energizer akció
http://www.edigital.hu/pages.php?pageid=236
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 184 / 226 oldal |
Ma, holnap és szombaton Heineken hoszteszek találhatók pl. a CAMPONA TESCO-ban. 6 üveg illetve doboz sör vásárlása esetén sorsjegyet lehet húzni. A nyeremények : Bajnokok Ligája sporttáska, Bajnokok Ligája sörnyitós mobiltartó ( vastag nyakba akasztó ), Bajnokok Ligája mágneses sörnyító ( fém sörnyitó hátán mágnessel, így hűtőmágnes )
Köszi 

A fóti Corában láttam.
Zsebesbaba, hol ? A harmadik Klimt és nekem pont az hiányzik még.
A Jacobs Krönung kávé akciós csomagolásban kapható: 2*250g kávé, mellé festményes bögre. 3 fajta van Monet, Van Gogh, a 3 -at nem tudom. De gyönyörű.

Coop: 2x2l fanta narancshoz szupi fantás poharat adnak .
De: nem minden coop-ban van ez az akció, csak ahol a terméknél ki van írva.
De: nem minden coop-ban van ez az akció, csak ahol a terméknél ki van írva.
tégla Ramahoz 4 tojásdíszítő fólia van csommolva, én Coopban láttam.
Spar-szuper szombat-30%
Összes méz, összes Vileda termék
Összes méz, összes Vileda termék
Rossmannban 3 maybelline pure termék vásárlása esetén táska az ajándék
A keleti pu postán láttam ma, ott kötött biztosításhoz lehet választani postás ajándékokat, némelyik egész aranyos, kis kirakó pl, más infóm sajna nincs
http://www.szabadsagszerelemafilm.hu/page.php?l=hu
Új tictac óriásdoboz van a tictatutin!
egyetlen*
Akkor hajrá! Vegyél sok-sok Toto tojást húsvétra!
Én is azt csinálom! Ma vettem,nálunk most 85ft,ez is jó a 109ft-hoz képest!
Akkor hajrá! Vegyél sok-sok Toto tojást húsvétra!
Én is azt csinálom! Ma vettem,nálunk most 85ft,ez is jó a 109ft-hoz képest!

A múlt héten még 105 Ft.-ért vettem a Match-ban a Toto-tojást. Március 28. és április 7. között csak 79 Ft.! 

Vásárolj 10 000 Ft felett a Tesco áruházakban és Tesco benzinkupont kapsz!
A benzinkupon akció április 7-ig tart,
a kupon április 11-ig váltható be a Tesco benzinkutaknál.
A benzinkupon akció április 7-ig tart,
a kupon április 11-ig váltható be a Tesco benzinkutaknál.
Igen. zoknitól a kabátig.
az Influx az ruházati márka?
Hétfőtől az első 500 vásárló aki Cora áruházban Influx terméket vásárol a katalógus kínálatából és a blokkot bemutatja az info pultnál, törölközőt kap.
bogicab Hozzászólás - 2007. március 30. :: 14:28
Rossmann: ápr2-től minden üzletben az első 10 vásárló, aki Celine Dion parfümöt vesz: garantált ajándék Celine Dion táska. Az első 100 blokkot visszaküldő pedig Anne Geddes és Celine Dion: Miracle könyvet kap
Rossmann: ápr2-től minden üzletben az első 10 vásárló, aki Celine Dion parfümöt vesz: garantált ajándék Celine Dion táska. Az első 100 blokkot visszaküldő pedig Anne Geddes és Celine Dion: Miracle könyvet kap