Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 182 / 1052 oldal |
Ja, és a cherryon-tól egy írható cd
Garnier pure termékminta (2db), Garnier termékminta (2db), Erotikashow katalógus ajándék Káma Szutra dvd-vel:-)
Bár nem akkor, mikor felhúzom 

Ide is Knorr órák. És az enyémnek még hangja is van 

2 db Knorr konyhai stopperóra,krómozott,nagyon tetszik !!!
Csak azt nem értem,amikor a beállitott idő lejár miért nem ad valami hangjelzést ??!!
Csak azt nem értem,amikor a beállitott idő lejár miért nem ad valami hangjelzést ??!!
Garnier termékminta a Feminától!
Garnier termékminta
Knorr óra
Ma hozták a Knorr tányérokat 2havi 8db tányér nekem+anyu nevére
Már csak a novemberi kérdéses,hogy nyertünk-e:
Már csak a novemberi kérdéses,hogy nyertünk-e:
Fáreó
Szerintem a Garniert összekevered az antipatti játékon nyerhető csomaggal, az nagy, a feminás valóban csak termékminta.
Szerintem a Garniert összekevered az antipatti játékon nyerhető csomaggal, az nagy, a feminás valóban csak termékminta.
V. Zoltánné 2. level,köszi!
Vmi Roland East Europe levél,a bárzongorista meghívóval,a jegyet persze fizetni kéne,oda se megyek.
Purina DM levelek.
Garniertől levélben kis termékminták a femina.hu weboldalas kitöltésért.
Kicsit csodálkoztam,mert ott,ha jól emléxem a volt,hogy nesszeszerben jön a csomi,és nem mini termékminta,hanem 50ml-es többféle kis pipere.
Vki 1x be is írta,hogy meglepődött,milyen rendes 1 cég,hogy ilyen nagy ingyenes minta-ajándékokat küld. Szóval csalódtam.
Vmi Roland East Europe levél,a bárzongorista meghívóval,a jegyet persze fizetni kéne,oda se megyek.
Purina DM levelek.
Garniertől levélben kis termékminták a femina.hu weboldalas kitöltésért.
Kicsit csodálkoztam,mert ott,ha jól emléxem a volt,hogy nesszeszerben jön a csomi,és nem mini termékminta,hanem 50ml-es többféle kis pipere.
Vki 1x be is írta,hogy meglepődött,milyen rendes 1 cég,hogy ilyen nagy ingyenes minta-ajándékokat küld. Szóval csalódtam.

Igen,eléggé.Még nehéz a téjékozódás.
szívesen. Látom, új vagy itt. Van egy kérdések.... topic, ha még lesz kérdésed, ott tedd fel légyszi 

Köszönöm.Kedves vagy.Nem vettem észre.:-)
Enethy25, azt írtad, túl vagy a főoldalon. Nos, a főoldal, interneten kívüli nyereményjátékok "ital" gyűjtőjében megtalálsz minden információt a pickwickről is...
Pickwick kannát hogy lehet nyerni?Vannak teáról pontok,azzal?Segítenétek?
túlvagyok rajta
Kezdetnek nézd meg a főoldalt meg az info topicot!
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani nyereményjátékokat?
Köszönöm előre is a kedvességeteket!
Tudnátok nekem ajánlani nyereményjátékokat?
Köszönöm előre is a kedvességeteket!
Nicika! Kb. 2-3 hét!