telko
Ha vki gyakran nyer, akkor az sokat is tesz érte, alkalmanként nem 2-3, hanem akár (több) tucat/száz pályázattal is megkínálja a szerencsét.
Ehhez elsősorban akarat és kitartás kell, jó taktika és és csak másodsorban némi forgótőke, ami mindig többszörösen megtérül.
Bki játszhat nagyban, csak irigykedés helyett keményen kell dolgoznia a nyereményekért.
Ha nyerni, örülni a (minél több) nyereménynek betegség, akkor én szívesen elkapom ezt a korságot!
De a játékban az a legszebb, hogy gyakran a főnyereményt olyan viszi el, aki csak 1-2
telko
Tudod vannak szerencsés emberek:ki ebben nyer,ki abban

...az irigység is egyfajta betegség,nem?
Én is szeretem az olyan játékokat,ahol sokat lehet nyerni,de nem írom le,mit,hol és mennyit nyertem,pedig hosszú listám lenne.......de sok az irigy ember

és nyugi nem vagyok beteg!
Persze örülök ha nyerek,főleg ha minél többet nyerek. Azokkal a játékokkal játszom inkább,amivel nagyobb az esély a nyerésre és igenis sokat lehet vele nyerni.Egyáltalán nem vagyok telhetetlen,de ha esély van,miért ne játszanék.Nekem is volt már 1 játékban több mint 30 nyereményem

na és????
Tudod sok ember keresetkiegészítés miatt is játszik.
Ugyhogy telko ne irigykedj,játsz te is!!!

a leg jobb a dologban, hogy valaki még elégedetlen is több mint 30 nyereményével.... azért ez már gáz, szerintem már beteg...
Ezt nem azért írtam, mert sajnálom tőle, de befoghatná a száját és örülheten...
Milka póló sehol, Pick csomag sehol, Visa csomag sehol, Marlboro gyújtó sehol...
Nem tudom ki ezekért a felelős, futárszolgálat, vagy posta, vagy szervező, de már kezd kinyílni a bicska a zsebemben. :/
Köszi aki reagált nekem a Rama-s könyvre. Sajnos én még ma sem kaptam meg, a postásunk a héten sztrájkol. A Hotspring pólót sem kaptam meg. Fundy csomagomat is megette.

Tesco Nestlé nyerteslista még mindig nincs és a HG sem generált még nyerteseket.

Várszegi Viki!
A Rama süteményes könyv nekem is ma érkezett meg.Én is november
1-jén adtam fel.Karácsonyi sütemény az idén nem készül belőle,de süt-
hetünk farsangra pl.Forgácsfánkot.
Basszus, ezen az alkudjunk.hu-n annyi elírás van. Kárász Nelli és Takaró Sanyi helyett Kovács Nelli és Takaró Sanyi. Meg szerintük a Skandináv félsziget a legnagyobb európai félsziget. Meg még van pár,,,
A mailbox még mindig nem éledt fel.
"Tisztelt Felhasználóink!
Szolgáltatásunk jelenleg technikai okok miatt szünetel.
A szolgáltatás újraindulásának várható időpontja: 2005. december 23. péntek 18:00 óra. "
...és ma már 25.-e van
Mail Hungary Kft
viki
a ráma eddig mindig január közepe után postázta a könyvet a tavalyi és előtti játékoknál is én nem is várrtam előbb de persze jó lett volna karácsony előtt.
egyébként volt mikor nekem márciusban sem kaptam meg reklamáltam erre egy helyett jött 2db
Azért elvártam volna hogy a Rama még karácsony előtt postázza a süteményes könyveket, főleg mert november 1-jén adtam fel. Kari után már nem fogok belőle sütni.
flori
Most már tudsz írni. Köszi
csak annyit mondok: PICK HŰSÉGPROGRAM...
megírom priviben, ha írsz címet.
flori
Mi a baj velük? Épp most rendeltem tőlük könyvet...
Futárok egyike ma tényleg meglepett, az elmúlt fél év tekintetében minden nyereményünket felsorolta amit ő hozott. Szép dolog a bizalom, de én csak remélni tudom, hogy semmilyen más indoka nem volt eme közlékenységnek csak a szimpátia... hisz jól tudjuk, sok nyeremény elkallódik és meg sem tudjuk hogy miről maradtunk le. Tisztelet a kivételnek.

Nem láttam,postaládába dobtam be.De ma mondta a postás,hogy bocs,nem vette észre csak mikor már rányota egyre.de az érdekes,hogy ketten is írták,hogy le volt pecsételve.
Smile
Miért nem szoltál mikor bélyegezte biztos forrásból tudom hogy nem szabadott volna neki
Diszkontkönyvesbolt webáruház.
Kerüljétek, nem korrekt.
Sajnos.
Ma volt pár negatív tapasztalatom:az összes fényképes személyes bélyegemre középpen rányomták a pecsétet.Nem értem mért nem lehetett a másik felét pecsételni?
Barátnőmnek én küldtem el neten a 40 dréher kupakját,meg is jött 0 6 visszajelzés,de csak 3 pohár.Megérdeklődtem,válaszoltak,hogy igen 6-ot nyert,utánanéznek a postánál.Erre ma jön a mail,hogy csak 3-at nyert,de a szolgáltató biztosan duplán küldte az sms-eket vagy rosszak voltak a kódok.Tiszta hülyének néznek,tudom,hogy elküldtem a 40 kódot és ha elírtam volna,pőirossal visszajelezte volna a hibát.Én érzem magam kellemetlenül a dréher hibájáért. Ráadásul ma még meg is lepődtem,egy fax a postáról 320 ft.Kicsit magas árnak találom.
nekünk sem adták ide a bort hiába küldtünk el minden papirt amit kértek
ezekszerint nekik csak a budapestiek léteznek a vidék számitásba se jöhet
na nem baj a somogyi pincészet borai vidéken leirva
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások