Igazad van begus, az egész cég pozitív.
Megkérdeztem, hogy nyertem-e a leggyorsabb szavazók játékban, mert szeretném felajánlani a helyi alapítványnak gyermeknapra. Ugyan el nem árulták, de kapunk 40 bögrét kiskanállal. Csak elkellene valahogy hozni Pestről.
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 181 / 246 oldal |
Miért éljen a pöttyös?
szerintem nagyon pozitív a jégkrémdesszert fagyikuponos játéka.. nem hatalmas nyeremény, de mégis mindenki örül neki
ebből talán nem lesz morgás sem a végén, hogy nem jutott, vagy illetéktelen nyert.. a fagyira mindenki jogosult 
ebből talán nem lesz morgás sem a végén, hogy nem jutott, vagy illetéktelen nyert.. a fagyira mindenki jogosult 
Éljen.

Éljen a Pöttyös mindörökre!!!!!!!!!!!!!!!! 

Clean & Clear
Ez egy tiszta játéknak ígérkezik
egy apró buktával
:
6 hétig tart a játék. 1 AP-vel (min) 36 azonos időpontú blokk keletkezHET.
Csak szerencse kérdése, hogy az ember ne fusson bele ilyenbe.
Ez egy tiszta játéknak ígérkezik
egy apró buktával
:
6 hétig tart a játék. 1 AP-vel (min) 36 azonos időpontú blokk keletkezHET.
Csak szerencse kérdése, hogy az ember ne fusson bele ilyenbe.
Több mint egy hónapig tartó irogatás-hivogatás után a twix jövő héten postázza a Sziget-jegyeket! 

Végre a párom is megértette, hogy semmi csomagolás nem szemét addig amíg én meg nem nézem,hogy játszós e. 

most írt a pöttyös raktár, h. a cuccokat amiket múlt héten nem tudtam átvenni, a következő időpontban is átvehetem ugyanazon a helyen. De jó. 

hívtak az AXEL-SPringiertől ,hogy az előfizetésemet automatikusan meghosszabbították,hog ne jöjjön 2egyforma lap. anyósomé pedig jövő hónaptól érkezik. nagyon gyorsak és pozitív a hozzáállásuk is

EVM Rt. (Ők a wukisok, azaz a WU2) válaszolt minden e-mailemre. Megírták, hogy helyrehozták a hibát. Azt hiszem jár nekik is a pozitív!!!!
Sziasztok!
Én még novemberben nyertem az nlc-n egy wellness hétvégét a mesés shiraz hotelbe Egerszalókra, de csak most tudtunk elmenni. Mindenki nagyon kedves volt, és szuper volt az egész, a szálloda gyönyörű!
Köszönjük mégegyszer mindenkinek, aki hozzájárult, hogy végre tényleg kipihenjük magunkat és felejthetetlen hétvégében volt részünk.
Én még novemberben nyertem az nlc-n egy wellness hétvégét a mesés shiraz hotelbe Egerszalókra, de csak most tudtunk elmenni. Mindenki nagyon kedves volt, és szuper volt az egész, a szálloda gyönyörű!
Köszönjük mégegyszer mindenkinek, aki hozzájárult, hogy végre tényleg kipihenjük magunkat és felejthetetlen hétvégében volt részünk.
A sparban akciós volt a 6+2-es csomagolású túró rudi 414 ft-ba került.
Múlthét előtti vasárnap a tatabányai Intersparban vett a férjem 25 %-kal értékcsökkentett 6+2-es csomagolású 2 napos szavatosság lejárattal 434 ft-ért.Nem figyelte,hogy akciós.
Én persze itthon mindjárt kiakadtam,hogy miért az eredeti árból akciózták le,örüljenek inkább,hogy eltudják adni és így ők is jól járnak és persze mi is.
Írtam nekik emailt.9 nap elteltével válaszoltak és tök pozitívan álltak a dolgokhoz.Írták,hogy nyomtassuk ki a levelet és legközelebbi vásárlásnál ajándékba kapunk egy 6+2-es csomagolású túró rudit.
A mai napon meg is kaptuk.
Múlthét előtti vasárnap a tatabányai Intersparban vett a férjem 25 %-kal értékcsökkentett 6+2-es csomagolású 2 napos szavatosság lejárattal 434 ft-ért.Nem figyelte,hogy akciós.
Én persze itthon mindjárt kiakadtam,hogy miért az eredeti árból akciózták le,örüljenek inkább,hogy eltudják adni és így ők is jól járnak és persze mi is.
Írtam nekik emailt.9 nap elteltével válaszoltak és tök pozitívan álltak a dolgokhoz.Írták,hogy nyomtassuk ki a levelet és legközelebbi vásárlásnál ajándékba kapunk egy 6+2-es csomagolású túró rudit.
A mai napon meg is kaptuk.

a Createam milyen kreatív. fehér csomagolóanyagra rózsaszírmokat ragasztottak,tök szép

Újabb adag DE szórólap került a boltokba.
Gabi 77 én is ugyanezt a választ kaptam
Szerintem csomagolás közben "tüntek el" a termékek.
Szerintem csomagolás közben "tüntek el" a termékek.
Ide írom. Ezt küldték vissza a Dove neszeszer hiányzó termékeire
Kedves Én!
Elnézését kérjük a kellemetlenség miatt, természetesen mielőbb postázni fogjuk a hiányzó termékeket! Addig is szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel:
Valódi Nők Klubja
Kedves Én!
Elnézését kérjük a kellemetlenség miatt, természetesen mielőbb postázni fogjuk a hiányzó termékeket! Addig is szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel:
Valódi Nők Klubja
Végre kaposváron is van DE szórólap

Dorogon kaptam esernyőt a lottózóban,mert 15 rublika lottót kevertettem a géppel. el sem hiszem,hogy a környéken is volt akció és nekem is jutott!

Holnap reggel indulunk a párommal a hajdúszoboszlói wellness hétvégére, amit a Gergely Gasztronomi Kft. karácsonyi játékán nyertem.
Már alig várom.
Már alig várom.