Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 182 / 232 oldal |
semmi
most küldenék én is 9.10-15 között
ez sajnálatos, többet ne cserélj nyerőperceket
különben logikus, ha utalványváltás után küldöd pont lekéstél az utalványról ezért kell az időt figyelni
különben logikus, ha utalványváltás után küldöd pont lekéstél az utalványról ezért kell az időt figyelni
goldwoman
köszi a segítséget...bár a problémám most az, hogy az 5 cserélt kódból négyet már felhasználtak
köszi a segítséget...bár a problémám most az, hogy az 5 cserélt kódból négyet már felhasználtak

utalványváltás után nem jött be nekem szerintem csak a percet kell nézni és figyelni azt is hogy mikor tér el attól amire beálltál
én küldöm a percváltás és az utalvány váltás után is, de semmi
mel6
szerintem szakaszosan vált, sok sikert!
szerintem szakaszosan vált, sok sikert!
megpróbálkozok vele,most nem játszik senki ugye?
nekem sikerült 3 de hol vannak a régi szép idők!
Majd délután ránézek, egyelőre elment a kedvem a játéktól. Pedig nagyon belelkesítettetek a múlt héten.
volt olyan is hogy ha beállt egy bizonyos másodpercre, akkor azt tartotta egymás után 6-7-szer, olyankor lehetett nyerni
Sziasztok, rég jártam erre, de csak bosszankodom.
7 kódból semmi.
Én amíg figyeltem, a 16, 9, 18, 13, 6, 15-dik másodpercben váltott a nyeremények száma. Így eléggé kiszámíthatatlan
7 kódból semmi.
Én amíg figyeltem, a 16, 9, 18, 13, 6, 15-dik másodpercben váltott a nyeremények száma. Így eléggé kiszámíthatatlan

aha igen
50,majd 52 másodpercnél vált a perc, az utalványok száma,meg a percváltás után hol 17, hol 24 mp
nem nyertem
50,majd 52 másodpercnél vált a perc, az utalványok száma,meg a percváltás után hol 17, hol 24 mp
nem nyertem

továbbra is ugrál az óra
8.15-ig próbálkozok!

Nyerőpercek !
ezt a számot hívjátok , én az elmúlt héten többször tettem , kezdtem hétfő reggel 1/2 9-kor a reklamálást !
469 2100
Tóth Zsuzsannát kell kérni .
pénteken délután kerestem utoljára akkor beteg volt , hátha azóta már van, lesz !!
ezt a számot hívjátok , én az elmúlt héten többször tettem , kezdtem hétfő reggel 1/2 9-kor a reklamálást !
469 2100
Tóth Zsuzsannát kell kérni .
pénteken délután kerestem utoljára akkor beteg volt , hátha azóta már van, lesz !!
III. ker-i Auchan: Mars 66Ft,Snickers 68?Ft,Bounty 74 v. 79 Ft már nem emlékszem,Twix 74Ft.
el kell mondani nekik,hogy az általuk kiírt játékszabály szerint az nyer,aki a szerver órájuk szerinti percük első másodpercében küldd kódot. ehhez képest megfigyelhető,hogy a 2.-ik játékhéten egyoldalúan van módosítva a játékszabály,ami nem egyezik a kiírt szabályzattal... itt jöhet a kérés: vagy visszaállítják az eredeti szabályt vagy lépünk valamilyen felügyelet felé.kb.ennyi
en is teloznek.
de mit mondtok?
de mit mondtok?

akkor már 4!!!