Viki: egyébként esélyegyenlőségre nem tudom az élet mely területén találtál rá vagy a föld melyik zugában de alapvetően sehol nincs ilyen. Valamiféle elméleti dolog lehet.

A nyereményjáték nem az esélyegyenlőségről szól basszus. Én betartom a játékszabályt ők viszont nem éspedig azt a játékszabályt amit ŐK találtak ki. Ha az elején úgy jelent volna meg, hogy percenként 1 nyeremény és kész akkor mindenki úgy játszott volna és senkinek nem lenne egy szava sem. Így viszont a fogyasztó átverése és maximális pofátlanság egy héttel a játék kezdete után variálni. Nem teszi zsebre a nő amit tőlem fog kapni. Mégis mi a túrót képzelnek, hogy összevissza ugráltatják az órát?
az a baj,hogy a cégek nem törődnek az előre meghirdetett szabályokkal. az elején sokan nyertünk,ez volt a beetetés,most már nem lényeg számukra a tisztességes játék,mert rengetegen játszanak és rengeteg csoki fogy,max. akkor kapnak ismét észbe,ha a csokieladásuk jelentősen visszaesik mondjuk 2 hét múlva. mert most még a kereskedők is betankoltak,de ha ők sem tudják akkora mértékben eladni a csokit mint eddig,akkor ők sem veszik meg és ez a nagykereskedésekben kb. 2 hét múlva jelenik meg.
Egyszerűen megváltoztatták a játékszabályt, mert időközben rájöttek hogy ez így mégsem mehet. Valaki halálra nyeri magát és bevonul a butikba 200 ezerért vásárol (harácsol), valaki meg 2 ezret se tud összekaparni. Így nagyobb az esélyegyenlőség.
Rohadt nagy disznóságnak tartom ezt az óra összevissza ugrálást. Ha úgy döntöttek, hogy az első nyer akkor nyerjen az első és kész. Ők találták ki a játékszabályt nem mi. Holnap én is felhívom őket.
ha beálltam mondjuk 19-re akkor azt vagy én vagy aki elég gyors volt elvitte, de 19-kor, most meg hol 19, hol 14, hol 33 vagy akármi. ez itt a baj
máskor is játszottak már sokan, de az óra nem ugrált és lehetett nyerni ha elég gyors voltál
az biztos, hogy 40 mp belül nyertek sokan, és nem egy óra, ami a játékszabályzat előír!!!
Én megnéztem. Eddit így volt és most valóban össze-vissza ugrál az óra!
nem lehet hogy ma nagyon sokan játszanak??
aZ BIZTI HOGY ITT NEM STIMMEL VALAMI!!!
játszanak velünk!!

és ez idáig nem így volt? én még ma is zsinórban nyertem, de délutántól semmi, valamit csak csinálhattak

össze-vissza ugrál az óra
goldwoman
Szerintem az utalványszám akkor csökken amikor az sms elmegy róla, az meg van hogy perceket vagy órákat is késik

és akkor mi van ha elküldöm a kódot az utalvány mégis csak jóval utána, 1 percen túl csökken le? ha nincs beküldés, akkor meg kellett volna nyernem, de nem.
na ez az. VAGY kesik VAGY siet. de nem lehet elorehatra ugrallgatosra allitani. ill lehet, de az ubergonoszsag. merpedig valami ilyensmi van...
telko: ez hülyeség. A szerver óráját beállíthatja a saját órája szerint is ami lehet hogy késik vagy siet.

Nem biztos, hogy ez a cél.
Viszont a szerveróra egyenlő a számítógép órájával ha jól be van állítva!
fradigy
Csak azt mondtam, hogy minden percben megy kód, nem is egy.
A kiírás szerint a szerver óra szerint megy a játék, nem a greenwich-i idő szerint.
Azzal meg lehet olyat tenni, hogy növeljék a nyerési esély véletlenszerűségét. Hogy ne legyen annyira kiszámítható és a nyeremények több játékoshoz jussanak el. Bár ez nekünk nem jó hír.
most véletlenül nyertem 2-ből 2-t, de utána rögtön ugrott az órájuk
sada
szerinted nincs valami bibi? vagy nem jatszottal ma vele?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások