Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 181 / 2049 oldal |
Péntek! Köszönöm szépen a segítséget!
Lipton: Spice Communications: 06 30 520 4939
LIPTON nem működik, most beszéltem velük, Te is hívd!
Sziasztok! Csütörtök óta nem kapok a Liptontól email cím megerősítést, írtam is nekik. Nektek jó? Mi a titok? :-)
" alt="
">Ha elfelejtetted, akkor nézd meg a Vigyori help rovatot.
Állj a kiválasztott fej fölé, s láthatod, mit kell írnod.
Állj a kiválasztott fej fölé, s láthatod, mit kell írnod.
Na, a mosolygós fejet is elfelejtettem a hatos számokat is elrontották a számhúzók-mi jön még?
Legutóbb megvettem a prémium Gyulait aranyáron és nem volt játszós a sokkal olcsóbb kenőmájas meg igen. Teljesen idegbe vóóótam Móóóónika!):
Hihetetlen, hogy a 250 g-os Gyulai kolbász nincs az országos magyar termékes listában...
Erzsus:Szerintem senki nem kapott.
Sziasztok!
Nádudvari pontgyűjtéssel kapott e már valaki ajándékot a beváltott pontokért. Én még az első körön beváltottakért se kaptam
Nádudvari pontgyűjtéssel kapott e már valaki ajándékot a beváltott pontokért. Én még az első körön beváltottakért se kaptam
Aranyos vagy . Én Viberen átküldöm a feleségem telojára és mivel a Viber tömörít Pl a 3,7 Mb 480 kb lett így már feltölthető de kösz kipróbálom a módszeredet ha legközelebb szükséges lesz. Az a bosszantó ebben a történetben ,hogy bár nem ezen gazdagodunk meg v szegényedünk el de esetleg lehetett volna egy időpontos nyeremény Mire alapozva írnak 5 Mb ot ha nem működik!
Egy tipp én így szoktam 😊 kamerával lefotózom majd megnyitom és képernyő fotót készítek róla és így töltöm fel 😉
Az Auchan - Milka blokfényképnél 5 Mb van kiírva,hogy megengedett de 3.7 Mb ot soknak jelöl és nem enged feltölteni
Magyar terméknél én szintén így jártam !!! Az hogy nem képesek az oldalt rendesen ütemezni az miért annak a hibája aki játszik ?
Az hogy bocsi azért elég kevés ..... Mivel többen is jártunk így még már sokkal durvább 😡😡😡
Az hogy bocsi azért elég kevés ..... Mivel többen is jártunk így még már sokkal durvább 😡😡😡
Nem érted.
Ez csak arra volt példa, hogy nem érdemes akcióra várni.
Szoktam számolni.
Ez csak arra volt példa, hogy nem érdemes akcióra várni.
Szoktam számolni.
sada
előre számolni kell vagy storno
előre számolni kell vagy storno
Én tavaly egy másik játéknál (már nem tudom, melyik), hittem, hogy nyertem, talán kutyatálat. Hiába csatoltam képetnyőfotót, kimagyarázták. 😑
Tegnap én is így jártam. Már örültem, mint majom a ........
" alt="
">
" alt="
">Kössünk perszövetséget
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">