amúgy meg senki nem tudja elrontani ma a kedvemet -
szülinapom van!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabi1970
Lenne egy javaslatom. Úgy látom, ez ma már nem fejeződik be. A fórumon a döntő többség (és ez ellenőrizhető is) nyilvánossá teszi az e-mail címét. Tedd te is ezt, és levelezzétek le a problémákat. OK?
de ha nem, még nem késő elkezdeni, mondjuk3. diplomának bejöhet
Látom kitört a karácsony utánni "szeressük egymást gyerekek" hangulat.....
"Amúgy meg az informatikai diplomával tényleg nem jár ezek szerint szaktudás. Még jó hogy nem azt választottam másodiknak... "
Ebből gondoltam azt, talán elsőnek választottad
Gabi, te elolvasod a hozzászólásokat rendesen vagy csak átfutod?
Közöm nincs az informatikához, de ha így oktatják ne is legyen!
Mage
Most ültem le a gép elé, és olvasom vissza (döbbenten) az elmúlt hozzászólásokat hosszú tömött sorokban... "De ha visszanézzük a hozzászólásokat, akkor te meg a robi csak egyfolytában fröcsögtök ránk ... ki is itt bunkkó?" hozzászólást nem értem. Vagy egy másik topicot olvasok. Bennem nem ez a kép maradt meg. Bár a topic címe "Negatív tapasztalatok" mindig elég röviden, és főleg korrekten kerültek ide a megjegyzések. A Robié is (szerintem) ilyen volt. Lehet, hogy nem esett jól mindenkinek, de ezen a honlapon a kritika lehetséges. Viszont eddig nem volt jellemző az ilyen hozzászólástömeg, mint amit produkáltatok, és főleg nem ilyen stílusban. Én eddig olyannak szerettem a fórumot, amilyen volt. És remélem ilyen marad is. Köszi, hogy meghallgattatok, sziasztok.

de az is jó ötlet, ha csinálsz egy oldalt, és megmutatod informatikusi mivoltodat (vagy csak papírod lesz?)

akkor jó éjt neked, legyen szép álmod - s keressetek egy jó oldalt magatoknak szerintem...
Ja, és a tulajdonneveket nagy kezdőbetűvel írjuk!
Javaslom ezen szabályokat is átnézni a hivatalos levél formája után.
Tudom, hogy okos vagyok. Nem tudsz benne megingatni. És mivel okos enged....
Mostmár ideje lenne lapozni, mert a végén még teljesen leírod magad ...
Ezek a hozzászólások ... ráadásul ebben a stílusban ...
Én nem vontam kétségbe a tudásod, de azért elég furcsa, hogyegy 125-ös IQ-val rendelkező ember még azt sem tudja, hogy melyik ablakba írogat ... hát nem tudom, hogy ezekután mit gondoljak ... egyáltalán, nem inkább -125 az ikúja (olvasási képesség nulla vagy kattintani nem tudsz? ez már meghaladja a képességed?)
Na mostmár tényleg vége, mert nem vagytok érdemesek arra, hogy egyáltalán tovább válaszra méltassalak benneteket
Zsolti, ki kezdte? Te! Te zártad ki és írtál nem egy oldal üzemeltetőjéhez méltó levelet!
A bunkót csak sima k-val írjuk.
Szerintem a hibás oldaladdal foglalkozzál és ne velünk!
Gabi, érti, akinek értenie kell.
Nem, tök egyszerű emberek vagyunk, csak nem szeretem, ha egy ember nem tudja elfogadni a kritikát. Próbál mindennel vagdalózni, de sikerül mindig alul maradnia. Csak nevetségessé teszi magát. Legalábbis számomra ez nem más. De szerintem hagyjuk a témát. Lehetne folytatni sokáig, de nem érné meg.
Rossz az oldal, vannak hibák. Ki kell javítani és kész.
Kizárták Robit? Ez legyen a legnagyobb öröm és siker az oldal életében! Nem lesznek szerintem álmatlan éjszakáink emiatt.
Orsi
tokajkincse maradj meg abban a hitben hogy te vagy az "okos" ... nem ingatlak meg benne
De ha visszanézzük a hozzászólásokat, akkor te meg a robi csak egyfolytában fröcsögtök ránk ... ki is itt bunkkó?
na, tényleg ennyi elég volt mára, holnap folytathatjuk

jóéjt nektek!
Máshol, másban is ilyen körülményesek vagytok? A gépből való kilépést, ahogy fogalmaztad nem te befolyásolod? Ehhez informatikusnak sem kell lenni!
Egy gépet használunk többen és nem lépet ki a gép a bereirobi címről és lépett át az enyémre. Biztosan a lassú kábelnet miatt , ahogy azt okos diplomás informatikusunk már megmagyarázta...
Ja, amúgy meg ha a saját oldaladon megnézed az adataimat akkor rájöhesz ki is vagyok. Mert gondolom ez egy diplomás informatikusnak megy. És azt is láthatod, hogy nem most regisztráltam.
Mindegy, előttem sikerült magadat lejáratnod, mint ember és ennek semmi köze a rossz válaszokhoz. Végülis ki veszít többet? Én, a játékos vagy te az üzemeltető?
Kicsit furcsá vette ki magát a zürzavaros infó most ki bereirobi, és ki tokajkincse ez már nekem is sokk! kinek, hány diplomája van? s mi a helyzet az IQ-val?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások