ildicc: nem adod kölcsön egy hétre?

1 bounty = 85 ft a tescoban [tud valaki olcsobban?]
1 dobozban 24 van
24x85 = 2040 ft
szal ha 24bol csak EGY nyero, mar egyenesben van az emberfia/lanya.
hisz megmarad a csoki...
kerdes: mennyibe kerul a fogyokurazas?

Még!

a mi kutyánk odavan érte.

Ma megkínáltam a kutyát Bountyval. Nem úgy nézett ki mint aki menten elolvad pedig imádja a csokit.

Hát, igen jó lenne azért valami... Nem lennék telhetetlen, biztos nem fogok annyi csokit venni, hogy 200 ezer forintot nyerjek, csak néhány Bountyt, mert azt szeretem, a többi nekem túl édes-ragacsos.
Na, majd meglátjuk, mi lesz

hogy növeld a fogyasztást, és itt már el is érte célját a játék-csak legalább nyerj is vele

Köszi a válaszokat, azért lehet, hogy próbálkozok majd a héten élesben is, csak még nekem is kell csokit vennem

az biztos, hogy én a játék nélkül meg nem vettem volna egy darab csokit sem, meg Nestlét sem, sőt kávét sem mert nem is kávézom. De a kávéra akkor sem fogok rászokni

Hát, amikor én néztem az oldalt, most este, akkor szépen követték egymást a percek, csak néha mintha nem 60-at számoltam volna, mikorra átugrott a következő percre, hanem csak 57-et, 58-at... De persze leht, hogy én számoltam félre.. De lényeg, hogy egymás után jöttek a percek. Ezért nem értettem, hogy mi az, hogy ugrál az óra.
boyka
hacsak nem a szerverórát veszik alapul
szerintem elég jól ösztönzik a fogyasztást is itt az én példám: a nulla csokifogyasztásom után már nem is tudok ránézni a sok csokira

goldwoman
Játéknak nem rossz, de a promónak igen, nem éri el a célját.
boyka
Érvényesül, csak nem tudod kiszámítani, mert a szerveróra össze-vissza jár(t).
De mintha vmit visszacsináltak volna.

Ügyességi játékkokkal nem szoktak/lehet fogyasztást ösztönözni.
Bár a balatonszeletnél van vmi ilyesmi is.
sada, köszi.
Tehát akkor már nem ér semmit az, amit írtak itt, hogy a szerveróra szerinti percváltás pilanatában kell klikkelni? Dehát akkor tényleg nem érvényesül a játékszabályban leírt minden perc első beküldése nyer!
vagyis én semmi rosszat nem látok abban, ha az nyer aki a legügyesebb, gyorsabb
ügyességi játéknak sem rossz
Akkor most pezsgőt durrantunk?

Hát ugyanezt mondtam. Sada most egy véleményen vagyunk. Ez már nem szerencse volt hanem ki tud hamarabb klikkelni. Ki a gyorsabb.
boyka
A játékszabály szerint minden percben az első kód nyer és a szerver órája az irányadó.
Ez alapján, ésszel, egész jól ki lehetett számítani a nyerő időpontot, volt, aki már 200ezres utalványt váltott be.
Most a szerver órája meg van piszkálva, nem lehet tudni, mikor kezdődik a perc.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások