PenSzi
és a Danone küldött is képet? nem küldenéd át nekem?

köszi
Nem tudjatok, lehet kapni olyan lapmagnest, amire én ragasztom rá a képeket? elkértem a danone-tol a mágnesek képeit e-mailben, kinyomtatom, s legfeljebb cellux-szal ragasztom fel a hűtőre...

Az Íriszt, Őzt, Cicát, Vizilovat, Újhagymát... 32 van. Ettől függetlenül ha valakinek megvan, elcserélném!
Reacska
akkor ezek szerint nem 4, hanem 5 hiányzik

villám,
a Rossmannban is van békás mágnes, láttad már?

Penszi. Igaz.
MEgnéztem, nekem 8 féle van.
A, B1, B2, B6, B12, D, E, Folsav.
Paint!
Ha ráér délután tudok küldeni képeket, épp a napokban érkezett meg a hűtőmágnes csomi. A másik féle mágnesről is tudok küldeni, mert olyanom is van.
Délután küldöm őket.
Reacska
En 7-et írtam: van B1, B2, D, és talán volt még A, B6, B12, Folsav, de ezeket nem tudom biztosan. Tényleg régi, talán valaki azóta már megunta a hűtőjén. Szeretnénk mi is nézegetni egy kicsit...
Paint
a fém-mágnesekről küldök Neked képet!

Foodexpress és calgon hűtőmágneseket elcserélnék.
Nem találom...nem is tudok angolul.

Segítsen rajtam vki.

Brühüm....brühüm...hüp-hüp.... bűűűűű
Penszi: ez a 6 db van a Delmásból amit felsoroltál. Jó régi sorozat.
Paint, az oldalukon fent van, ott is meg lehet nézni

Van E-s is.
A prizees mágnesek milyenek? Van vkinek képe róla esetleg? Laposak, ilyen plüsösek?
Delma vitaminos hűtőmágnesből milyen volt? Nekünk B1, B2, D van, s szeretném a többit is a hűtőn látni. Van valakinek? vonalkóddal '"fizetek". /volt még talán A, B6, B12, Folsav, de még milyen?/
Keresek C, V, W, Ú, Ő, Í, X betűket. Danonetól azt írták, ezeket is kiadták. Sokminden lenne érte cserébe, még pampers pont is...
A mágnesek elkeltek, ha minden igaz!

Igaz Panda?
Sziasztok!
Danoninós állatos mágneseket keresek:
C, D, F, G, H, Í, M, Ő, Ú, Ü, Ű, V
Vonalkódokat küldenék cserébe.
Anna
Sziasztok!
Lenne cserére: Verdák mágnesek (Sally, MCQueen, Ramon, meg még másik kettő, nem jut eszembe a nevük...), egy szép virágcsokrot ábrázoló mágnesem, és egy Ronald Klubos mágnesem. Képet tudok küldeni!
Cserére csak Győri Édes Kismackó csomgaolás érdekelne, illetve Nestlés vonalkódok. (kivéve Nescafé stick, 18gr-os)
Írjatok!!
Réka/rekamama
mrenata, hogy néz ki ez a postás mágnes???
posta hűtőmágnesemet más mágnesre cserélném
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások