Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 183 / 1756 oldal |
iCenter utalvány a Viwatól :-)
Gyermelyitől boríték, üresen, a ragasztást védő szalag rajtamaradt, tartalom valahol kieshetett.
Arany Ászok hátizsák
Omnia kv + csészék
" alt="
">
" alt="
">nestle-spar utalvány 1000Ftos címletekben
" alt="
">
" alt="
">Nekem is megjött a Spar- Nestlé játékán nyert vásárlási utalvány .......
megjött a SPAR/Nestlé játékán nyert 25.000 Ft utalvány
" alt="
">
" alt="
">kanen, chandler, marcsi8---tegnap hiányoltam LIDL---utit, ma megjött!
Spar Nestlé ajándékcsomag
Nestlé nyereménycsomag: Balaton strandgyékény, Nesquik uzsidoboz, Nescafe 3in1 10db-os kávé
Nestlé nyeremény. Hogy mi, azt még nem tudom, mert még nem hívtak, de már a postán átvehetem.
trendy: én nem azt vitattam, hogy benne volt-e a játékszabályban. Azt írtam, hogy a Cerbonáé egy nagyvonalú valódi ajándékcsomag és ilyennek kéne lenni egy normális ajándékcsomagnak.
Csak mert mostanában egy toll, egy füzet már "ajándékcsomagnak" neveztetik és szerintem ez nem ajándékcsomag.
" alt="
">
Csak mert mostanában egy toll, egy füzet már "ajándékcsomagnak" neveztetik és szerintem ez nem ajándékcsomag.
" alt="
">Reacska!
Nem akarom védelmembe venni a céget,de egyik sem árult zsákbamacskát,mindkét játékszabályból kiderült a csomagok pontos összetétele,tehát mindenki tudta,miért játszik.Leszámítva,hogy mindenki a fődíjért játszott!
" alt="
">
Nem akarom védelmembe venni a céget,de egyik sem árult zsákbamacskát,mindkét játékszabályból kiderült a csomagok pontos összetétele,tehát mindenki tudta,miért játszik.Leszámítva,hogy mindenki a fődíjért játszott!
" alt="
">Megjött végre a Cerbona csomim. Extrán elégedett vagyok. Bőséges csomag, jól becsomagolva mindenféle termék benne olyan is amit még életemben nem próbáltam. Így kéne kinéznie minden cég ajándékcsomagjának.
Csak összehasonlításképpen a győri ajándékcsomagban volt 5 termék, arról nem beszélve hogy sokkal jobban el vannak eresztve mint Cerbonáék. Úgyhogy extra piros pont nekik.
" alt="
">
Csak összehasonlításképpen a győri ajándékcsomagban volt 5 termék, arról nem beszélve hogy sokkal jobban el vannak eresztve mint Cerbonáék. Úgyhogy extra piros pont nekik.
" alt="
">Győri keksztivál játékon nyert bőrönd.
Arany Ászok hátitáska . Nagyon silány minőségű vékony anyagból készült.Nagy csalódás.
Dove strandtáska
Lidl 5000Ft-os utalvány
Dove strandtáska
Dove strandtáska
Smarcus!
A tesco colas adidas mennyit érhet?
A tesco colas adidas mennyit érhet?
Ha a hivatalos eb labda, akkor az bizony 45-50e forint.