Adok:
Spar pontok
Whiskas
Gyermelyi
Nestlé vonalkódok
Dm pont
Keresek:
Szentkirályi címke (Electroluxos)
Knorr -Tesco blokk
Dm-Always blokk
Gazdalkodj okosan játékhoz blokk
Archivum - // Csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 184 / 1445 oldal |
Mártucika - kivel levelezgetsz? Nem lenne egyszerűbb, ha mailt írnál neki? Mert akkor esetleg tudná, kitől akarsz, s mit, miért...
Nestle Aquarel vk-okat cserélnék más Nestle termékre (kivéve Maggi)
10 db Nestlé által forgalmazott csoki, vagy Maggi vonalkódokat szeretnék.
Cserébe van: Aquarel, Vénusz, Knorr vonalkód.
Cserébe van: Aquarel, Vénusz, Knorr vonalkód.
6 spar szivet adok 1 Tesco knorr blokkért, vagy dm-Always blokkért
5 db nescafé 3in1 kávés csomagolást (nem gyűjtő) adok bármilyen más nestléért.
Kit érdekel a parfüm? 

Reacska, nagyon fogsz illatozni 

Van még 2 DM pontom is DM - Always blokkért.

5 db Gesztenye Marcit adok egy DM - Always blokkért
Calgon blokkot adok 2 DM - Always blokkért.
Calgon blokkot adok 2 DM - Always blokkért.
Keresek Kleopátra, DM-Always, Tesco-Knorr blokkokat. Nyereménytárgyakar adok értük. Sokminden van, pl. multis háizsák, Milka hőtárolós bögre, Jacobs hőtárolós bögre, fémthermosz, bögrék, kozmetikumok, stb.
Nescafé stick vonalkódokat cserélnék bármilyen más nestlé termék vonalkódokra, kivéve Ricoré.
adnék: aquarelt
keresek: spar szívet
keresek: spar szívet
7 dm pontom adnám egy tesco knorr-ért
Van maggi,boci vonalkód.Cserébe hűtőmágnes érdekel.
Minden boci játszik?
Minden boci játszik?
Van cserére 2 db tolle kördobozos, Nestlé fittnes-ért vagy valami Nestlééért.
Fáreó, megkérdezted, hogy más nevére kérhető-e a Barillás Nők Lapja előfizetés??? 
Mert nekem erre a kérdésemre határozott nemmel válaszoltak, és így nem lehet átiratni senki nevére 

Mert nekem erre a kérdésemre határozott nemmel válaszoltak, és így nem lehet átiratni senki nevére 
Szabina!
Írtam...
Írtam...
Fáreó!
Velem sem cserélsz?
Velem sem cserélsz?
Lehet nem írtam elég világosan.
A Barilla 1 éves Nők lapja Konyha előfizetésért,nem csak 1db blokkot szeretnék,ugye azt ti se gondoltátok komolyan?
Elég sokmindenfélét írtam,pl. ezek közül vmi,vagy vegyesen: DM-Kleopátra,DM-Always,Calgon,Unilever,Gazdálkodj okosan blokk,Tesco-Knorr,Match,Varta-Cora,Interspar.
A Barilla 1 éves Nők lapja Konyha előfizetésért,nem csak 1db blokkot szeretnék,ugye azt ti se gondoltátok komolyan?
Elég sokmindenfélét írtam,pl. ezek közül vmi,vagy vegyesen: DM-Kleopátra,DM-Always,Calgon,Unilever,Gazdálkodj okosan blokk,Tesco-Knorr,Match,Varta-Cora,Interspar.