" alt="

">
én is tettem fel múlt héten, még nem igazolták vissza, biztos nem dolgoznak

" alt="

">
Erős Pista nem igazolja a pontokat ? Mindenkinek rendben van ?
30-án hétfőn végösszegi 15% minden Rossmann+tagnak!
Cserko: Rossmannban 27-e óta le van árazva. -30%. A Sparban ugyanaz olcsóbb.
dm rossman faoldalát kell lesni .
Sziasztok!
Tudtok arról valamit, hogy a karácsonyi csomagok mikortól vannak, lesznek learazva a Dm-ben, Rossmannban?
Bocs. De nincs olyan rovat, hogy "értesítések"

" alt="

">
sada köszönöm
Igen olvastam én is a jsz-ban, csak most megkeveret a sorsolások fórumban a kiírás...köszi
Mind a heti, mind a napi nyeremények előre kisorsolt időpontban vannak.
Az értesítések a napi nyereményeknél a következő munkanapon,
a heti nyereményeknél péntekenként mennek ki, amikre 7 naptári napon belül reagálni kell.
De ez mind pontosan le van írva a jsz-ban.
Sziasztok
A törley játéknál a heti nyereményeket - Törley 7/7 (1*150.000; 3*50.000; 7*20.000)- sorsolják vagy ezek előre kisorsolt időpontok? Vagy csak az értesítés van a hét lejártát követően?
És mi volt az időpont? Elárulod?
Szia lcsabi!
Köszönöm szépen! 2db pályázatom volt és az első feltöltésemmel nyertem.
Én ennyit találtam az Államkincstáros nyereményjátékról:
“Több mint 35 ezren jelentkeztek a Magyar Államkincstár egymillió forint fődíjú állampapír-vásárlási nyereményjátékára. A sorsolás Nyereményjáték Szabályzatában foglaltaknak megfelelően megtörtént, a nyerteseket a Kincstár közvetlenül értesíti.”
Át vannak irányítva a leveleim freemail-ről gmail-re, de sajnos mindig előfordul olyan, hogy 1-1 nem érkezik meg. Van erre még valami beállítási trükk?
Köszi Sada! Gondoltam hàtha valaki kapott nyertes értesítőt és beírta csak én nem láttam. Szomorú hogy nem nyilvános a nyertesek listája hisz jó lett volna azt is tudni ki hány mp alatt teljesitett. Ez így elég csalódás...
Sziasztok! Nyert mar valaki barmilyen tenyleges napi nyeremenyt az Aldi kalendariumon!
Sziasztok. Lehet tudni ki nyert a webkincstár nyereményjátékoán? Honnan lehet tudni, hogy nem e nyertem e táskát?
Rókakoma
Ugyanaz a válaszom, mint dec. 11.-én.
Szó sem volt róla, hogy lesz nyilvános nyerteslista.
Egyáltalán nem biztos, hogy volt sorsolás.
A leggyorsabb nyert.
Csak azonos eredmények esetén sorsoltak.
Jsz.:
https://policies.redbull.com/custom/99c18c40-5630
-44ff-8e0f-c57b9423e7fb/Red+Bull+%26+Dominik+Szobosz
lai_+nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k+J%C3%A1t%C3%A9ksz
ab%C3%A1lyzat_HU.pdf
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások