Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 184 / 246 oldal |
tegnap este írtam a Canderelnek a nyertesek felől érdeklődtem,igaz csak arra válaszoltak,hogy nekem nem kedvezett a szerencse,de azért gyorsak voltak a válasszal,mert reggel 9.12-kor itt volt az e-mail. most újra írtam a hölgynek ,hogy érdeklődnék újra,hogy nyerteslista nem lesz sehol sem fent?
Az az elképesztő, hogy ugyan olyan gyönyörű, mint volt. Bár van egy-két csomó a szőrében és kissé büdös is, de hál'Istennek nagyon jól néz ki

Még kedden nyertem a winiw-en egy pendriv-ot! Tegnap meg is érkezett! Nagyon gyorsak voltak
És a pendrive is szuper
És a pendrive is szuper

Örülök a cicádnak! 

S milyen állapotban? Lefogyva, csapzottan v. úgy, ahogy eltünt?
5 hét után hazajött a cicánk!!!!!
34 napra 50.
Elvileg akár olyan is lehetne, hogy egy nap 10, aztán egy hétig semmi.
Elvileg akár olyan is lehetne, hogy egy nap 10, aztán egy hétig semmi.
Ma akkor 2 Pantene telefon volt.
Ma végre ide ért a Zepter nyeremény!!!!!!!
tavaly mallorcás utamat a siotol rajtuk keresztül kaptam meg
én is csak dicsérni tudom őket

Dallas maximálisan egyetértek!
Palmolive:
Azt hiszem a Createam (Aradi Lívia) kaphat egy csillagos ötöst!
Nyerés után 2 nappal adatfelvétel, rá 2 nappal itt a csomag.
A csomag maximálisan olyan amit vár az ember, sőt...
Minden szuper, minden gyors, a hölgy kedves.
Lehet így is csinálni!
Azt hiszem a Createam (Aradi Lívia) kaphat egy csillagos ötöst!
Nyerés után 2 nappal adatfelvétel, rá 2 nappal itt a csomag.
A csomag maximálisan olyan amit vár az ember, sőt...
Minden szuper, minden gyors, a hölgy kedves.
Lehet így is csinálni!

Nemcsak az pozitív, hogy kétszer is nyertem a Dove-nál (2/2), hanem az is, hogy tetszik a pro age szappan. Nem ázik szét és jó az a dörzsi fogása.
engem tegnap azért kerestek az Unilevertől, mert a GO pályázatomban az egyik blokkon nem látszik a dátum és így nem tudja elfogadni. Megkért, hogy pótoljam.
Az unilevernél mindig ilyen kedvesek és segítőkészek.Engem visszahívtak,szinte rögtön,ahogy megigérték
Példát vehetne róluk egy pár cég!!
Példát vehetne róluk egy pár cég!!Velem is nagyon kedves és türelmes volt a Dove-os hölgy, pedig biztos jó sok hívást kaphattak az elmúlt 1 órában. 

DOVE infóvonalon nagyon kedves, udvarias volt a Hölgy akivel beszéltem. 

Azért van pozitív is a mai napra, törpinek köszönhetően tudtam reklamálni a FarmFrites-nél és felhívott egy kedves fiatalember!
Állítólag két hete mindenkinek postáztatták egy céggel, de már meg kellett volna kapnunk!A héten újra elküldik!
Szerintem aki nem kapott és az első napokban küldte be a pályázatát, írjon nekik!
A pasi sem tudja, hogy mi történhetett, de nagyon sokan reklamáltak náluk!
Elérhetőséget beírom a megflelő topicba!
Állítólag két hete mindenkinek postáztatták egy céggel, de már meg kellett volna kapnunk!A héten újra elküldik!
Szerintem aki nem kapott és az első napokban küldte be a pályázatát, írjon nekik!
A pasi sem tudja, hogy mi történhetett, de nagyon sokan reklamáltak náluk!
Elérhetőséget beírom a megflelő topicba!
Smile, írtam neked.
Negatívnak indult, de a vége jó lett!
Az első heti GO-játék előtt GO-termékeket vásároltam az egyik Tesco áruházban, és 12 blokk után 12-szer fizettem. Jó fejszámoló vagyok, igy marhára meglepődtem, hogy a kezemben tartott pénz nem lett elég, amikor az utolsó előtti tételekért fizettem. Mikor mondtam a pénztárosnak, hogy valószínűleg nem jól adott vissza, kötötte az ebet a karóhoz, hogy én tévedtem
Amikor végeztünk, hivattam a főnökét, mivel nem 1-200 Ft.-ról volt szó. Kassza lezár. Fél óra várakozás. Különbözet vissza!
Ha itthon veszem észre, 3600 Ft.-al lennék szegényebb!
Az első heti GO-játék előtt GO-termékeket vásároltam az egyik Tesco áruházban, és 12 blokk után 12-szer fizettem. Jó fejszámoló vagyok, igy marhára meglepődtem, hogy a kezemben tartott pénz nem lett elég, amikor az utolsó előtti tételekért fizettem. Mikor mondtam a pénztárosnak, hogy valószínűleg nem jól adott vissza, kötötte az ebet a karóhoz, hogy én tévedtem
Amikor végeztünk, hivattam a főnökét, mivel nem 1-200 Ft.-ról volt szó. Kassza lezár. Fél óra várakozás. Különbözet vissza!
Ha itthon veszem észre, 3600 Ft.-al lennék szegényebb!