Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 185 / 2049 oldal |
A belinkelt kép alapján október 10-én kezdődik a Ferrero játék
Nem azokra a képekre gondolok, azok már a játék elején is fönn voltak.
Azokra a beküldött képek közé elszórt profinak látszó fotókra, amik a játék lezárta után nem voltak, még egy hete sem.
Láttam már ilyet, annak idején a KellaQ10 trükközött így.
üdv
Azokra a beküldött képek közé elszórt profinak látszó fotókra, amik a játék lezárta után nem voltak, még egy hete sem.
Láttam már ilyet, annak idején a KellaQ10 trükközött így.
üdv
Q=a
" alt="
">
" alt="
">Az q promóciós rész
A Wilkinsonról: a múltkor írtam, hogy kevesebb beküldő van, mint 250 nyeremény.
Hát, nem tudom, mi lesz, mert profi képeket beraktak a pályázatok közé, így jóval több lett.
De azokon a képeken nagyon látszik, hogy beállított modellek. Majd meglátjuk!?
Hát, nem tudom, mi lesz, mert profi képeket beraktak a pályázatok közé, így jóval több lett.
De azokon a képeken nagyon látszik, hogy beállított modellek. Majd meglátjuk!?
mit akarnak honnan?
" alt="
">
még egyszer
A népszámlálás adataiból sok minden kikövetkeztethető, ami a területfejlesztésre, az önkormányzatok stratégiájára vonatkozik, és ezáltal értékelni lehet az elmúlt tíz évet, valamint segít a tervezésben is.
és 2008 as uniós rendelet, de hát ... mindegy...
" alt="
">
még egyszer
A népszámlálás adataiból sok minden kikövetkeztethető, ami a területfejlesztésre, az önkormányzatok stratégiájára vonatkozik, és ezáltal értékelni lehet az elmúlt tíz évet, valamint segít a tervezésben is.
és 2008 as uniós rendelet, de hát ... mindegy...
Ok, Ok! De arról van szó,hogy nem működik de legalábbis akadozik egy kormányzato oldal mert egy rekás idióta kezeli Durva lennék-nem! Az Erzsébet utalványnál a hizzájárulási nyilatkozatott lekellett fényképezn beszkennelni ráadásul egy normál telefonnal készített fényképet sem fogadott el ,kiírta h sok tárhelyet foglal!!! Nem profi fotós több milliós gépével készített. Tömöríteni kellett A Viber tömörít. D e hogyan tudta ezt megoldani egy egyszerű de nagyszerű falusi ember akinek nem volt informatikai segítsége de egyszer az életben szeretett volna nyaralni "kedvezménnyel ,egy ledolgozott élet és TB befizetése után. Ilyen körülmények után odabigyesztettékh a formai hibák miatt sikertelen pályázatokról nem küldenek értesítést de sikertelennek minősülnek Ezt tessenek egy kicsit kóstolgatni! Nekünk sikeres volt felhívtam Őket h miből lehet választani. Még nem indult el h milyen üdülökbe lehet menni de minden sikeres pályázót az email címen értesítenek és abban ott lesz a pdf a választható helyekke. Mondtak kb 2 hónapos idővallumot-előtte kb 3 héttel csak úgy kíváncsiságból felmentem az oldalra Ön a 147. ne kapcsolja ki a számítógépét mert a program akkor visszasorolja HOPPÁCSKA!!!! A legjobb helyek már régen levoltak foglalva.Most meg szerencsétlenkednek a népszámlálással na meg a sötét felderítéssel,hogy hány bőrt lehet még lenyúzni a polgárokról. De legalább ne kontárok kezelnék a szervert!
Mondjuk én megértem 🐕 kutya nem kíváncsi rám de másokra sem? 😜
(Engem 13 éves koromban számoltak meg utoljára, akkor apa volt 34 utána minket otthon nem kerestek, itt 2004 óta lakom itt sem kerestek, a szomszédok szóltak volna, egyébként őket sem keresték beszéltünk volna róla, kollégáim sem említették amíg itthon nem voltam, és ott voltam őket számolták volna.)
jojo: meg úgy hallom van olyan rublika amit nem kell kitölteni. Hagyd üresen, meg írd oda mindent "családi összefogással" szereztél, 😁 gondolom ez még valós is.
Nem úgy számolnak meg minket, mint a sorban haladó libákat, hanem rengeteg adatból sokféle felmérést készítenek.
Ezeket az adatokat nem tárolják el személyhez kötötten.
Innen tudják mennyi lakás, lakóház van az országban, mennyi lakott v. lakatlan, hányan élnek együtt, milyen az ország lakóinak az iskolai végzettsége, a nyelvtudása, vallási-, nemzetiségi összetétele, stb.
Nagyon fontos adatokhoz jutnak az egész nemzetre vonatkozóan.
Ezeket az adatokat nem tárolják el személyhez kötötten.
Innen tudják mennyi lakás, lakóház van az országban, mennyi lakott v. lakatlan, hányan élnek együtt, milyen az ország lakóinak az iskolai végzettsége, a nyelvtudása, vallási-, nemzetiségi összetétele, stb.
Nagyon fontos adatokhoz jutnak az egész nemzetre vonatkozóan.
jojó ez a 16. az elmúlt 15 alkalommal és most is
Október 1-jén 0 órakor elindult a nép- és lakásszámlálás, a KSH által tízévente lebonyolított legnagyobb statisztikai adatgyűjtés. Az egész országban egyidőben, azonos tartalommal és egységes módszertani alapon végrehajtott adatfelvétel kiterjed minden lakásra és személyre. A népszámlálás révén pontos és részletes képet kaphatunk hazánk népességének nagyságáról, demográfiai jellemzőiről, egészségi állapotáról, iskolázottságáról, foglalkoztatottságáról, nemzetiségi és vallási összetételéről, élet- és lakáskörülményeiről.
Az idei lesz az utolsó “hagyományos” népszámlálás, amelyen még a lakosság aktív együttműködésére van szükség – írja az MTI -, a következőhöz már állami adatbázisokat használnak fel.
10 éve részt vettem rajta és biztosíthatlak , semmi esetben se csatolják nevedhez amit be írsz , mert azokat csak statisztikai célból kezelik- személyes adataiddal össze nem kapcsolhatóan.
A történelem során minden fejlett államszervezet igyekezett információt gyűjteni a saját erejéről és a teherviselő képességéről. Magyarországon az első, egész országra kiterjedő népszámlálást II. József rendelte el 1784-ben. A népszámlálás minden lélekre kiterjedt, a közigazgatás és a katonaság együttesen végezte, a hadra fogható férfi lakosság számának felmérése volt a népszámlálás egyik célja.
A nemzeti, az európai uniós és a nemzetközi intézményeknek egyaránt szükségük van megbízható információkra a népesség és a lakások számáról, összetételéről. 2008-ban európai parlamenti és tanácsi rendelet született a nép- és lakásszámlálásról, amely minden tagállamra kötelező érvényű. E rendelet kimondja, hogy ezentúl minden tagország azonos évben – először 2011-ben – tartja a népszámlálását. A népszámlálás adataiból sok minden kikövetkeztethető, ami a területfejlesztésre, az önkormányzatok stratégiájára vonatkozik, és ezáltal értékelni lehet az elmúlt tíz évet, valamint segít a tervezésben is.
vagyis tessék a zuniónak szólni..
Október 1-jén 0 órakor elindult a nép- és lakásszámlálás, a KSH által tízévente lebonyolított legnagyobb statisztikai adatgyűjtés. Az egész országban egyidőben, azonos tartalommal és egységes módszertani alapon végrehajtott adatfelvétel kiterjed minden lakásra és személyre. A népszámlálás révén pontos és részletes képet kaphatunk hazánk népességének nagyságáról, demográfiai jellemzőiről, egészségi állapotáról, iskolázottságáról, foglalkoztatottságáról, nemzetiségi és vallási összetételéről, élet- és lakáskörülményeiről.
Az idei lesz az utolsó “hagyományos” népszámlálás, amelyen még a lakosság aktív együttműködésére van szükség – írja az MTI -, a következőhöz már állami adatbázisokat használnak fel.
10 éve részt vettem rajta és biztosíthatlak , semmi esetben se csatolják nevedhez amit be írsz , mert azokat csak statisztikai célból kezelik- személyes adataiddal össze nem kapcsolhatóan.
A történelem során minden fejlett államszervezet igyekezett információt gyűjteni a saját erejéről és a teherviselő képességéről. Magyarországon az első, egész országra kiterjedő népszámlálást II. József rendelte el 1784-ben. A népszámlálás minden lélekre kiterjedt, a közigazgatás és a katonaság együttesen végezte, a hadra fogható férfi lakosság számának felmérése volt a népszámlálás egyik célja.
A nemzeti, az európai uniós és a nemzetközi intézményeknek egyaránt szükségük van megbízható információkra a népesség és a lakások számáról, összetételéről. 2008-ban európai parlamenti és tanácsi rendelet született a nép- és lakásszámlálásról, amely minden tagállamra kötelező érvényű. E rendelet kimondja, hogy ezentúl minden tagország azonos évben – először 2011-ben – tartja a népszámlálását. A népszámlálás adataiból sok minden kikövetkeztethető, ami a területfejlesztésre, az önkormányzatok stratégiájára vonatkozik, és ezáltal értékelni lehet az elmúlt tíz évet, valamint segít a tervezésben is.
vagyis tessék a zuniónak szólni..
Ez nem népszámlálás
" alt="
"> ,felmérés mid van .Mit lehet adóztatni.
" alt="
"> ,felmérés mid van .Mit lehet adóztatni.Nem tudom beküldeni a népszámlálás kérdőívet. Nektek sikerült?
Csak ennyi látszik.
" alt="
">
" alt="
">...és még miket lehet?
Nyugi. Viheted a régi papucsodat.
New York-i utazás.
New York-i utazás.
Raffaellonál olyan nem szokott...
ÁCSI!!! Mi lesz a nyeremény, Mert Ipanema papucs nem érdekel!
Rita21 mindent csak következetesen, az nem jó ha egy adott játéknál lebonyolítónál 2szer ugyanaz nyer, de az rendben van ha egy másik játéknál lebonyolítónál mások aratnak?
Év elején is volt ferrero termékek játéka, az a rózsaboxos, ott nem volt gond.
Reménykedjünk.
Év elején is volt ferrero termékek játéka, az a rózsaboxos, ott nem volt gond.
Reménykedjünk.