Paint! Háát nem tudom majd még meggondolom hogy bocsánatot adjak-e!
Persze tudom és én is viccőtem!!

Én mentem fel érte pestre!! Ez ada vinci kódos! Nagyon nagyon tetszik!! Sokat tud!

Persze 100 ezer forintos telefon tudhat is sokat!

laszlo0515
Gratu!
Úgy érted, hogy már a kezedben van? Gyorsak voltak.
Hát már nem tudom, mit gondoljak.
Mindenesetre akkor hiszem el, hogy a Pepsi részéről le van zárva a dolog, ha felteszik a 31-e utáni nyerteseket. Mert szerintem most emiatt a kalamajka miatt áll a sorsolás.
Itt van a telcsi amit a da vincivel nyertem nagyon jó!!

Nem a telefonos csaj mondta meg a tutit, de az érv az :nem volt tiltva, szabadon be lehetett küldeni, így ha a szabályzatban mégis az áll az első beküldött kód érvényes a logika azt tiktálja az első kóddal nyert mindenki, a többit meg nem vették figyelembe. Ha nem így volt, és a 8. kód volt a nyerő akkor aki sorsolt hibát vétett, és nem a játékos a hibás, hanem aki nem figyelt oda, és hidd el szólna az a játékos aki több telót nyert. Szerintem....
Paint
Gondolod, hogy a huszadszor beküldött kóddal nyert nyolcadik telefonért még reklamálna a "nyertes"? Meghallgatnám az érveit.
Más: Nem áltatnám magam azzal, hogy a telefonos kisasszony mondja meg a tutit.
CSAKIS ez lehet a következő logikus lépés!!!

Évi, és képzeld Miklóstól meg most vált el.

Milyen fejlemény? fradigy de aztán lehet a vevőszolgálatos csaj be van oltva aztán csak nyugtatgatja a gyanutlan telefonálót. De ismerik a fórumot, tudják, hogy irogatnak páran, ezt is mondta. De gondoljatok már bele, akiktől esetleg 3-4-5-10 telefont el akarnának venni, és másnak odaadni pótsorsolással az majd csendben tűri, nem lennék az a recepciós vagy vevőszolgálatos, marketinges akinek azokat a hívásokat kezelni kellene. Elszúrták egyék meg, itt a június, hajrá szépen, tisztán, kiskapuk nélkül.
birka, persze, hogy van, most írta: Nóra terhes

komoJ h ezt mondtak?
hinnye, akkor mekkora morgas lesz errefele...
mondjuk igy is ugy is van es lesz
jo8