Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 184 / 2049 oldal |
Tic Tac szerintem már jó (telefonon néztem, nekem betöltött az oldal).
A Ferreró Rozsé és az órás játék (tiktak) oldala már majdnem működik...
Egy pillanatra feldobja a főoldalt majd eltűnik...
Egy pillanatra feldobja a főoldalt majd eltűnik...
Kösz! Honnan tudod?
10-kor kezdődik.
Bealudt a TicTac Egyebbkent meg mi rosszagufrancinak kell hetekkel korabban falrakni amirol semmilyen erdemi info sincs?
A nyomtatott magazinok rejtvényeivel is javarészt apróságokat lehet nyerni. Ötezres utik, meg hasonló értékű tárgynyeremények.
Meg a mostani teás játék se semmi. Napi nyeremény három doboz tea. 😅 És mindjárt jön, hogy a fődíj szuper. Na de akkor is...
Lassan többé kerül egyetlen pályázat, mint a legkisebb nyeremény, amit nyerni lehet az adott játékkal. 😄
Meg a mostani teás játék se semmi. Napi nyeremény három doboz tea. 😅 És mindjárt jön, hogy a fődíj szuper. Na de akkor is...
Lassan többé kerül egyetlen pályázat, mint a legkisebb nyeremény, amit nyerni lehet az adott játékkal. 😄
Hol van a Burn Fiat X Sport nyertese?
A Szimpatika után a Magyarország, szeretlek! játékban is vicc kategóriába tartozó nyeremény van mostanában...
De most látom, hogy a Bőrn is alább adta...
De most látom, hogy a Bőrn is alább adta...
Ebben bízom én is.
Hátha nyersz vele!
Coop- Milka alpesi tejcsoki sárga cimkével 2 helyen is ( Milka állvány, csokis polc) kiírva 359-ért. Oké, adok egy esélyt...erre otthon látom, hogy 469-et számoltak. Szép...
sada!
Igen, a BL55-ös.
Férjemnek mondtam, hozzon kettőt. Álmomban nem gondoltam, hogy ennyibe kerül. Ha én megyek, akkor meg sem veszem Nálunk az Ecofamilyben 180ft, a Coopban 220ft. Igaz ott nincsen játék, de most már ott tartok, hogy nem mindenáron veszem meg az adott termékeket.
Igen, a BL55-ös.
Férjemnek mondtam, hozzon kettőt. Álmomban nem gondoltam, hogy ennyibe kerül. Ha én megyek, akkor meg sem veszem Nálunk az Ecofamilyben 180ft, a Coopban 220ft. Igaz ott nincsen játék, de most már ott tartok, hogy nem mindenáron veszem meg az adott termékeket.
babar
A BL 55-ös?
Az a Tescoban is, Auchanban is, Primában is 285 Ft/kg.
Persze van 5-6száz forintos liszt is, de nem a BL55-ös.
A BL 55-ös?
Az a Tescoban is, Auchanban is, Primában is 285 Ft/kg.
Persze van 5-6száz forintos liszt is, de nem a BL55-ös.
Tesco -Brillmasternek akartam adni itt Pesten is egy esélyt.
Koppány utcai áruházban SINCS ilyen termék.
Koppány utcai áruházban SINCS ilyen termék.
...és akkor most tudjuk a wilkinsonnál, hogy nyertünk, és majd kb. szintén 1,5 hónap múlva kiderül mit is.
" alt="
">
" alt="
">Pár napja a tescoban a dove stift 1800ft,
" alt="
"> láttam már 1300ért is vhol, aztán levitték 800ra... ooops wc papír az előző játéknál néztem 1600, vhol 1000. Ezek aztán árrések.
" alt="
"> láttam már 1300ért is vhol, aztán levitték 800ra... ooops wc papír az előző játéknál néztem 1600, vhol 1000. Ezek aztán árrések.Nálunk a CBA-ban a Gyermelyi 1kg-os liszt 469ft. Ez volt az első meg az utolsó vásárlásom itt, amit a játék miatt vettem. 🙄😡
Óóó, nem mindegy.
Mostanában csak max a játékosokkal tartatják be a jsz-t.
Sorolhatnám….hol nincs még név, és kellene a jsz-szerint.
Mostanában csak max a játékosokkal tartatják be a jsz-t.
Sorolhatnám….hol nincs még név, és kellene a jsz-szerint.
Burn - A játék főoldala 12x100ezer nyereményt ír, a játékszabály 12x10ezret. Nem mindegy, melyik!
Penny - Salty: ez komoly?