen hasonlítani, egyik a nyomtatott /a szögletes/, másik az eredeti. Ami a képen 'utángyártott': Cica, Írisz, Újhagyma, Őz, Viziló, és a szögletes ürge. A többit nem vettétek észre, hogy utángyártott, ugye? Csak tudjátok, hogy pl. az ő, ó, í égen-földön nincs eredeti...
Melinda húú azt hiszem Te le vagy maradva. PenSzi megkapta az egészet a Danonetól pdf-ben. Átküldöm Neked oké? Hátha Te is kedvet kapsz hozzá. 

Várszegi Viki
de annyira tökéletes.Hogy lehet ilyen danoninó logóval ellátottat kinyomtatni?Vagyis honnan szerezni hozzá ilyen képet?
de annyira tökéletes.Hogy lehet ilyen danoninó logóval ellátottat kinyomtatni?Vagyis honnan szerezni hozzá ilyen képet?
mel6: nem értelek. Elbeszélünk egymás mellett szerintem. Csinálni lehet ha kinyomtatod laminált mágneslapra. De nekem az a 3 tuti nincs. Se eredeti sem utángyártott. De ha kapok mágneslapot én is lehet legyártok egy sorozatot. Csak arra voltam kiváncsi PenSzinek milyen az a 3 fajta. Eredeti vagy sem.
Várszegi Viki
de hát ott van a link róla, szerintem ezt nem lehet csinálni, nem?
de hát ott van a link róla, szerintem ezt nem lehet csinálni, nem?
PenSzi: Te az újhagymát, őzet, íriszt csináltad vagy ez az eredeti Danone által kiadott?
Ha csináltattad akkor azt körbevágtad vagy négzetes mind?
Ha csináltattad akkor azt körbevágtad vagy négzetes mind?
mel6: dehogy van! Honnan lenne?
Nekem is 29 db van mint mindenkinek.
Nekem is 29 db van mint mindenkinek.VárszegiViki
neked van danoninos:Írisz, Őz, Újhagyma?
Tök meglepődtem, hogy vannak ilyenek is. Még a végén tényleg kiderűl, hogy 38 db volt forgalomban...
neked van danoninos:Írisz, Őz, Újhagyma?
Tök meglepődtem, hogy vannak ilyenek is. Még a végén tényleg kiderűl, hogy 38 db volt forgalomban...
Aki még nem látta a danonino teljes sorozatot, az nézze meg a következő topicot:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=177962
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=177962