Babse: elolvastam amit belinkeltél, így már csak az a kérdés maradt, mi a jackpot és mit történik, ha egy játékot végigviszek

A sorból kiesés az véletlenszerű? Ja meg még egy kérdés, a fizetős sorsjegyekkel mennyire érdemes játszani? 2 regem van, az egyikkel játszom velük, a másikkal nem és a biztosra megyek, de pontszámra nincs köztük sok különbség
Ha játékot végigvisz az ember, olyankor mivan? Új pályák, esetleg valami nyeremény is, vagy kezdődik az elejéről?
Ja és szoktam látni, hogy van valami jackpot dolog, de ahhoz még sosem volt szerencsém

itt egy kis plussz az előbb ajánlott maxpack szerzős oldalról:
http://www.packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee&
p=gifts
Hátt
A sorbanállás: beállsz egy ajándékra, ártól függ, hogy naponta mennyit adnak. A 6,90-esekből napi 10-et szoktak az első 10-nek, én most órára várok,ami asszem 19,90, és ebből 2 naponta adnak egyet. Annyival haladok előre, amennyi ember aznap ajándékot kap, illetve van aki kiesik. Ezt a sorban állást ugyanis minden nap csekkolni kell.
A vitrinben pedig sorsolnak. Ugyanígy naponta 10-et v 2 naponta 1-et...
csak itt mindenkinek egy esélye van.
Remélem semmit nem hagytam ki.
heló!
Valaki elmondaná, mi a különbség a vitrinezés, sorbanállás meg a többi ajándékhoz jutás között? Melyik a leggyorsabb?
Megane!
Simán mehet a dolog
bankártyaszámot akartam írni....
Bublesz!
Itt is tuti a dolog:
http://www.packbarre.extra.hu/
Utalással megy.
Bublesz,
itt már többen is vásároltak PP-t a fórumról, ha jól emlékszem Annalotti, Nicika (én személy szerint nem):
http://prizee.zsebpenz.com/ppszerzes.htm
Postai utalvánnyal és banki befizetéssel is vásárolható, így nem kell kiadnod a bankszámlaszámod.
Sorbanállok egy esernyőért Prizeen, de nehézkesen halad a dolog, és már összegyűlt még egy ernyőre való bubzom. Lehet olyat, hogy sorbanállás mellett megpróbálom megszerezni a vitrinből is? Nem fog kidobni a sorból?
Én szeretnék venni prizee pass kodokat,de sajnos nem tudom hogy lehetne venni...
mert ban kártya számom nem igazán merem megadni sehol...
Tud segiteni vki ebben?
megkoszonom!!!
VárszegiViki! Írtam neked mailt a prizee kulcstartóval kapcsolatban! Nézd meg!!!
arzena: 2 hét alatt nem hiszem. Nem minden nap jön össze ennyi bubz, de ha teszel be max packot akkor még több is. Ha összejön a plüss ára, akkor azt még meg is kell szerezni, nyerni vagy sorbanállással vagy vitrinezéssel ami akár újabb hetekbe is telhet. Akkor várhatod a postást, kb. 2 hét mire ideér ha le nem nyúlják.
Március végére lesz plüssöd.

jujj,tényleg

, inkább 20hét

...mondjuk már jojózik a szemem a gép előtt a különféle játékoktól.
arzena: nem

számold újra!
törpi:
én most játszottam végig vele mindent, amit tudtam, igaz én csak ma regiztem, így az első napot 0,21 bbs-zal zártam...asszem így ha naponta játszhatok, kb 2 hét alatt lesz plüssöm.
"nagyöregek" jól gondolom?

nektek működik a Prizee? nekem egész nap rendetlenkedik,most meg semmi

délelőtt meg tudtam csinálni a 8.-ik pályát egy év alatt előszőr,erre kilétetett,tehát gondolom holnap kezdhetem az első pályáról és persze a Bubz-okat sem kaptam meg

Böbe: köszi szépen. Csak nem akarom a pontjaimat veszni hagyni. Egy pp-t szerzek akkor. Több nem nagyon kell, mert a prizeen is már mindent megnyertem ami érdekelt és még így is rengeteg bubzom van.

VárszegiViki:
Nekem jelenleg ez a leggyorsabb Pack+ szerző helyem, mióta a find-jeux-on változtattak a szabályokon. Én csak a középső és a jobb szélső játékokat játszom és kevesebb mint 2 hónap alatt összejön a kód.
Most lehet vásárolni a G2space-n Pack+-t (most vettem).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások