Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 182 / 2049 oldal |
Én is így jártam,ugyan ezt írták
Én is így jártam.
Magyar Termék pörgetős játéknál az alábbiak miatt érdeklődtem a szervezőknél:
10.13-án 08:52-kor pörgettem a Nyereménykeréken és a NYEREMÉNY-en állt meg a mutató! Erről mellékelten csatolom a képernyőfotót! Ugyanakkor sem emailt nem kaptam erről, sem a profilomban nem látszik ez! Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy most akkor nyertem valamit vagy sem!
Válaszuk:
Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot, és jelezted felénk a problémát, ezzel segítve munkánkat. A promóció 2022.10.13. 00:00-val átváltott a következő szakaszba, ami azt jelenti, hogy további három gyártó csatlakozásával még több márka vesz részt a játékban, ezáltal még több termékkel játszhatsz.
" alt="
">
Az általad jelzett hibát ez az átállás okozta, melyért ezúton is szíves elnézésedet kérjük. A keréken még nem jelentek meg az új márkák, ami megváltoztatja a cikkek számát, de a mechanizmus már az új keréken szereplő cikkek számával számolt. Így mikor a "Nyeremény" feliratot láttad, akkor valójában az nem oda esett, hanem egy márka 100 vagy 200 bónuszpontos cikkelyére. Minden esetben a felugró ablakon látottak a mérvadóak! Így ha "Nem nyert" feliratot láttál rajta, akkor sajnos most nem te voltál a szerencsés nyertes. A nyertesnek minden esetben a nyerő pörgetés pillanatában azonnali e-mail értesítést is küldünk.
Reméljük, hogy ez nem veszi el a kedved a játéktól. Sok sikert kívánunk a következő pörgetésnél!
Tehát amit láttam, az valójában meg sem történt! Hehehe...
" alt="
">
10.13-án 08:52-kor pörgettem a Nyereménykeréken és a NYEREMÉNY-en állt meg a mutató! Erről mellékelten csatolom a képernyőfotót! Ugyanakkor sem emailt nem kaptam erről, sem a profilomban nem látszik ez! Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy most akkor nyertem valamit vagy sem!
Válaszuk:
Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot, és jelezted felénk a problémát, ezzel segítve munkánkat. A promóció 2022.10.13. 00:00-val átváltott a következő szakaszba, ami azt jelenti, hogy további három gyártó csatlakozásával még több márka vesz részt a játékban, ezáltal még több termékkel játszhatsz.
" alt="
">
Az általad jelzett hibát ez az átállás okozta, melyért ezúton is szíves elnézésedet kérjük. A keréken még nem jelentek meg az új márkák, ami megváltoztatja a cikkek számát, de a mechanizmus már az új keréken szereplő cikkek számával számolt. Így mikor a "Nyeremény" feliratot láttad, akkor valójában az nem oda esett, hanem egy márka 100 vagy 200 bónuszpontos cikkelyére. Minden esetben a felugró ablakon látottak a mérvadóak! Így ha "Nem nyert" feliratot láttál rajta, akkor sajnos most nem te voltál a szerencsés nyertes. A nyertesnek minden esetben a nyerő pörgetés pillanatában azonnali e-mail értesítést is küldünk.
Reméljük, hogy ez nem veszi el a kedved a játéktól. Sok sikert kívánunk a következő pörgetésnél!
Tehát amit láttam, az valójában meg sem történt! Hehehe...
" alt="
">jojó
Jó. Én is szeretem. De legutóbb így jártam:
Kellett vmi, ami 999 Ft-ba került. Gondoltam majd megveszem 2 nap múlva a 20 %-os kuponnal. Akkor már 1199 Ft volt az ára, vagyis a kuponnal 960.
" alt="
">
Jó. Én is szeretem. De legutóbb így jártam:
Kellett vmi, ami 999 Ft-ba került. Gondoltam majd megveszem 2 nap múlva a 20 %-os kuponnal. Akkor már 1199 Ft volt az ára, vagyis a kuponnal 960.
" alt="
">A Coca cola app másnak is hibát ír?
Ma a második hét telik el az ígéret óta, macska/kutya kaják még sehol.
Spár 20% kupon azért jó
És nem érdemes akciókra várni.
Sok esetben a holnap akciós ára magasabb, mint a mai normál ár.
Sok esetben a holnap akciós ára magasabb, mint a mai normál ár.
Én már régóta így teszek !
Akkor mostmár nagyon fontos figyelni az árakra, 4-5 üzletet bejárva kell végrehajtani a heti (de akár a napi!!) bevásárlást!
Az árkülönbözetek kiadják az útiköltséget, a mobilnet havidíjat (meg még 1+2 plusz nyugtát nyereményjátékokhoz 😉).
Az árkülönbözetek kiadják az útiköltséget, a mobilnet havidíjat (meg még 1+2 plusz nyugtát nyereményjátékokhoz 😉).
Sajnos
" alt="
"> ,mint az Ooops! Spárban 1699 Ft nemrég a tescóban 2400 valamennyi volt
" alt="
">
" alt="
"> ,mint az Ooops! Spárban 1699 Ft nemrég a tescóban 2400 valamennyi volt
" alt="
">Vénember
A Pennyben 700 gr-os (Tolle) Lm trappista 2199ft.
Tegnap láttam.
A Pennyben 700 gr-os (Tolle) Lm trappista 2199ft.
Tegnap láttam.
700gr laktózmentes trappista: 4900+ (Auchan)
sada
úgy tűnik folyamatos a "rácsodálkozásunk "
" alt="
">
Wc papír lassan 5000 felé közelít
" alt="
">
Pzsepít még találtam 199Ft-ért
" alt="
">
úgy tűnik folyamatos a "rácsodálkozásunk "
" alt="
">
Wc papír lassan 5000 felé közelít
" alt="
">
Pzsepít még találtam 199Ft-ért
" alt="
">Tesco: Gyermelyi lasagne tészta: 2099 Ft
" alt="
">
" alt="
">A mai nap rácsodálkozása:
1 liter cef ecet a Coop-ban:
1.055 Ft (15 %-os) és 829 Ft (10 %-os).
1 liter cef ecet a Coop-ban:
1.055 Ft (15 %-os) és 829 Ft (10 %-os).
Vénember!
Nagyon nem vigasztal...nem örülök, ha másnak sem sikerül. Annak viszont igen, ha másnak igen! Nem sajnálom senkitől!
De ez, hogy nekem semmi ennyi pályázatból...nagyon bosszant! Pláne úgy, hogy régebben azért csak-csak összejött. Most inkább egy időre lazítok ilyen szempontból.
Nagyon nem vigasztal...nem örülök, ha másnak sem sikerül. Annak viszont igen, ha másnak igen! Nem sajnálom senkitől!
De ez, hogy nekem semmi ennyi pályázatból...nagyon bosszant! Pláne úgy, hogy régebben azért csak-csak összejött. Most inkább egy időre lazítok ilyen szempontból.
Sziasztok! Nádudvari nyereményjáték nem dec. 31-ig tart?pontneked.nadudvari.hu Ezt Írja : Jelenleg nincs nyereményjáték, ugynakkor hűségprogramunk téged is vár.
babar
Jól sejtem, hogy az a tény sem nyújt vigaszt: nem vagy egyedül?
Jól sejtem, hogy az a tény sem nyújt vigaszt: nem vagy egyedül?
jojó
Köszönöm! 😢
Köszönöm! 😢