Alapjában jó játék ez:
- sok a nyeremény: minden percben egy,
- ráadásul egész használható nyeremény, DE...
kár volt a percenként gyorsaságit belekavarni.
Így a szerencse szerepe nagyon lecsökkent, pedig a nyereményjáték arról (is) szól.
A mai akcióval ezt akarták, gondolom, kijavítani, de menetközben javítgatni nem ferr.
Bocsi, mit értetek az alatt, hogy "ugrál az óra"?
Most kezdtem el olvasgatni ezt a topikot, eddig nem játszottam, de akkor most már nem is érdemes?
Aki nyert, annak épp ezért nagy gratula!
Épp ezt akartam írni, hogy 10 percig néztem és mindig 8 mp-nél vitték el a nyereményt. Nem ugrált.
két legyet ütnek egy csapásra, de legalább minket is hagynának nyerni tovább-most egy darabig nem ugrált az óra, de azért nyerni nem tudtam
krysztasz
meg tud szabadulni az elfekvő készleteitől ez az üzlet benne a Fundangónak, ráadásul a csoki is fogy-az elgondolás nem rossz
olvasgatlak benneteket, eddig egy kódot küldtem, nem is nyertem. Várok még egy darabig, hátha csökken a kedv és kevesebben küldenek. De nekem akkor is zavaros ez az egész. Egy valaki néhány ezrest "befizetve" akár 50-60 000 ftért is bevásárolhat. Hol itt az üzlet a fundangonak? Szétnéztem én is Miskolcon, vannak jó cuccok tényleg. A cipők tényleg húzúsak, mind 5 számjegyű, 20 000 fölött. Vagy tényleg kapnak egy jó adag reklámot és a sportos vásárló inkább ott vásárol, mint az adidasban? (Nála térjünk el a csokis nyereménytől.)
Ha esélyegyenlőség lenne, nem lennének gazdagok szegények csak egy fajta. Ha mindenki gazdag lenne ki dolgozna. Ha mindenki szegény lenne hol dolgoznánk. Szerintem egyszerűbb lenne egy olyan játékot kitalálni mint 2004-ben. X db kód egyenlő egy póló, vagy nadrág, vagy akármi. Ha pedig a csokoispapírban amely akciós nincs kód, akkor az átb***-ás, reklamálni kell szerintem. Én Carta Dorral jártam így 2004 v. 2005-ben, és kicserélték. Postán kellett beküldeni.
így van, ha kitaláltak egy játékszabályt, tartsák magukat ahhoz, ez egy nagyon szimpatikus játék volt a mai napig.
Igen előfordulhat, hogy nem érdeklik őket a következmények. De esetleg némi bűntetés javít a hozzáállásukon. A következő játéknál. Ezért mindig kell szólni. Előbb a cégnek aztán az illetékes hatóságnak.
Erről egy sztori. Danone játék. Vettem cseresznyés joghurtot nem látszott a kód volt rajta. Felhívtam az infóvonalat éppen hogy nem küldtek el a jó anyámba. A pasi azt mondta, hogy mit képzelek én, hogy 59 ft-os joghurtot kicserélnek? Vegyek másikat. Írtam a SZF - nek. Ők továbbították a Danonenak. Danoneék jelentkeztek nálam és öszíntén mondom becsületesen kárpótoltak az elvesztett két kódért.
A lényeg: sosem szabad hagyni, hogy azt csináljanak amihez kedvük van.
szerintem is egyoldalú módósításnak minősül
Nem közjegyzőnek hanem leadják a Szerencsejáték felügyeletnél ezért nem lehet utólag variálni vele. De persze elég sok cég megteszi. Van amelyik megszívja mert ha velem kicseszik tuti nem hagyom...de van amikor megússzák mert senki nem reklamál.
Szerintem mindent megtehetnek. A Tchibo is változtatott utólag. Hiába telózunk nem fogja őket érdekelni, akár fel is jelenthetjük őket akkor sem.
Ráadásul nekem
1., A Balaton nem is ízlik annyira
2., jobban tetszik a nyerő percek nyereménye
Nem úgy van hogy a hivatalos játékszabályzatot átadják közjegyzőnek és azt a játék kezdete után már nem lehet módosítani?

Persze, lehet enni balatont. De kétlem, hogy az nagyobb esélyegyenlőséggel kecsegtet.

Na végül is mindegy. Engem nem érdekel. Annyit nem ér az egész hogy még telefonálgassak is. Inkább eszünk Balaton szeletet.

Én csak próbáltam az ő szemszögükből nézni a dolgot. Gondolj bele pl. egy mobilos helyzetébe, aki csak betéved a boltba és hazafelé elrágcsálgatja a csokit majd meglátja hogy nyerni is lehet vele és hirtelen felindulásból be is küldi. Internet nincs neki pl. Mekkora esélye van hogy nyer is? A régi módszerrel semmi. Hibáztak, rájöttek, variáltak. - gondolom én. Na aztán lehet hogy holnap mást mondanak.
nem tudom melyik jobb a cégeknek,hogy elégedett vásárlóként sok-sok csokit veszek vagy elégedetlenként nem vásárolom az ő csokijukat ,rossz tapasztalataimat mással is megosztom,ez által másra is hatok,akik lehet,hogy szintén nem vesznek annyi csokit és végül még a fogyasztóvédelemnél is lehet őket negatív reklámként jelenteni
Akkor már telefonálunk egy jó páran!!!!
hajrááááááááááááá
Minya: szívemből szóltál.

Szerintem, ha egy cég szervez egy nyereményjátékot, akkor gondolkodjon előre és ne utólag próbáljon variálni. Viselje a következményét annak amit elszúrt. Másrészt meg nyerjen mindenki mindennel annyit amennyire lehetősége, szerencséje és tudása van. Én nem tartom harácsolásnak azt, ha valaki időt, energiát és pénzt nem sajnálva sokat játszik és sokat nyer.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások