Rencsu, ezt komolyan kérdezted?

" alt="

">
Baján vásároltam, de más tesco pénztárának nem lehet ilyen AP kódja? Mert akkor elég esélytelen a dolog

" alt="

">

" alt="

">
Melyik Tesco? Van több száz.
Egyszerűbb lenne, ha a boltot is beírnád, ahol vásároltál....
Rencsu!
Sajnos nincs

" alt="

"> nézd meg még egyszer,lehet meglesz /voltam így már én is!
Kellog's játékon nyertem, viszont nem találom a blokkomat

" alt="

"> Valakinek nincs AP615001279-es AP számú blokkja? Nagyon fontos lenne!
... bocs Kellogg,s helyesen

" alt="

">
Kérem szépen a Kellog,s-al, ha játszik valaki SOS írjon privit!
Szeretnék kérdezni valamit. Köszi előre is

" alt="

">
vicukax
Írtam volna, de nem publikus a címed!
Sziasztok! Érdekel valakit családi vacsora a Normafánál? (csak ma lehet még felhasználni... este 9-is vannak)
Sziasztok! érdekelne, hogy van-e vkinek olyan blokkja (2011 október második felében,lenne a jó), amin szerepel h kubu waterrr-t vett. amennyiben van,írjanak kérem! köszönöm
Vadi új notebookra szeretnék windows telepíteni, sajnos gyárilag más van rajta.
Bootolni tudom, f12-re el is kezdené telpíteni, de később hibát ír ki, valószínűleg a gyárilag telepített cuccal van a baja.
Bios-ba betudok menni, de nem találom hol lehet formatálni a merevlemezt, addig meg nem települ a win.
Egyébként packard bell, de a gyári leírása sz@r, úgy ír mintha lenne rajta windows, pedig nincs.
ente
köszi
Most kapott a fiam egy nyuszit és mindenáron ezt a nevet akarta adni neki,csak nem jutott eszünkbe.
Egy mese kérdés.
TAPSI HAPSI nyúl párját hogyan hívják a mesébe,tudja valaki ?
Mindenkinek megköszönöm, aki segítségére volt az ismerősömnek az Aquaworld belépők ügyében!!
Lille! heny76!
Nagyon szépen köszönöm

" alt="

"> sokat segítettetek

" alt="

">
Jó egészséget kívánok a gyerkőcöknek,nőjenek nagyra

" alt="

">
Az én kislányom ugyan 8 hónapos 7,4 kg-mal, de 80-as ruhát visel. Ez egy elég relatív dolog, mert a fiacskám ennyi idősen 104 méretet viselt. Borzasztó.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások