goldwoman Hozzászólás - 2007. március 15. :: 16:12
én szintén szívesen társulok a barátnős játékba!
Nicika Hozzászólás - 2007. március 15. :: 16:09
Barátnős játékba engem is bárki bevonhat! Szivesen társulok!
évike69 Hozzászólás - 2007. március 15. :: 15:40
délink irtam emailt.
Nicika Hozzászólás - 2007. március 15. :: 15:38
délink! Én szivesen társulok! Küldesz meghívót?
délink Hozzászólás - 2007. március 15. :: 15:34
A Nestlé barátnős játékba társakat keresek. Danubius Hotel utalvány vagy ruhanyeremény érdekel. Köszi előre is!
én is küldtem nestlés meghívókat,de még egyről sem kaptam vissza igazolást,ezek szerint hiába kérik nem fogadják el?
vagy mi lehet,ilyen sokára küldik?
na mindegy.
Kiküldtem jó sok meghívót!

Ha valaki küldene akkor a megadott email címre is küldhet(csak kérlek az e betűt a mail cím végéről ne hagyjátok le, mert akkor nem kapom meg

illetve a chiara23@citromail.hu ra is küldhetitek. Köszi!
Kata82!
Szerintem most nem nagyon van nivea meghívó mert legutóbb senki nem kapott
Sziasztok!
Nivea hűségprogramhoz tud vki meghívót küldeni?
Kata
Sziasztok.
Mar eleg regota probalok IWIW-es meghivot szerezni, de sajnos nem sikerult ezidaig. Ha valakinek van egy felesleges meghivoja, kuldje el nekem.
Koszonom. Dajka Bela dajka.bela@freemail.hu
Szia Marty04
Nekem kellene az iwiw meghivo, ha meg megvan.
Koszi. Dajka Bela dajka.bela@freemail.hu
Nekem is 3 visszajött és egyre azt írta nem valós a cím

Nekem is 3 visszajött és egyre azt írta nem valós a cím

Sziasztok! Küldtem nestlé meghívókat akinek a nevét itt láttam hogy játszani szeretne. Én is örülök ha kapok

Most néztem a leveleimet és a nestlé az én címemre küldte el 4 általam regisztrált ember levelét, hogy csatlakozzon. Ezeket tovább küldtem a címzettnek, remélem megkapjátok.
Küldtem nestlé megívókat, akit láttam hogy kért.
Szisztok! Én is szívesen fogadok nestlé meghívót
Ide is jöhet Nestlé meghívó!
Nekem is küldettek Nestlés meghívót.
Én most mikor rájöttem, hogy is van, megkaptam nem sokra rá a visszaigaolásokat is.
Jaj és nekem is küldhettek meghívót!
fozo.gabi!
én már regiztem elég sok csapatot, de a visszaigazoló mailek keringenek vhol, mert idáig nem nagyon jöttek.

de szerintem másnak sem
Na már megoldódott! A c2ön nem tettem láthatóvá a biztonsági elemeket, de utána már láttam...
Ezzel a nestlé játékkal kapcsolatban a kérdésem az lenne, hogy ha már regisztáltam mondjuk 3 csapatot felküldtem, de ma is jöttek meghivók, minden meghívónál menjek fel és új csapatot küldjek fel ahhoz, hogy aki a meghívót küldte, megkapja az emailt, hogy igen én regisztráltam az ő csapatába... hogy is van ez?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások