Na ki is itt a bunkó? És ki köpköd? Közlöm veled, hogy még véletlenül sem ő írta, hanem én. Önálló személyiséggel rendelkezem. Bemutatkozzam esetleg?
Amúgy meg az informatikai diplomával tényleg nem jár ezek szerint szaktudás. Még jó hogy nem azt választottam másodiknak...
Ja és egy levelet tényleg megszólítással kezdünk és alá is írjuk. Ezt azért írom neked, mert te voltál az, aki megszólítás nélküli levelet küldött és mégcsak alá sem írta.
Történetesen az, hogy többen használunk egy gépet nem jelenti azt, hogy ugyanaz a személy írja őket. De neked, mint diplomás, intelligens embernek ezt tudnon kell! Amúgy meg nem mondtam, hogy nincs közöm hozzá.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 183 / 511 oldal |
Na én itt befejezem, mert meddő a vita ...
Szerintem itt csak egy Üzemeltető volt jelen és egy támadó fél - én az Üzemeltető oldalát képviselem, mert nekem tetszik az oldal, szerintem ha neked nem tetszik nem fontos kereskedni rajta, illetve játszani sem kötelező. Az intelligencia pedig egy komplex fogalom, tudnék írni neked mit is takar.
Amúgy gondolom te is az ingyenlehetőség reményében jutottál el a regisztrációig, vagy más ösztökélt?
Ha nem tetszik a plüssállat nem kell licitálni rá!
Ennyi
Gabi
Amúgy gondolom te is az ingyenlehetőség reményében jutottál el a regisztrációig, vagy más ösztökélt?
Ha nem tetszik a plüssállat nem kell licitálni rá!
Ennyi
Gabi
Szerintem minden Üzemeltetőnek az a célja, hogy ne legyen hiba az oldalán! De minden hibát te sem vennél észre, meg én sem, meg sokak sem. Ezért kéri is "minden" Üzemeletető, hogy a hibát jelezd "FELÉ " - nem más felé!
Amúgy meg az ajándékok nem sponzorált termékek, nem kell nagyra gondolni, egy egy tag felajánlott tárgyáról van szó - én úgytudom, mert tag vagyok már az elejétől fogva, ezáltal kicsit elfogult is az oldallal kapcsolatosan.
Természetesen nincs harag!
Üdv: Gabi - mellesleg: alkudjunk.hu!
Amúgy meg az ajándékok nem sponzorált termékek, nem kell nagyra gondolni, egy egy tag felajánlott tárgyáról van szó - én úgytudom, mert tag vagyok már az elejétől fogva, ezáltal kicsit elfogult is az oldallal kapcsolatosan.
Természetesen nincs harag!
Üdv: Gabi - mellesleg: alkudjunk.hu!

Reacska pont ezt csináljuk, de hogy javítsak egy olyan hibát, amelyet nem nekem címeznek, hanem egy tök idegen fórumon írkálnak be?
Mert a hibáról bereirobi semmiféle jelzést nem küldött!
Mert a hibáról bereirobi semmiféle jelzést nem küldött!
Persze, ezzel én is egyetértek, aki dolgozik, hibázik. De ahogy olvastam nem egy hiba volt benne. Mindenképpen nézzétek át mert tényleg idegesítő ha az ember keres, talál, aztán pedig pofára esik.
Mellesleg ha jó az oldal azt is tudni fogja mindenki...
Mellesleg ha jó az oldal azt is tudni fogja mindenki...
Oké megnézzük az oldalt.
A vitát meg fejezzük be és nincs hari. 
A vitát meg fejezzük be és nincs hari. 
Nem tudom. Nem néztem meg. Mostanában kevés az időm. De én is kiakadok ha megkeresem a jó választ és kiderül hogy a szervező cseszte el.
Ez egy ilyen oldal, ahol a nyereményjátékokkal kapcsolatos akár negatív akár pozítiv tapasztalatok felkerülnek. Ne kapjátok fel a vízet, javítsátok ki a hibát vagy hibákat és az is be lesz írva mert az aki játszik örülni fog.
Ez egy ilyen oldal, ahol a nyereményjátékokkal kapcsolatos akár negatív akár pozítiv tapasztalatok felkerülnek. Ne kapjátok fel a vízet, javítsátok ki a hibát vagy hibákat és az is be lesz írva mert az aki játszik örülni fog.
Reacska ebben igazad van, de a rögzítés közben mindenki követ el hibákat.
Több mint 5100 kérdést vittünk fel. Csak az nem hibázik, aki semmit sem csinál!
Több mint 5100 kérdést vittünk fel. Csak az nem hibázik, aki semmit sem csinál!
Gabi: úgy értsd ahogy írtam. Vagy ahogy Rea írta. Jó válaszok legyenek és ne hülyeségek.
Szerintem meg aki kvízjáték szervezésre adja a fejét annál az a minimum, hogy jó válaszok vannak és nincs összecsapva az egész. 

Üdvözlök mindenkit!
Bocsi Zsolt vagyok az Alkudjunk.hu fejlesztője és üzemeltetője.
Úgy érzem, hogy itt az ideje hogy én is hozzászóljak, ha már engem és az oldalamat érte a kritika!
Bizony köpködésnek tituláltam a hozzászólást! Azt is megmondom, hogy mi volt ennek az oka.
Véleményem szerint, egy tag aki regisztrál, majd játszik és licitál a játékban található nyereményekre, nem azon kéne hogy munkálkodjon, hogy lejárassa az oldalamat, hanem ha hibát talál, akkor jelezze azt nekem, mint ahogy azt a levelemben is leírtam! Mert bereirobi bizony játszott és licitált is!
Sajnos valóban tartalmaz az oldal hibákat, de ezeket a többi felhasználó jelzése alapján folyamatosan javítjuk. Érdekes, hogy a többi játékos tudja venni a fáradságot és elküldeni a hibákat anélkül, hogy az oldal lejáratásával foglalkozna!
A levelzési kúltúráról meg csak annyit, hogy pontosan tudta kinek ír.
És szerintem egy magánlevelet nem szokás nyílvános fórumokon reklámozni.
Bocsi Zsolt vagyok az Alkudjunk.hu fejlesztője és üzemeltetője.
Úgy érzem, hogy itt az ideje hogy én is hozzászóljak, ha már engem és az oldalamat érte a kritika!
Bizony köpködésnek tituláltam a hozzászólást! Azt is megmondom, hogy mi volt ennek az oka.
Véleményem szerint, egy tag aki regisztrál, majd játszik és licitál a játékban található nyereményekre, nem azon kéne hogy munkálkodjon, hogy lejárassa az oldalamat, hanem ha hibát talál, akkor jelezze azt nekem, mint ahogy azt a levelemben is leírtam! Mert bereirobi bizony játszott és licitált is!
Sajnos valóban tartalmaz az oldal hibákat, de ezeket a többi felhasználó jelzése alapján folyamatosan javítjuk. Érdekes, hogy a többi játékos tudja venni a fáradságot és elküldeni a hibákat anélkül, hogy az oldal lejáratásával foglalkozna!
A levelzési kúltúráról meg csak annyit, hogy pontosan tudta kinek ír.
És szerintem egy magánlevelet nem szokás nyílvános fórumokon reklámozni.
Na most jól megkaptam..., a "kedvest" is.
Szóval bocs mindenkitől, akinek belegázoltam a lelki világába, de arra gondoltam, hogy van egy nyereményjáték fórum, amelyben van egy topic, aminek az a címe, hogy NEGATÍV TAPASZTALATOK!, akkor abban talán le lehet írni, hogy az egyik oldalon olyan kérdéseket találtam, amik kicsit el vannak szúrva. A gond igazából nem is ez. A probléma a hozzáállással van, hogy az üzemeltetője -idézem- köpködésnek nevezi eme hozzászólásomat, és téma nélkül megszólítás nélkül és aláírás nélkül küldött levelekben kommunikál velem! Ez itt a baj! A levelezési kultúránk mint olyan döglődik, és ez sajnos szomorú. Mert ha egy havernak vagy ismerősnek írok levelet, persze én is elhagyom a hivatalos formulákat, de egy vadidegen emberrel talán meg kéne futni bizonyos tiszteletköröket, ami a cím, megszólítás, aláírás tárgyát képezi. Pláne egy olyan esetben ha egy oldal üzemeltetője (mondjuk így, hogy egy szolgáltatást működtető valaki) ír az oldalán regisztrált felhasználónak! Na mindegy... bocs mégegyszer ha valakinek belegázoltam a lelki világába, de én azt hittem, ez a topic arról szól, hogy megosztjuk egymással a negatív tapasztalatainkat!
Szóval bocs mindenkitől, akinek belegázoltam a lelki világába, de arra gondoltam, hogy van egy nyereményjáték fórum, amelyben van egy topic, aminek az a címe, hogy NEGATÍV TAPASZTALATOK!, akkor abban talán le lehet írni, hogy az egyik oldalon olyan kérdéseket találtam, amik kicsit el vannak szúrva. A gond igazából nem is ez. A probléma a hozzáállással van, hogy az üzemeltetője -idézem- köpködésnek nevezi eme hozzászólásomat, és téma nélkül megszólítás nélkül és aláírás nélkül küldött levelekben kommunikál velem! Ez itt a baj! A levelezési kultúránk mint olyan döglődik, és ez sajnos szomorú. Mert ha egy havernak vagy ismerősnek írok levelet, persze én is elhagyom a hivatalos formulákat, de egy vadidegen emberrel talán meg kéne futni bizonyos tiszteletköröket, ami a cím, megszólítás, aláírás tárgyát képezi. Pláne egy olyan esetben ha egy oldal üzemeltetője (mondjuk így, hogy egy szolgáltatást működtető valaki) ír az oldalán regisztrált felhasználónak! Na mindegy... bocs mégegyszer ha valakinek belegázoltam a lelki világába, de én azt hittem, ez a topic arról szól, hogy megosztjuk egymással a negatív tapasztalatainkat!
Szia "Kedves" bereirobi!
Az oldalról tudnod kell, hogy ez egy induló oldal kb 2 hete él.
Másik amit tudni kell róla, nem kötelező a tagjai között lenned!
Továbbá én is tiszztességtelennek érzem, ha gondod van, miért nem az oldal üzemeltetőjével vitattad meg, szerintem ez a regisztrációban benne is van, csak el kellett volna mondjuk olvasni.
A játék az pedig játék, szerintem nem kell komolyan venni, nem életre halálra szóló viadal. Ha nem felelt meg nem tudom miért játszottál rajta?!
Talán a plüss állat vonzott?!
Üdv: Gabi
Az oldalról tudnod kell, hogy ez egy induló oldal kb 2 hete él.
Másik amit tudni kell róla, nem kötelező a tagjai között lenned!
Továbbá én is tiszztességtelennek érzem, ha gondod van, miért nem az oldal üzemeltetőjével vitattad meg, szerintem ez a regisztrációban benne is van, csak el kellett volna mondjuk olvasni.
A játék az pedig játék, szerintem nem kell komolyan venni, nem életre halálra szóló viadal. Ha nem felelt meg nem tudom miért játszottál rajta?!
Talán a plüss állat vonzott?!
Üdv: Gabi
Ja igen: múlt héten pénteken hívott a futár, hogy ha nem nagy probléma, csak 27-én vagy 28-án hozná a csomagot, mert nagyon tele van a szállításokkal. Mondtam ,hogy oké, bár azért nagyon jó lenne karácsonyra. Erre itt van 29-e, és még nem is jött ,nem is telefonált 

Nem értem én ezt a picket, én nem a legelső nap nyertem, akkor megjött egy db csomag, pedig nyertem többet is, de csak egyet hoztak ki.
Aztán nem is tudom ki írta, hogy majd 27-e után fogják szállítani.
Biztos szabadságolások vannak ott is
Aztán nem is tudom ki írta, hogy majd 27-e után fogják szállítani.
Biztos szabadságolások vannak ott is
Nekem sem jött még egy darab csomag sem.
pedig már a legelején nyertem ...
pedig már a legelején nyertem ...Sajnos most ide tartozik a Pick már megint: eddigi jópár ajándécsomagomból egy sem érkezett még meg a mai napig, pedig az elsőt még nov. 14-én, a játék első napján nyertem 
Hiába próbáltam hívni a Picket két napig, a kutya nem foglalkozott velem, megígérték, hogy visszahívnak még aznap, és azóta sem csörgött a telefonom
Ezt azért kicsit "furcsának" tartom 

Hiába próbáltam hívni a Picket két napig, a kutya nem foglalkozott velem, megígérték, hogy visszahívnak még aznap, és azóta sem csörgött a telefonom
Ezt azért kicsit "furcsának" tartom 
Ja! A "hihetetlenül jó" akciós Sunsilk sampontól elkezdett zsírosodni a párom haja is és az enyém is. Lehet, hogy csak az a fajta váltja ki ezt a hatást, amit mi választottunk, de szerintem én nem próbálkozom többet vele.
Hát... A sunsilkos füzetkében, és már az 5. oldalánál tartok
. Meg ha valamiből többet nyerek azt egy sorba irom...
. Meg ha valamiből többet nyerek azt egy sorba irom...