50kg, 130*60 cm-es csomagot mivel érdemes feladni?
köszi a választ
Lehet ,hogy nem jo helyre irom.Akkor bocsi.

" alt="

">
Lenne egy cserem ,de hiaba valaszolok postamester jon vissza ,hogy varakozik az e-mail-em.Ha megkerhetlek Eva megirnad a cimedet e-mail-ben es kuldenem a blokkot.
Koszi!
Ha valaki megtartotta a Hungary Card buszjegyről szóló emailjét legyen kedves átküldeni nekem!
Sziasztok!
A budakalászi, a fóti, a törökbálinti, a miskolci és a szegedi Cora közelében lakó kedves fórumostársak segítségét szeretném kérni.
Olyanok jelentkezését várom priviben, akik szombat zárásig biztosan menni szándékoznak a Corába.
Előre is köszönöm.
Máig egy éves Éva magazin előfizetés mellé ajándék Laica vízszűrős kancsót adnak. (10000Ft a kancsó) Nekünk a másik fajta van, a hosszú vékonyodó fajta. Ez az újabb típusú jobb? Használ ilyen fajtát valaki?
http://www.evamagazin.hu/elofizetes/elofizetes.ph
p?id=95
Nem tudom visszaküldeni a Revalid hajtesztet, folyton Mailer daemon jön vissza. Más is járt így??
angyal1960
Lásd főoldal élelmiszer!
webnyeremeny.hu/balatonszelet-frissitsdacuccot
Sziasztok!
A balaton szeletes játék címét és játkkszabályát szeretném tudni.
Köcce

" alt="

"> mindenkinek aki segít

" alt="

">
nyuszika1975
köszönöm, a mivi.hu nem, de a mivilagunk.hu tényleg működik, gond nélkül sikerült belépnem
www. mivilagunk.hu gond nélkül működik...
Nekem a könyvjelzők között volt a mivi,de miután valamit újítottak az oldalon,onnan nem tudtam belépni,de ha simán beírom a címsorba a weboldal címét,gond nélkül bejön azóta is.
2 vagy 3 napja még beléptem, de tegnap már én sem találtam az oldalt!
Sziasztok!
a Mivi.hu-ról tudtok valamit? Nekem napok óta nem nyitja meg sem a Google Chrome sem a Mozilla Firefox. Próbálkozzak másik böngészővel? Melyikkel? Vagy "a hiba nem az én készülékemben van"?
Facebook guruktól kérnék segítséget. Lassan egy hete nem indulnak el bizonyos alkalmazások, ami előtte működtek. Hol tudnám megnézni, hogy van-e valami blokkolva?
Ez jó

" alt="

">
Nem megyek sehova, most értem haza.

" alt="

">
Na, menj Te a fenébe...

" alt="

">

" alt="

"> Megy az neked.

" alt="

">
Köszi szépen!

" alt="

"> Akkor megint reklamálhatok.
A gofri sütőket még aug. elején, az előfizetést szept. 1-től.
A kiadó az előfizetéseket automatikusan egymáshoz kapcsolja.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások