Nyertesek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 183 / 3003 oldal |
Nesquik hangszóró (08.25.)
23.000 Ft értékű Unilever csomag_ EcoFamily_ tegnapi beküldés (23:57) 😀
Johnnie Walker pohárszett az előbb.
Nesquik hangszóró 🙂
Pick lidl napi 🙂
Szintén elektromos roller
" alt="
">
" alt="
">Johnnie Walker heti:
Elektromos roller 🙃
Elektromos roller 🙃
Na most tessék figyelni nagyon erőssssen:
Auchan-ék válasza (BIC, de talán alkalmaz6ó más játékokra is):
"Kedves Játékosunk!
Természetesen lemondhat nyereményéről a fődíj megnyerésének esélye érdekében. Ön helyett a tartaléknyertest fogjuk beemelni és értesíteni.
Sok sikert kívánunk a nyereményjátékhoz!
Üdvözlettel,
az Auchan csapata"
Auchan-ék válasza (BIC, de talán alkalmaz6ó más játékokra is):
"Kedves Játékosunk!
Természetesen lemondhat nyereményéről a fődíj megnyerésének esélye érdekében. Ön helyett a tartaléknyertest fogjuk beemelni és értesíteni.
Sok sikert kívánunk a nyereményjátékhoz!
Üdvözlettel,
az Auchan csapata"
Knorr - Tesco vízforraló 😆
Auchan - Flóraszept, de nem a robotporszívók egyike, hanem a napi nyeremény, a tisztítószer csomag.
LG tv (magyar termék)
Wai pia 2/2
@Vágási Feri , nekem is tegnap email-Wai pohárkészlet , mondom ezt nem hiszem el...
Pick - Lidl 10.000,- Ft-os utalvány az imént.
Vágási Feri 2021-08-23 :: 19:33
Nottevit:
1.000.000 Vinczler Tímea
500.000 Bíró János
250.000 Moldoványi Anikó
Nottevit:
1.000.000 Vinczler Tímea
500.000 Bíró János
250.000 Moldoványi Anikó
Na, tegnap vettem még egy adag Wai-t, a fiam nevében bepáHáztam, sajnos nem úsztuk meg...
Pohárkészlet.
Ergo az iPhone (ismét) bukta.
Pohárkészlet.
Ergo az iPhone (ismét) bukta.
Lidl Nestlé 20 000 utalvány😆
BIC - heti, ráadásul csak a tolltartó...
A laptop így bukta.
Rá kéne beszélni az osanosokat, hogy változtassanak a jsz-okon, mert ez van a Wai esetében is. Nyertem ott is egy tálcával, amivel buktam az ÁjfontOT.
Most menjek el újra az Auchanba, vegyek Wai-t (Miért ölte meg Vályit? Ki az a Vályi?) ill. BIC-et, majd drukkoljak ezerrel, hogy NE nyerjek heti myereményt???!!!??? Hihetetlen.
A laptop így bukta.
Rá kéne beszélni az osanosokat, hogy változtassanak a jsz-okon, mert ez van a Wai esetében is. Nyertem ott is egy tálcával, amivel buktam az ÁjfontOT.
Most menjek el újra az Auchanba, vegyek Wai-t (Miért ölte meg Vályit? Ki az a Vályi?) ill. BIC-et, majd drukkoljak ezerrel, hogy NE nyerjek heti myereményt???!!!??? Hihetetlen.
Ooops: heti -Hoverboard
Baba törölköző 😊