fozo.gabi
"kis füzetkében" ?
Nem inkább nagyban?
Azért elég hosszú a listánk!
Igazad van Viki! Van még pár olyan játék, ahol nem csak plüssállatot és VHS kazettát lehet nyerni! Jól megleszünk egymás nélkül is a neten...szerintem
köszönöm gabi. tudtam, hogy te érted, miről is beszélek

Végre egy ember, aki ért engem!!! Köszönöm
keltazso, te engem nagyon félreértettél...
Én azt írtam, hogy aki egy helyen 30 nyereményt is összeszedett miért panaszkodik???? Ezzel csak hergeli a többieket...
Nem vagyok irigy típus, és aki ismer az tudja....
Gratula a nyereményeidhez....
Én is szoktam nyerni, bár régen volt, de hidd el bizony én is játszom rendesen!!!
És senkire nem vagyok irigy!!!!
robi: ne foglalkozz velük. Aki képtelen aláírni egy levelet, nem érdemli meg a figyelmet. Én ilyenkor lépek tovább, annyi más oldal van még, hogy nem győzzük idővel és energiával. Hagyd ki őket az életedből.
Ja, és ez a kivételesen lassú net, amiről beszélünk a kábelnet. Szegény ADSL-esek meg egyebek
Szerintem semmiképpen nem nevezhető pozitív kritikának az, hogy az oldal más
oldalakon köpködöm le, ha gond van ott az e-mail és javítjuk. (ezért a
tiltás)
A játék pedig 15 másodpercet ad a válaszokra, csak a kivételesen lassú netek
estén nem töltődik le a kérdés számlálóórája, erre már folyamatban van a
megoldás.
Most jól megkaptam, és persze megszólítás és aláírás megint sehol...
Érthető....
Hátha ezt is elolvassák

Passz, nem játszom náluk...
De végülis nem is ezzel van a baj
Boldizsár: "Ezredforduló" c. drámájából készült, ha őt tüntették fel szövegírónak, az rendben van
Sziasztok!
Szóval hol is kezdjem... A december 25-i ebben a topicban történő hozzászólásomra kaptam egy rövid, tömör, egy mondatos, témát és megszólitást valamint aláírást nélkülöző levelet . Sajna hirtelen kitöröltem, de az egy mondat lényege az volt, hogy örömmel vették a kritikámat. Erre be szerettem volna lépni az oldalra, de nem jött össze. Vajon miért? Erre úgy gondoltam írok egy tisztességes levelet nekik:
Tisztelt alkudjunk.hu Szerkesztői, Kedves Bocsi Zsolt!
Örömmel vettem, hogy megtalálták a nyereményjáték fórumon közzé tett "kritikámat". Véleményem szerint sok átnéznivaló lenne még a kvízkérdések válaszaiban. A fórumon megemlítetteken kívül pl az István a király c. Rockopera Szörényi és Bródy nevével for össze, és a szövegíró az Önök válasza szerint teljesen más! Egy másik kérdésben egy portugál király uralkodásának ideje a válasz szerint 1580, az interneten rákeresve láttam, hogyekkor már nem is uralkodott. Az ilyen hibák kiküszöbölésére szoktak egy olyan menüpontot létrehozni a játékban, amelyben a hibás kérdésekkel kapcsolatos észrevételeket be lehet írni.
Ja, és a másik ami hiba szerintem! A játék nem időre megy, tehát akárki feltehet akármekkora tétet, a neten úgyis utánna tud keresni a válasznak, mert van ideje rá. Csak egy kis alaptőkét kell meghagynia, ha egy olyan kérdésre bukkanna, mint amit az előzőkben leírtam. Szóval szerintem időhatárt kellene szabni a kérdések megválaszolásának.
És végül de nem utolsó sorban... nem gondolom úgy, hogy a pozitív kritika jutalma a regisztráció törlése lenne.
Tisztelettel: Berei Róbert as. bereirobi
bereirobi@freemail.hu
Tényleg ha már ebben a topikban vagyok: egy jó pár nyereményemet várom, de egyenlőre hiába! A postás felém sem jár

Pedig idén én már azzal is megelégednék ha megjönnének végre...
Hát igen néha szoktam morgolódni, hogy na ezen sem semmi, de feladni nem fogom
Dehogy állok ki a sorból he-he! Nem tudom a 2005ös leltárba beirják-e azok akik nagyokat nyertek, de én emlékszem, hogy idén a fórumon egy jó páran elvitték a fődíjat és ez nagyon szuper!
Meg különben is, ha jól belegondolok, még ha nem is vittem el fődíjat, nekem szép évem volt nyereményekben.

Vezetem egy kis füzetkében...
na-na. Más az irígység,és más a keserűség. Emlékszem ám a pirosmogyorós akciómra mikor annyira vártam a telefont,aztán "nem találták" a nyerő sms-emet. Más 10 telcsije simán megjött, pont az én 1 db. veszett el
A másik: sok nyeremény után nagyobbat szeretne valaki: persze 10 öngyufa után nagy öröm valami más is.
Egyébként egyszerű a megoldás: tessék szépen a sorban maradni,egyszer mindenki Fortuna színe elé ér. De ha kiugrálunk a sorból ( feladjuk) mindig utólsók leszünk abban a bizonyos sorban.
Én nyertem egy órát,de úgy ahogy más is,a vonalkódos játékokban rengeteg pályázatot küldök be, mégis nagy ritkán jön össze valami.
Olyankor morgólódom mint Lizi a kutyánk,aztán megyek gyüjtögetni

Szerintem Telko egyáltalán nem irigy. Tudom mit érezhet...
A Malboronál pl. az első forduló bejött, igaz nem voltak nagy nyereményeim, de volt egy pár. A másodikban sok idő után egy bukó. Na legalább egyet nyertem, gondoltam. A harmadikban majdnem a végéig semmi. Aztán beállított a futár egy webcamerával, pedig nem is kaptam nyertes smst. Az utolsó héten végül bejött egy webcamera és egy öngyújtó, de addig igencsak el voltam már keseredve. Ez nem jelenti, hogy irigykedtem volna, de amikor olvastam a fórumon, hogy na már sokadik aprót nyert valaki, mostmár szeretne egy nagyobbat... Na gondoltam itt elégedetlenkedik, mikor nekem szinte semmi nem jött be, és mint olvashattuk vaaki semmit nem nyert a három forduló alatt.
Mondjuk én voltam a barom, mert az első fordulóban bizonyos időpontokban küldtem az smseket pár sikerrel, aztán változtattam a taktiká. Nem kellett volna, mert az utolsó másfél két hétben azért nyertem mert visszaálltam rá.
.. levelet, sms-t küldött be.
Neked is nagy kalappal!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások