A labda tényleg jó ,még a csokifondü is , de a másik két ajándék

szuper ez a fitness labda, ráadásul kék

75 cm az átmérője ha jól látom, majd fel kell fújni, ha kell vkinek küldhetek majd róla képet
Átvettem ma az EBC.L nyereményt (számológép+toll).
Bár a számológép nem von gyököt, de akkor is nagyon tetszik!

Írt az EBCl-es hölgy,hogy ő adja át az ajinkat és jó ez időpont,és még útba is igazított merre és milyen busszal kell menni. Holnap lesz egy kirándulásunk tesommal.
A dm-ben a kuponfüzet beváltásánál problémáztak (50%-osra nem akarták), írtam nekik.2 nap múlva kedves levélben elnézést kértek.
piros pont

Én nem is nyertem!

De több havat azért szerettem volna.

Ne légy telhetetlen!
Csapd a hónod alá és irány Németo, állítólag ott havazik.
Szánkózni elég havat is garantálhattak volna hozzá.

Csak most nézem, hogy a Kinder bob-hoz 2 év garanciát is adtak!

oh

Jaj és a legnagyobb királyt Árpi001 nem említettem! Elötte is meghajlok
Remélem minden tetszett amit cseréltünk
Isten vagy

Le a kalappal pmjudit és KKD fórumosok elött! Teljesen korrekt rendes fórumozók csak ajánlani tudom őket
lehet ,hogy megjavult

emlékeztek Bedi Georginára a feketelistáról?
Szó nélkül előre küldte a cserét

Kengurugold válaszolt, most már lesz 25%-os kedvezménye a hugomnak!
Írtam a Freemailnek, hogy rendszerhiba miatt kiiktatták az összes levelem, se írni, se olvasni nem tudtam. Kevesebb, mint egy óra alatt megcsinálták.
Régóta várt nyereményem a héten megérkezett. Érdemes volt várni rá, csuda klassz dolgok vannak benne.
Ma végre találtam De szórólapot! (Récsei-CBA)
Az új flakonos Univer majonézről és mustárról sikerült leszednem a cimkét, így nem kellett kiürítenem a flakont, h körbevágjam!

Még januárban nyertem emeltdíjas sms játékon 50.000Ft-os Misso vásárlási utalványt. Anya ma elhozta őket, és nem 50 hanem 60.000Ft-os. Ennem mégjobban örülök
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások