Egy zacskó keksszel nyert autót, de elhagyta a blokkját!
Mesébe illő történet után vehette át új autóját a sajókazai Dénesné Juhász Éva, aki fordulatos események végén kapta meg a Magyar Termék nyereményakciójának fődíját.Hiába húzták ki ugyanis 133 ezer közül az ő kódját, nem találta a Detki Keksz Mese linzerének megvásárlását igazoló blokkot
Bővebben: https://amagyartermek.hu/hirek/egy-zacsko-keksszel-ny
ert-autot-de-elhagyta-a-blokkjat/383
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 183 / 265 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nem ide tartozik, de van itt Szegedi aki jár ki MOL Pick Szeged férfi kézilabda meccsre?
Esetleg még náluk próbáld meg: http://www.foltin-globe.hu/elelmiszer-termekeink/tej-
tejital-tejszin/tejszinhab-spray/item/hochwald-habsp
ray-epres-250g
tejital-tejszin/tejszinhab-spray/item/hochwald-habsp
ray-epres-250g
Sőt epreset ,málnásat sem.
Vagy csak azért nem veszik,mert semeddig nem tart a tejszínhabból csokisat csinálni.Tortához én is csináltam már többféle színűt is,nem nagy kunszt.
Ha esetleg valaki lát boltban, akkor írja meg legyen olyan kedves.
Mindenhonnan azt az infót kaptam, hogy nincs és nem is lesz. Az egy dolog, hogy a neten elméletileg van készleten ill. rendelhető.
2-3 éve nincs sehol, mert a kutyának sem kell.
2-3 éve nincs sehol, mert a kutyának sem kell.
Nálam Budaörsnél azt írja ki, hogy a termék készleten van. Fel kell hívni az áruházat, h van-e vagy sem mielőtt elindul, az a tuti.
Online valóban nincs, de ezt írja: "Készleten
Nagy valószínűséggel meg tudod venni, ha ma elmész az áruházba"
Online valóban nincs, de ezt írja: "Készleten
Nagy valószínűséggel meg tudod venni, ha ma elmész az áruházba"
Nálam bejön a rendelés .Kosárba ,hova kérem stb.. de jelenleg nem elérhető.
Hétfőtől ?
Hétfőtől ?
Bocs: a terméklistán szerepel, de nem rendelhető se online, sem az áruházakban nincs.
Auchan
Budaőrs
Soroksár
Maglód
Solymár
Dunakeszi
Budakalász
Törökbálin van ,de online is lehet rendelni .
Budaőrs
Soroksár
Maglód
Solymár
Dunakeszi
Budakalász
Törökbálin van ,de online is lehet rendelni .
Auchan honlapján meg is tudodnézni, h van-e készleten, pl. Budaörsön éppen van.
Vágási Feri! Auchanekben szokott lenni, most 549 Ft, ha minden igaz.
Epresnek ilyen rózsaszín a külseje? Mintha láttam volna olyat a corvin pláza cbaban nem mostanában...
Kedves Budapestiek!
24-én megyek fel a fővárosba, aki tudja esetleg, hogy Budapesten hol lehet kapni epres és/vagy csokis tejszínhab spray-t, az írja meg legyen olyan kedves. Köszönöm!
18-án pedig Pécsre megyek, ha ott lehet esetleg kapni valahol, akkor szintén megköszönném az infót.
24-én megyek fel a fővárosba, aki tudja esetleg, hogy Budapesten hol lehet kapni epres és/vagy csokis tejszínhab spray-t, az írja meg legyen olyan kedves. Köszönöm!
18-án pedig Pécsre megyek, ha ott lehet esetleg kapni valahol, akkor szintén megköszönném az infót.
Paintuci ,ha jól emlékszem kértek,de nézd meg neten amelyik banknál nyitnál számlát.
Ha vki bankszámlát akar nyitni, kell hozzá adókártya? Kb. 20 éve nyitottam nem emlékszem.
https://productoftheyear.hu/atadtak-az-ev-termeke-201
9-dijakat/
9-dijakat/
A minivegyisek írtak, hogy már régóta nincs náluk sem. Tehát az egy dolog, hogy a webáruházban van, de ténylegesen nincs...
Köszönöm, az Auchan oldalán én is láttam, de nem tartom valószínűnek, hogy tudnék rendelni neten, ha az áruházban sincs. Nem életszerű, hogy a neten van, de az áruházban hónapok (sőt, évek) óta nincs. De a Tesco-ban sincs, CBA Prímában sincs, a cukrászdiszkontban sincs...
A másik szegedi netes áruházban is van elméletileg, rákérdezek majd. Köszönöm.
De rajtam jelenleg 100 db csokis tejszínhab sem segítene, mert amit ma a csapatom művelt, az siralmas... (1-4)
A másik szegedi netes áruházban is van elméletileg, rákérdezek majd. Köszönöm.
De rajtam jelenleg 100 db csokis tejszínhab sem segítene, mert amit ma a csapatom művelt, az siralmas... (1-4)