hm... azt még értem, hogy az én 256-os memóriás gépemen szaggat, de hogy a 2 Giga ramoson miért azt nem vágom. Viszont kipróbálom IE-be, köszi a tippet

Megint van egy külön játék, egy tálat már megtaláltam, és most PP-m is van, szóval ha tudtok segíteni az jó lenne, hogy hol van a többi. De még keresem én is. Köszi.
psy: a flash eléggé terheli a gépet, gyorsabb géppel nem szaggat.
Meg pl. Firefoxban lassabb a flash, IEben valamivel gyorsabb.
a Fish Train is csak 10 pályás.
én attól kapok agyérgörcsöt, amikor eljutok egy játékban 7-8. pályára és a szaggatás amiatt meghalok és kezdhetem újra az elsőtől. Pedig hajnal 2-kor szoktam játszani, úgyhogy biztos nem a csúcsforgalom a bibi.
én is a 8.-nál nem vagyok elég gyors,így máshová lövöm el a golyókat
Viki
én már a 7 szinten elvérzek
És a Bubbly's Bubbles-t végig tudjátok csinálni? A golyós lövőset. Én a 8. szinten vérzek el mindig.

psy
sajna néha nálam is szagatott, úgy elég nehéz játszani, pedig nem is laptop

hehe én a halassan mindig szenvedek, mert egyrészt laptopon baromi nehéz, másrészt meg vmiért szaggat nálam (a többi játék is néha) és így tuti nekimegyek a falnak
Más: a packbarre-t próbálta valaki linuxon? 64 bites windowson tuti nem megy, de a linuxban még reménykedem.
Viki!
Én azt hiszem olyan 16 halig tudok eljutni. Akkor már annyira keskeny a járat, hogy mindig eltalál az a tüske

Régebben jobb volt a játék, akkor mindig végig tudtam vinni!
psy
igen

Nobika: van PP-d? Azt csak azzal lehet.
magnes: óóó anyám, hány halat kell már ott összeszedni? Én max. 10 halat tudok.
köszi.
Engem nem is enged játszani a kötényért.... nem tudom miért...
Viki!
Ha jól emlékszem 16 pályásra hosszabbították meg

Hány szintes lett a Fish train? Mióta meghosszabbították, soha nem tudom végigjátszani, elbénázom kb. a 10. halnál.
Másik: nyert már itt valaki kötényt?
psy: a jackpot mindig ki van írva a játéknál hogy mennyi Bubz, ezt nyerheted meg.
Ha végigviszed a játékot, akkor természetesen kezdődik az egész elölről az 1. pályától, de az utolsó pálya teljesítése után mindig kapsz 0.10 bubzot, tehát érdemes végigjátszani a játékokat. A Takánál van csak az szerintem, hogy mivel 5 szint van, a végén is csak 0,05 bubzot kapsz pluszba.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások