Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 185 / 226 oldal |
4 db Pepsi colához péntektől egy db pohár ajándék a Tescoban
Azt hiszem, ide illik leginkább:
Vegyen részt a Purina ONE 30 napos Sikerprogramjában!
Küldje vissza legalább 3 kg Purina One vonalkódját a hozzá tartozó blokkal együtt, megjelölve postacímét és garantáltan Öné lesz egy szép és praktikus eledeltartó díszdoboz.
Beküldési cím: "30 napos Sikerprogram" 1461 Budapest, Pf. 44.
Beküldési határidő: 2007.07.31.
Vegyen részt a Purina ONE 30 napos Sikerprogramjában!
Küldje vissza legalább 3 kg Purina One vonalkódját a hozzá tartozó blokkal együtt, megjelölve postacímét és garantáltan Öné lesz egy szép és praktikus eledeltartó díszdoboz.
Beküldési cím: "30 napos Sikerprogram" 1461 Budapest, Pf. 44.
Beküldési határidő: 2007.07.31.
Intersparban pampers jumbo pelus 3179,ha 2 csomit veszel. Csütörtöktől lesz akciós.
sada
igen, csak hálózaton belül érvényes a 200 sms. Be lehet állíttatni ügyfélszolgálaton is, vagy telefonon az ingyenes hívószámon.
igen, csak hálózaton belül érvényes a 200 sms. Be lehet állíttatni ügyfélszolgálaton is, vagy telefonon az ingyenes hívószámon.
Ma a Camponai Tescoban 10000Ft felett vásároltunk, és kaptunk egy kupont, ha jövő hétvégén 6000Ft felett vásárolunk -1000Ft árengedményt kapunk. Nem tudom, hogy mennyiért kellett ma vásárolni, lehet, hogy elég lett volna 6000Ft-ért. A kupon csak a Camponai Tescoban érvényes, de nem tudom, hogy máshol is van-e hasonló akció.
info: 1430
Lehet, hogy csak hálózaton belül?
Lehet, hogy csak hálózaton belül?
A T‑Mobile új SMS 200 csomag díja most 1200 Ft – havidíjas előfizetőknek egy hónapra, Dominósoknak pedig 30 napra.
Az akciós ajánlat 2007. március 1-jétől 2007. május 31-éig érvényes.
A csomag megrendeléséhez küldd a +sms200 kódot a 1430-as számra!
Az akciós ajánlat 2007. március 1-jétől 2007. május 31-éig érvényes.
A csomag megrendeléséhez küldd a +sms200 kódot a 1430-as számra!
mel6:köszi 

Intersparban Jacobs bögrék. Rohanásban láttam, szerintem a festményesek.
Március 30-tól pedig indul a pall mall promo t öbbet még én sem tudok
Jövő héten stresszmérés és danone kostóltatás azt hiszem az Interspárban
törpi
Tescoban vannak pedigreesek.Kutyakaját osztogatnak.
Tescoban vannak pedigreesek.Kutyakaját osztogatnak.
A Matcba a tchibó kávéval psx 2-őt lehet nyerni.Ha már volt,bocsi.
Interspárban legalábbis Tatabányán meg az újfajta Jacobs instant üveges kávéhoz adnak tök jó bögrét.Árat ne kérdezzetek,nem vettem!
Ma a szegedi tescoban pöttyös akcio volt: ha veszel ket turo desszertet /az uj, raffaellos dobozhoz hasonlo, mellesleg alig van benne - 9 db, és 570ft/, lehet választani egy golyot, s aszerint, hogy mi van abban, pöttyös nyakbaakasztot, kemeny fedeles spiralfuzetet vagy egy törölközöt lehet kapni, ami egy vaszonszatyorban van. /a hostes legalábbis igy mondta/
Holnap is itt lesznek!
Holnap is itt lesznek!
Köszi
Vitamix sim-hez.
Vitamax feltöltő kártyához? Vagy sim kártyához? Elnézést, hogy ide, de itt van róla szó...(1000 sms)
Aki márc. 1. és júl. 31. között OTP bankautomatánál fizeti be vodafone-s tel. számláját, 250 Ft kedvezményt kap.
Max 250 Ft/ hó és max. 4*250 Ft/akció)
Max 250 Ft/ hó és max. 4*250 Ft/akció)
Minden márciusban vásárolt VitaMax kártyához 1000 db ingyen sms-t adnak, ami jún. 30-ig használható fel.